Jump to content

[WidM] Week 7 - Waardering


Bassieboy35

Recommended Posts

Waardering

Het zullen wel zware weken zijn geweest; eerst een mensenleven moeten redden en ook nog eens inbreken. We maken jullie het niet makkelijk, dus laten we eens aardig zijn en het rustig aan doen. Jullie zijn nog met vier mensen over, dat betekent dat volgende week de finale is. Hoe mooi zou het zijn als je daar nou zelf in staat? We kunnen het iemand erg aangenaam maken door een finale vrijstelling weg te geven. Je hoeft dan zelf de test niet te maken én je staat gegarandeerd in de finale.

gallery_123064_235_1939.png

Wie is de Mol? zou Wie is de Mol? niet zijn als er een addertje onder het gras zit. Er is maar plek voor één vrijstelling en die kan je niet aan jezelf geven.

Stuur in een PB naar de organisatie de naam van de persoon die je de vrijstelling wel en niet gunt. Een stem voor telt als +1 en een stem tegen telt als -1. Denk goed na over de namen die je opschrijft, veranderen is namelijk niet mogelijk. Bij een gelijke hoeveelheid stemmen wordt er gekeken naar hoeveelheid stemmen tegen en mocht dat niet genoeg zijn, dan kijken we ook nog naar de tijd. En oh, stemmen is wel verplicht.

De winnaar stelt zich dus veilig voor een plek in de finale. Een promotiepraatje of een overleg is daarom niet verkeerd en is in dit topic toegestaan.

Jullie hebben tot morgenavond 6 mei 21:00 om je stem in te sturen.

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

Iedereen heeft inmiddels gestemd en iemand mag ik blij gaan maken met de finale vrijstelling! Deze persoon hoeft geen test te maken en is automatisch door naar de volgende ronde. Maar wie is diegene? Hier een tabel van stemmen:

[table=header]Persoon|Stemmen

3L1077|-1

FrankyFourFingers|0

KoningJesper|+1

MegaPilot|0[/table]

Dit lijkt mij een duidelijk uitslag. KoningJesper, je bent door naar de finale! De overige drie moeten vandaag nog de test maken.

gallery_123064_235_1939.png

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...