Jump to content

Bigfoot Peyote?


KoningJesper

Recommended Posts

Sinds de vorige update (de Freemode-update) hebben de NG-owners ook toegang gekregen tot de Rockstar Editor en de Director mode. Zoals jullie wel weten, kan je in Director Mode verschillende "actors" besturen. Sommige actors heb je al vanaf het begin (zoals NPCs), sommige unlock je door het verhaal te spelen en sommige ontmoet je in de wereld van GTA V (zoals Jezus). Er zijn natuurlijk ook dieren die je kan besturen. Deze unlock je door de bijbehorende "Peyotes".

Met deze nieuwe update zijn er ook een aantal achievements gekomen, waaronder ook een zogenaamde geheime achievement. Er waren natuurlijk al veel mensen die alle Peyotes hadden gevonden en die kregen deze hint:

Cryptozoologist

You unlocked all animals for use in Director Mode... or did you?

Alleen de land- en luchtdieren kan je gebruiken in de Director Mode en dat zijn er 21. Toen mensen naar hun dierenlijst gingen in de Director Mode, stond daar "21/22". Wat dus betekent dat er nog een Peyote ergens te vinden is!

En dan is de vraag hoe we die vinden. Kort geleden kwam deze post uit op Reddit. Let vooral goed op de response van StipularPinquin:

ERO1svx.jpg

Sinds de update zitten er veel dingen in die kunnen wijzen op de aanwezigheid van de Bigfoot Peyote. Zo zijn er dus "Peyote_Sasquatch" sounds (Sasquatch is een ander woord voor bigfoot), een gouden Peyote model en wat regels code.

Handige links:

A New Hidden Peyote Plant Was Added Today

Alle geluiden, gerelateerd aan Bigfoot/Sasquatch

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...