Jump to content
Bassieboy35

Creëer je eigen Stunt Race!


Het is voorlopig de laatste update van de Cunning Stunts update. Vier weken lang hadden we updates met daarin nieuwe auto's en races, nu ligt de bal bij de community. Vanaf vandaag kan jij namelijk je eigen parcour bouwen aan de hand van de Stunt Race Creator. Dit is eenzelfde tool als de Content Creator, maar dan voor races.



Een korte impressie van de Stunt Race Creator

De Creator

Met deze nieuwe tool bouw je alle soorten races. (Stunt, Standard, GTA, Rally en Non-Contact Stunt Races) Hoe je de race bouwt is geheel aan jezelf, maar er zijn in ieder geval genoeg opties met de meer dan 250 attributen die je kan gebruiken. De Stunt Race Creator is gebruikersvriendelijk gemaakt; nieuwe onderdelen worden gemakkelijk voor je verbonden met een eerder geplaatst object. Om niet meteen voor de leeuwen te worden gegooid, biedt Rockstar Games een Engelstalige handleiding aan. Overigens zijn er altijd nog andere handleidingen te vinden via deze link.

Voor de echte brouwmeesters is er binnenkort al een contest om een race gemaakt door de community officieel door Rockstar erkend te laten worden. Hoe, wat en wanneer zal nog volgen.

Entourage

Entourage is de naam van de nieuwe Adversary Mode. Bij deze nieuwe modus is het de bedoeling dat er een aangewezen persoon van A naar B moet worden vervoerd. Hij moet rekenen op de hulp van bodyguards, maar anderzijds ook weer de route communiceren. Alleen de aangewezen persoon kan de route en de eindbestemming zien. Ondertussen worden de bodyguards en de persoon bezeten door huurlingen die de persoon willen dood maken.

gallery_123064_235_50867.jpg

Bonussen en kortingen

Tot en met 11 augustus krijg bij diezelfde Adversary Mode dubbel zoveel RP en GTA$. Wederom is daarvoor ook weer een aparte playlist aangemaakt. Daarnaast krijg je 25% korting op alle Cunning Stunts kleding.

Bronnen:

1) Rockstar Games Newswire

2) Rockstar Handleidingen

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ziet er goed uit. De limiet van 250 objecten lijkt me wel weinig, helemaal als er mensen zijn die DM maps zoals in MTA San Andreas willen maken.

Ik zie nergens iets van een limiet? Het gaat volgens mij om het totaal aantal objecten wat je kunt gebruiken.

Ziet er inderdaad erg goed uit. Kan niet wachten op MTASA taferelen!

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Los van de inhoud; complimenten op schrijfstijl!

Op inhoud: Fijn dat er nu zelf kan worden gebouwd met props als ballen etc. Ik hoop dat de laadmenu's nu ook, in tegenstelling tot nu toe, de optie hebben om non contact te activeren! Mis die optie in de R*-created content van Stunning Cunts.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...