Jump to content

GTA V NG - Eet een peyote plant en trip als een vogel


Shopke

Recommended Posts

GTA V laat je trippen als een… zeemeeuw

Rockstar heeft tal van nieuwe features en easter eggs in de opgeboende versie van GTA V verstopt. Zo is ontdekt dat je na het eten van een hallucinogene plant als een vogel San Andreas kunt terroriseren.

Grand Theft Auto V heeft tal van nieuwigheden in zijn vernieuwde versie voor PC, PS4 en Xbox One. Er zijn nieuwe nummers op de radio, er is een first-person modus en nog zo veel meer. Gamers hebben nu een easter egg ontdekt waarbij je kunt trippen als een havik, duif of zeemeeuw.

Als je een peyote plant vindt en die opeet, dan start je een hallucinatie waarbij je denkt een vogel te zijn. In het spel neem je dan ook de vorm van dat beestje aan. Wanneer je een zeemeeuw bent, kun je trouwens doen wat die vogels doen: mensen en auto's onderschijten. Maar pas dan op voor de politie.

Volgens de eerste verslagen zouden er zo’n 27 peyote planten in GTA V zitten. Het is nog niet duidelijk of ze je allemaal in een vogel, of ook in een ander dier kunnen ‘veranderen’.

Wat je er ook van denkt, je kunt niet ontkennen dat Rockstar zijn Nederlandstalige radioklassiekers kent: “Ach meneer, een mooie vogel wil ik zijn…”

Bron: gamequarter.be

GTA_V_-_Seagull.png

WTF?!

Dit is wel heel cool 8)! Kan iemand dit bericht bevestigen?

En de grote vraag is natuurlijk...waar vinden we die peyote planten?

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...

Hier een Snapmap met alle 27 Peyote plants.

De locaties zijn ongeveer. Je zal in de buurt moeten kijken voor de exacte locatie.

In een paar dagen zal er een wat preciezere kaart met fotobeschrijvingen op WikiGTA staan.

De tips die ik je nu wel kan geven zijn.

-Neem een kleine helikopter (Buzzard), de meeste peyote's liggen op de grond, een paar zitten op een locatie waar je niet zo snel bij kan (Zoals een dak of een plateu op een rots).

-Doe de peyote's die in het water liggen als laatst. De meeste zullen verstopt zitten onder stukken koraal of zeewier waardoor ze lastig te vinden zijn. Gebruik hiervoor de duikuitrusting die je bij een onderzeeër of een Dinghy krijgt. De diepte maakt het ook lastiger

-Als vogel, vlieg niet tegen muren en palen aan

-Als vis ga niet richting het land

-Als land dier ga niet naar het water.

En laatste leuk feitje, Als dier zijnde ben je niet onschendbaar. Een paar kogels zullen je nog altijd doen doden. En wanneer je over een militaire basis vliegt, zullen ze altijd het vuur op je openen.

Best wel grappig, Wanneer je als duif Fort zacundo binnen vliegt. Alle militairen zullen op je schieten alsof je een vijandige bommenwerper bent.

Bewerkt: door Rinaldootje
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...