Jump to content

Speel jij nog Grand Theft Auto V?


Michael

Recommended Posts

Ook ik sluit mij aan dat ik mij beter kan vermaken met GTA IV, speel momenteel ook weer EFLC. GTA V heeft mij nooit echt geboeid. Het was leuk dat er een nieuwe GTA uit kwam, maar het voldeed bij lange na niet aan mijn verwachtingen. Heb het wel uitgespeeld en ging toen wat online doen. Dan kom je erachter wat voor community erin online te vinden is... Nee bedankt. Het spel start ik zelden nog op.

Link to comment
Delen op andere websites

Het heeft niet meer de aantrekkingskracht van vroeger voor mij. Trouwens ook GTA IV al stukken minder. Zal combi van leeftijd en hoeveelheid vrije tijd zijn. Heb het spel één keer uitgespeeld en daarna niet meer. Online heb ik een hekel aan, dus dat trok me al gelijk niet. Wel vind ik de features het leukst in V, daarom denk ik dat het meer aan mezelf ligt dan aan het spel. Maar nee, ik speel het dus niet meer.

Link to comment
Delen op andere websites

Dan kom je erachter wat voor community erin online te vinden is... Nee bedankt.

Ik speel het enkel met mensen die ik "ken"; een paar leden van hier en m'n neefje op z'n tijd. Maar altijd in private sessies, want wat je zegt, er loopt een hoop irritant volk rond.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...
  • 2 maanden later...

ook de radiostations beginnen uiteindelijk zo irritant te worden dat ik hem automatisch uitzet. En aangezien ik niet de current generation versie heb van Grand Theft Auto V is er al een tijdje niks meer gereleased qua updates..

Hier kan ik mij totaal niet in herkennen! Natuurlijk zijn er altijd radiostations die je niet aanspreken of waar je geen zin in hebt. Maar in tegenstelling tot radiostations in het echte leven blijven de radiostations in GTA mij vermaken, zo luister ik heel graag naar radiostations uit GTA III, waarvan ik het gros inmiddels uit mijn hoofd mee kan blèren! In GTA V vind ik de radiosations onverminderd sterk.

Ontopic: GTAO heeft mij nooit aangesproken :N, af en toe start ik GTA V nog eens op als ik wat screenshots wil maken of gewoon wat rond wil rijden. Maar de game heb ik dan wellicht ook niet zo veel gespeeld als sommige leden hier op het forum. Op het moment speel ik wat meer GTA Vice City (dat was ook alweer vijf jaar geleden), maar III speel ik eigenlijk altijd regelmatig.

Bewerkt: door Dotz
Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

Ik speel eigenlijk geregeld GTAV (zowel singleplayer mods als online). Ik vind het iig al met al wel de beste gta game tot nu toe. Nu speel ik het spel wel pas sinds 2015 natuurlijk en kreeg je op de PC al een goede all-inclusive versie. Online vind ik het ook wel leuk. Misschien een beetje een gemis aan dedicated servers (en daardoor mods), maar zolang R* het steeds blijft updaten blijft het ook wel leuk om te spelen met vrienden.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...