Jump to content

Twijfelachtige EE's


Dotz

Recommended Posts

Ik heb de zoekfunctie gebruikt en kon hier geen topic van vinden, het is naar mijn mening niet echt een easter egg. Ik vond het de moeite van het delen echter wel waard.

In Trevors trailer ligt een pornografisch tijdschrift met geamputeerde vrouwen op de grond.

post-104285-0-56067100-1454503960.jpg

Daarnaast staat er een billboard in Los Santos dat adverteert voor een ijsje dat erg veel overeenkomt met eenhoornkak.

post-104285-0-67187700-1454504027.jpg

Geen idee of dit bekend was, de zoekfunctie leverde niet snel genoeg gewenste resultaten. Ik gok dat het wel bekend was, maar het kan maar beter twee keer gepost worden dan helemaal niet.

Ookl vraag ik me af of dit EE-waardig is, doet me een beetje denken aan gelijksoortige EE's in GTA III, GTA VC(S) en GTA SA..

post-104285-0-15743900-1454545027.jpg

Van de volgende EE ben ik wel vrij zeker, het logo van Tire Nutz lijkt, wanneer men recht voor de gevel staat, door de pilaar op de achtergrond op een piemel. Zonder verdere aanwijzingen zou dit wellicht nogal vergezocht zijn, maar vergeet niet dat ''nuts'' ook ''teelballen'' kan betekenen in de Engelse taal.

post-104285-0-75282300-1454504480.jpg

Ten slotte sluit ik dit bericht af met, in ieder geval voor mij, twee onbekende 69'ers

post-104285-0-30016000-1454504396.jpgpost-104285-0-62010300-1454504396.jpg

Noot: Ondanks het WikiGTA-embleem komen deze afbeeldingen niet van WikigTA, dat watermerk heb ik er maar op gezet zodat ik deze afbeeldingen later nog voor de wiki kan gebruiken.

Meningen?

edit: oeps, ik had eerst de titel van het topic getypt om vervolgens de post uitgebreider te maken dan ik in eerste instantie dacht te gaan doen. Zou een mod of admin zich bereid kunnen vinden de titel aan te passen zodat deze wel de inhoud van het topic dekt?

>>> Door PrioX: Titel voor je aangepast smile3.gif <<<

Bewerkt: door Dotz
Link to comment
Delen op andere websites

Ik denk dat de laatste weldegelijk een bedoelde Easter Egg is. Natuurlijk lijkt het wat vergezocht omdat je op een bepaalde manier moet gaan staan, maar men heeft de naam "Tire Nutz" echt wel met een reden gekozen, dus zeker niet onwaarschijnlijk. De Sludgie is waarschijnlijk ook wat dubieus vormgegeven, de vraag is gewoon waar je de lijn wilt trekken tussen een EE en een kleine hint. In de III-era was elke seksuele grap een Easter Egg waardig, maar met het hogere detail in de recentere games wordt het moeilijk om ze allemaal als dusdanig een Easter Egg te noemen. Tire Nutz was me alleszins nog niet gekend.

Link to comment
Delen op andere websites

Oeps, ik zag dat ik vergeten was een afbeelding bij te voegen in mijn post, die met die graffiti..

Tire Nutz lijkt me getuige de bedrijfsnaam inderdaad intentioneel. De scheidingslijn tussen EE en flauwe al dan niet intentionele hint staat inderdaad tot discussie, wat dat betreft kan ik mij volledig vinden in je post, H.

Amputeens lijkt mij overigens niet EE-waardig, wat niet wegneemt dat ik het leuk genoeg vond om toch aan een post toe te voegen.

Zelf vind ik geamptueerden overigens ook woest aantrekkelijk. Blij toe dat R* eindelijk pioniert om een dergelijk taboe te doorbreken, maar dat terzijde.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 maanden later...

Ik twijfel over het easter egg-gehalte van deze twee teksten op gevels van gebouwen maar wilde ze jullie niet onthouden en graag jullie indruk/mening horen.

post-104285-0-08928700-1463415543.jpg

''Bite! It's big!'' - Wellicht een verwijzing naar fellatio?

post-104285-0-40965800-1463415543.jpg

De tekst ''int bread;'' op de gevel van de koffiezaak, dat lijkt enigszins op ''inbread''..

Opinies? Reacties?

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vind ze allemaal redelijk vergezocht, en die van 'Fruity Ice' vat ik al helemaal niet. Zo kan ik hier ook "eenhoornkak" in zien:

900d818aed5ac53149e68093a06ebeb6.jpg

Ik zie dat jullie hem niet zien, of het niet duidelijk genoeg voor mij benoemen. :puh:

"Fruity" is een scheldnaam voor homosexuelen. Het ijs heeft de kleuren van de regenboog, de regenboog-vlag is symbool wereldwijd voor homo-emancipatie. Duh? :7

Bewerkt: door Jacky-2007
Link to comment
Delen op andere websites

Ach arme Dotsie! Hier, voor jou: ;)

Opinies? Reacties?

Bite big lijkt me een overduidelijke sneer (goed te zien aan de branding van het zaakje) naar de footlong van Subway. Rockstar North is een kei in het subtiel dan wel lomp neersabelen van allerlei in de VS als "normaal" beleefde belachelijkheden. Het genoemde broodje van Subway gaat over alle grenzen van normaal geportioneerde voeding heen, ik zie het als gewoon dit, en zie er geen sexistische verwijzing in. (Denk ook aan de Bleeding Burgers etc.)

Java "int" is keurig Java-code, functie verkort voor integer. De hele gevel barst van de Java, waar keurig in code een broodje wordt samengesteld.

Nu is mijn Java kennis te klein / verschrompeld om te kunnen concluderen of de code op de gevel ergens een loop veroorzaakt of ergens "zichzelf gebruikt" (aanroept o.i.d.), in het laatste geval zou het een inbred (Zonder de A van grAmmernAzi) verwijzing kunnen uitleggen.

Zo niet, dan zou ik zeggen dat Dotsie een beetje oversekst is momenteel. :D Kan een lente-verschijnsel zijn, maak je nog geen zorgen over je seksualiteit. :bier:

Zo wel, dan kan een java-coder dat even toelichten.

Bewerkt: door Jacky-2007
Link to comment
Delen op andere websites

Misschien komt het omdat ik voor het eerst sinds tijden weer eens wat gegamed heb en daarbij aanzienlijk wat GTAV heb gespeeld. Die game zit zo absurd vol seksistische referenties en grappen dat ik zelfs aanstoot neem aan mijn buurman die zijn post ophaalt :-(

Maar bedankt voor je reactie! :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...