Jump to content
ERRWINS

GTA Online Lowriders: Custom Classics!


gallery_32909_245_53185.jpg

Breid je garage vandaag nog uit met de nieuwe occasions van Benny's Original Motor Works, onderdeel van de GTA Online Lowriders: Custom Classics update voor PS4, Xbox One en PC. Check de twee nieuwe muscle cars, de Vapid Slamvan en splinternieuwe Dundreary Virgo Classic, welke nu geheel en volledig te tunen zijn. En als dat al niet genoeg is, haalt Benny één van zijn favoriete wagens terug, de Willard Faction, om zo geweldige tuning styles aan te bieden.

Niet alleen deze wagens hebben een update ontvangen, maar zo ook de Ammu-Nation. De Compact Rifle heeft een nieuwe optie voor rennen-en-schieten en met de Double Barrel Shotgun betekent twee keer zoveel lopen, twee keer zoveel schade!

gallery_32909_245_186951.jpg

Update je kledingkast met splinternieuwe kledingopties waarmee je de show kunt stelen op automeetings, je hebt dus niet alleen je auto nodig! Van Lowrider street look naar werkkleding, er is genoeg keuze voor iedereen. Ook kun je jezelf aankleden met 16 nieuwe tattoos en als dat niet genoeg is, kun je ook kiezen uit nieuwe kapsels. Genoeg om te ontdekken dus!

Ook is er een nieuwe Adversary Mode genaamd Sumo. In deze mode dwing je je tegenstander om het strijdplatform te verlaten door hem eraf te duwen met je wagen. Dit gebeurt in speciale arena's die Rockstar voor jullie heeft gemaakt. Kies je strategie en probeer zo te winnen van je tegenstander voordat de tijd voorbij is.

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Lekkere update! De auto's interesseren me eigenlijk niks, de wapens en kleding zijn heerlijk. Eindelijk een fatsoenlijke sawn-off shotgun en een (look a like van een) IS geweertje. Kleertjes zijn leuk maar niet interessant, vooral chappie kleding.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...