Jump to content
Bassieboy35

GTA: Online Meeting - Battle of the year!


Je hoort het goed, het gevecht van het jaar. Vorig jaar was er een eerste editie van de GTAForum Crew versus de The Criminal Legends en na een groot succes komt er dit jaar een deel twee. Vorig jaar kwam de GTAForum Crew als winnaar uit de bus, maar gaat dat ze dit jaar weer lukken? Dat gaan we zien. Het is een ideaal moment om je te krachten in een team te bundelen en strijden voor de eer op de Playstation 4. Hoe en wat lees je hieronder.



De opname van vorig jaar

De battle

Het gevecht vindt dus plaats tussen de GTAForum Crew en The Criminal Legends. De eerste vertegenwoordigt in het forum-oranje en de tweede respectievelijk in het blauw. Aanmelden voor een van de crews kan via de links.

Het is de bedoeling dat het feest start op de jacht van The Criminal Legends. Daar vindt een uitleg plaats waarna je met je team het op gaat nemen tegen de 'vijand'. Wie het vaakst wint heeft uiteraard de battle gewonnen.

Wanneer is het dan?

A.s. vrijdag 1 juli vanaf 21:00. Om het niet te vergeten is heb ik hiervoor even een event aangemaakt in de GTAForum kalender, maar het is natuurlijk net zo handig om het in je eigen agenda zetten. knipoog.gif

Wat heb je nodig?

  • Een Playstation 4 met GTA: Online
  • Een goed humeur

Meer niet! Aanmelden kan hier.

Extern genieten

Er wordt misschien een groep uitgesloten aangezien je per se een Playstation 4 nodig hebt. Daar is echter een oplossing voor. De Chat wordt die avond omgetoverd tot de tribune van de battle. Aangezien er laatste tijd nogal problemen met het binnenkomen van de Chat is, heeft @Thundercover een handige tutorial gemaakt om toch binnen te komen.

Niet ondergetekende, maar @Tommie59 of misschien nog beter: DJ Tom voorziet de Chat van plaatjes. Verzoekjes zijn altijd welkom en kan je die avond indienen. Verder is de stream die avond ook beschikbaar zodat je de battle, of beter gezegd de gehele avond live mee kunt kijken. Waarschijnlijk komt er dan weer eenzelfde film uit zoals boven aan het bericht.

Schroom niet om je aan te melden of langs te piepen in de chat en laten we er een gezellige avond van maken, tot dan! :bier:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...