Jump to content
Joriz

Uitslag GTAGames.nl Winteractie 2015!


gallery_1_5_8426.jpg

Daar is hij dan eindelijk. De uitslag van de GTAGames.nl Winteractie 2015. Voor deze actie waren er ook weer flink wat lastige vragen om die speciale hoofdprijs te winnen! Deze keer gaven we een Grand Theft Auto V voor de PC weg. Natuurlijk zit er in de hoofdprijs ook een heleboel extra's waaronder een origineel Los Santos T-shirt, een Lifeinvader-muismat, het boek Jacked, een exclusieve Cultstoppers buttonset en daarnaast natuurlijk diverse GTAGames.nl goodies en stickers.

Dit keer was er ook weer een fantastisch aantal inzendingen! Het waren er maar liefst 200. Ook deze keer waren er weer veel goede inzendingen dat we helaas hebben moeten loten. Vele bleken namelijk goed kennis te hebben van GTA5, al trapte er wel vele mensen in de derde vraag. Uiteindelijk heeft na loting de volgende persoon gewonnen:

Hoofdprijs:



ET13

Troostprijzen:

TekaLoca, .Sharingan, Froodoo, chrisw_nl, ricovs

De mensen die de troostprijs hebben gewonnen ontvangen onder andere een GTAGames.nl-muismat, GTAGames.nl-pennen en GTAGames.nl-stickers! Heb je niets gewonnen? Niet getreurd want er komt rond deze zomer weer een nieuwe prijsvraag met allerlei coole GTA goodies smile3.gif. Alle goede antwoorden en meer cijfers staan trouwens hier!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

de troostwinnaars zijn terecht maar de hoofdprijs naar iemand met 2 berichten en lid sinds 2005 :cab: :cab:

Zou je dan niet mee mogen doen? Ik ben inderdaad sinds 2005 lid en kijk sinds dien regelmatig op deze site en vooral als er een nieuwe GTA uit komt. Zo dus ook de laatste tijd omdat eindelijk de PC versie uitkomt en zo zie ik ook een bericht voorbij komen over deze prijsvraag en dan zou ik niet mee mogen doen?

Maakt niet uit. Iedereen heeft het recht om mee te doen, en iedereen is gelijk voor de wet :) Alvast gefeliciteerd aan alle winnaars! :dans:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Zojuist heb ik het 'troost'-pakketje van de postbode mogen ontvangen. Of nou ja, niet persoonlijk van de postbode, want het geheel zat netjes in een oranje envelop, compleet met een GTAGames-sticker om de envelop goed dicht te houden.

mkymgl.jpg

Leuk @Joriz, bedankt!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ook hier is het pakketje vandaag aangekomen :D. Vooral de muismat komt goed van pas om mijn oude Tw@ muismat te vervangen (die is gok ik ook alweer zo'n 7 jaar oud, ook van een prijsvraag van GTAForum). :puh: Bedankt!

Bewerkt: door ricovs

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...