Jump to content
Joriz

Herinnering: Doe mee aan de GTAGames.nl Winteractie en win GTAV voor op de PC!


gallery_1_5_8426.jpg

Wil je dit allemaal winnen?

Doe dan mee!

Een speciale reminder voor de mensen die nog geen inzending hebben ingestuurd voor de GTAGames.nl-Winteractie 2015. Met onze huidige actie geven we namelijk een exemplaar van GTA5 voor op de PC weg!

Natuurlijk zou het geen GTAGames.nl-actie zijn zonder vette goodies. In de hoofdprijs zit dit jaar ook nog eens een echt Los Santos T-shirt, een Lifeinvader-muismat, een exclusieve Cultstoppers buttonset en daarnaast natuurlijk een GTAGames.nl-muismat, GTAGames.nl-pennen en ook nog eens vele stickers.

Tevens zit er een heel bijzonder boek bij de hoofdprijs. Namelijk het boek Jacked: The Unauthorized Behind-the-scenes Story of Grand Theft Auto. In dit boek staat zeer smeuïg beschreven hoe het er achter de schermen bij Rockstar Games aan toe gaat, inclusief verhalen over de geheime feestjes bij Rockstar Games, de Hot Coffee mod en de oprichting van Rockstar Games. Dit boek is zeker een aanrader als je fan bent van Grand Theft Auto en andere spellen van Rockstar Games.

De GTAGames.nl-Winteractie 2015 wordt gehouden onder de leden van onze website. Natuurlijk kun je je gratis registeren, indien je mee wilt doen, maar nog geen lid bent. Meedoen kan HIER!

Inzenden kan nog tot en met zaterdag 24 januari 2014.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Echt fantastisch hoeveel inzendingen er blijven binnen komen.

Echt bedankt voor alle mensen die al hebben ingezonden. Mocht je dus nog niet in hebben gezonden, maar wel kans willen maken op al die fantastische goodies heb je dus tot zaterdagavond nog de tijd!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Goed dat ik dit lees. Volgens mij ben ik vorige week vergeten op de verstuur button te klikken emo.gif Of is het normaal dat je de vragen nog een keer kan zien en invullen?

Als je op een andere PC inlogt en/of je cookies hebt gewist kan je het inzendformulier (soms) weer zien. Als je na inzending een bevestiging hebt gezien is alles gewoon correct aangekomen. smile3.gif

Bij meerdere keren inzenden word je natuurlijk gediskwalificeerd.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...