Jump to content

Stoelendans


Thundercover

Recommended Posts

Na Oud en Nieuw is de crew nog even doorgegaan met feesten en spelletjes spelen, waaronder een traditionele stoelendans. Daar is de volgende waslijst aan verandering uitgekomen; houd je vast!

Ten eerste begon het bij Dutchy3010 weer te kriebelen en heeft een kleine vakantie haar doen overhalen om weer aan te slag te gaan. Wij zijn hier enorm content mee en dus zal ze vanaf heden weer in haar vertrouwde rode kleur op het forum te zien zijn.

Voorheen modereerde ze daarnaast ook het GTA Serie-forum, maar daarvoor hebben we een oud-gediende gevonden: Bassieboy35 keert terug in de crew. Naast het Serie-forum zal hij ook, samen met ERRWINS, voortaan de Nieuwsfora modereren waarin ze ons op de hoogte zullen houden van het laatste nieuws omtrent Rockstar en GTA.

Om het ERRWINS niet te zwaar te maken, zal hij Computer Talk verlaten. Als vervanger hebben we niemand minder dan Beste Computerexpert Crypteq bereid gevonden om het stekje naast Big Boss in te nemen, in ruil voor de fora van GTA IV en V. Ook daar hebben we een vervanger voor gevonden: PrioX zal vanaf nu in een blauw kleurtje over het forum lopen.

Om het helemaal af te sluiten is ook Svenie weer in het blauw te bewonderen. Hij zal het pakket van Foreigner97 verlichten door de fora van Chinatown Wars en de Trilogy-spellen over te nemen. Foreigner97 zal wel de Classics blijven modereren.

Als ik het goed heb komt het samenvattend dus hier op neer, met onderstreept de verandering vanaf vandaag:

Admins: Dutchy3010, Guardian1980, Joriz, Thundercover

Nieuws: Bassieboy35, ERRWINS

GTA Serie: Bassieboy35

GTA V: Phoenyxar, Narukami, PrioX

GTA IV: Guardian1980, PrioX

GTA Chinatown Wars: Svenie

GTA San Andreas, Vice City, III: Svenie

Computer Talk: Big Boss, Crypteq

Aan allemaal: welkom (terug) en veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Welkom terug! Gefeliciteerd! Succes! Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Succes! Gefeliciteerd!Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Welkom terug! Gefeliciteerd! Succes! Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Succes! Gefeliciteerd!Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Welkom terug! Gefeliciteerd! Succes! Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Succes! Gefeliciteerd!Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Welkom terug! Gefeliciteerd! Succes! Succes! Gefeliciteerd! Welkom! Succes! Gefeliciteerd!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...