Jump to content

10 jaar


Dutchy3010

Recommended Posts

Ook al zat het er al eventjes aan te komen, toch voelt dit nog aan als een schok. Graag zou ik je even willen bedanken voor al de jaren trouwe dienst! :)

Bewerkt: door Hanneswasco
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 37
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Dutchy3010

    2

  • NickOwnage

    1

  • Phoenyxar

    1

  • RUBENN

    1

Heel erg jammer, Patrick. Het zat er inderdaad eens aan te komen, maartoch; afscheid van een held is nooit leuk. Bedankt voor alles wat je voor het forum en daaromheen hebt gedaan! En tot ziens dan, in je oranje jasje welke je absoluut hebt verdiend.

Link to comment
Delen op andere websites

Het is ongelofelijk hoe Patrick zich jaren lang heeft ingezet voor de Grand Theft Auto community, waaronder ook het vinden van Hot Coffee en met zijn modding. Samen met Dutchy heeft hij toen Design Your Own Mission gemaakt, en die wordt na jaren nog steeds gebruikt door enorm veel mensen. Het is jammer om te horen dat een legende heeft besloten om te stoppen als administrator hier, maar ik wens hem het beste toe en ik hoop dat hij nog eens langskomt! _O_

Link to comment
Delen op andere websites

Ontzettend bedankt voor je meer dan 10 jaar harde werk aan de GTA Community, waarbij je bijdragen niet alleen bij deze website is gebleven, maar je naam ook internationaal binnen de community natuurlijk een warme indruk heeft achtergelaten.

Hopelijk zien we je nog lang in de constant veranderende wereld van Rockstar Games en GTA.

Link to comment
Delen op andere websites

Dit zag ik echt niet aankomen aangezien je één van de crewleden was waarvan het leek alsof je tot in de eeuwigheid hier zou rondhangen als admin. Erg bedankt voor al het werk dat je hebt verricht hier op het forum en voor alle gezelligheid waaraan jij hebt bijgedragen.

Link to comment
Delen op andere websites

GTAGames.nl afbeelding
Heel bijzonder om je naam nu niet meer in het admin-rood te zien, het zal even wennen zijn, voor jouzelf misschien nog wel het meest. Bedankt voor alles wat je voor deze community hebt betekend, zowel achter als voor de schermen; ik heb altijd enorm genoten van Admins Strippen, maar ook de andere dingen van jouw hand waren top. Verder vond ik het vraaggesprek dat ik een paar jaar geleden met je had erg geslaagd. Succes met de zaken die je bezig houden, en kom nog eens langs.

Voor wie dat gesprek nog eens terug wil lezen, klik op het meppende poppetje ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...