Jump to content
Joriz

Uitslag GTAGames.nl Winteractie 2015!


gallery_1_5_8426.jpg

Daar is hij dan eindelijk. De uitslag van de GTAGames.nl Winteractie 2015. Voor deze actie waren er ook weer flink wat lastige vragen om die speciale hoofdprijs te winnen! Deze keer gaven we een Grand Theft Auto V voor de PC weg. Natuurlijk zit er in de hoofdprijs ook een heleboel extra's waaronder een origineel Los Santos T-shirt, een Lifeinvader-muismat, het boek Jacked, een exclusieve Cultstoppers buttonset en daarnaast natuurlijk diverse GTAGames.nl goodies en stickers.

Dit keer was er ook weer een fantastisch aantal inzendingen! Het waren er maar liefst 200. Ook deze keer waren er weer veel goede inzendingen dat we helaas hebben moeten loten. Vele bleken namelijk goed kennis te hebben van GTA5, al trapte er wel vele mensen in de derde vraag. Uiteindelijk heeft na loting de volgende persoon gewonnen:

Hoofdprijs:



ET13

Troostprijzen:

TekaLoca, .Sharingan, Froodoo, chrisw_nl, ricovs

De mensen die de troostprijs hebben gewonnen ontvangen onder andere een GTAGames.nl-muismat, GTAGames.nl-pennen en GTAGames.nl-stickers! Heb je niets gewonnen? Niet getreurd want er komt rond deze zomer weer een nieuwe prijsvraag met allerlei coole GTA goodies smile3.gif. Alle goede antwoorden en meer cijfers staan trouwens hier!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik wist bijna zeker dat het New York was

Rockstar Games heeft vele kantoren over de wereld. Het hoofdkantoor zit inderdaad in New York City op Manhattan. Echter zijn er ook vele andere Rockstar kantoren ter wereld. Naast Rockstar North in Edinburgh zijn er ook Rockstar kantoren in o.a. San Diego, Londen, Japan en zelfs in Nederland. Waarbij deze kantoren voor het maken van games en/of marketing van de games worden gebruikt.

Oneerlijk

Oneerlijk zou juist zijn als we zouden manipuleren met de uitslag en bepaalde mensen zouden voortrekken. Elke keer als meerdere de antwoorden goed hebben wordt er gebruik gemaakt van Random.org bij het kiezen van de winnaar en de troostprijzen. Hierdoor heeft iedereen die alle antwoorden goed heeft en aan het reglement voldoet evenveel kans. Hierbij maakt het dus niet uit of iemand net lid is of al sinds 2005 inlogt op dit forum. Als je kijkt naar al onze prijsvragen uit het verleden zul je dus ook zien dat zowel bekende leden, onbekende leden en alles er tussenin wel een keer heeft gewonnen. We proberen alles dus zo eerlijk mogelijk te doen, al kan je zelfs dan geen slechte verliezers voorkomen.

Maar die hoofdprijs kan toch nog niet verzonden worden? Of heeft Joriz al een PC-exemplaar?

Tuurlijk wel. Ik ga toch niet een nep exemplaar van GTA5 in een plaatje fotosoepen. puh2.gif

GTA5 voor de PC wordt apart nagezonden. Zo is dit ook bij de prijsvraag gebeurd waar je de PS3 versie kon winnen. Helaas kan ik niet magisch voor de release exemplaren uit een hoge hoed toveren, maar ik kan er wel voor zorgen dat de winnaar het spel netjes bij de release krijgt thuis gestuurd.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Goed om te zien dat een bekend en actief lid beloond wordt voor zijn inzet op het forum :tu: Stel je voor dat de prijs naar iemand zou gaan die alleen maar actief is als er prijsvragen zijn, lijkt je dat niet oneerlijk?

Ik geef je hier gelijk in. Ze schrijven zich in en gaan weer weg. Gelukkig zitten er nog 3 actieve leden bij. Achja..

Bewerkt: door Together

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

de troostwinnaars zijn terecht maar de hoofdprijs naar iemand met 2 berichten en lid sinds 2005 :cab: :cab:

Zou je dan niet mee mogen doen? Ik ben inderdaad sinds 2005 lid en kijk sinds dien regelmatig op deze site en vooral als er een nieuwe GTA uit komt. Zo dus ook de laatste tijd omdat eindelijk de PC versie uitkomt en zo zie ik ook een bericht voorbij komen over deze prijsvraag en dan zou ik niet mee mogen doen?

Bewerkt: door ET13

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...