Jump to content
Svenie

WikiGTA: GTA V hoofdmissies screenshots


Zoals begin deze maand al op de WikiGTA blog te lezen viel, is er de afgelopen weken door een aantal medewerkers hard gewerkt om alle GTA V hoofdmissies van de nodige screenshots te voorzien. Vandaag werd een laatste set toegevoegd, waardoor we met gepaste trots kunnen mededelen dat dit 'project' tot een einde is gebracht.



Wij hopen dat de prachtige screenshots niet alleen het lezen van de beschrijvingen aangenamer maken, maar dat ze ook toelichting kunnen geven daar waar woorden misschien te kort komen. De grootste bijdrage aan screenshots (de helft van alle hoofdmissies) werd zonder twijfel door PrioX geleverd, echter mogen ook het werk van _Night-Men_, NickOwnage, Hanneswasco en Big Boss niet over het hoofd worden gezien.



Neem dus snel een kijkje op WikiGTA en vergeet niet om onze blog in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de huidige werkzaamheden en nieuwtjes.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...