Jump to content
Bassieboy35

Liberty City komt naar GTA V


Allereerst, de beste wensen voor 2017! De kop is er al meteen af met goed nieuws voor Liberty City liefhebbers. De makers van de modificatie OpenIV brengen Liberty City naar de map van GTA V als een apart eiland. OpenIV is een bekende hulptool voor GTA IV mods waar alle data makkelijk wordt georganiseerd en die bewerking van bestanden mogelijk maakt. Sinds de release zijn de makers bezig geweest om Liberty City te converteren naar GTA V en daar is het eindresultaat van inzicht. Wanneer de modificatie gereleased wordt is nog niet bekend, maar in ieder geval zo snel mogelijk zoals ze zelf beweren. Met de modificatie is het dus mogelijk om in GTA V Singleplayer naar Liberty City te gaan. Het onderstaande filmpje geeft een klein voorproefje. In de verte zie je Liberty City langzaamaan dichterbij komen.

Als Rockstar Games het zelf niet doet, dan brengen modders Liberty City wel naar GTA V. :)

Bron: OpenIV

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Godverdomme, nu dacht ik even dat er een single player DLC was aangekondigd. Wat een click-bait! frown.gif

Exact dit... :7

Want ze gaan gewoon even een hele nieuwe wereld als SP DLC doen :7 lijkt me niet echt logisch. Eerder nieuwe storyline of bepaalde nieuwe models. Anders kunnen ze beter hele nieuwe game maken.

Modding blijft gewoon fantastisch. Ongelooflijk wat sommige mensen kunnen :tu: het leren kost tijd, het doen kost tijd, en eigenlijk verwachten gebruikers continue updates. Mooi om te zien dat er altijd weer nieuwe (of juist oude) helden herrijzen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Want ze gaan gewoon even een hele nieuwe wereld als SP DLC doen emo.gif lijkt me niet echt logisch. Eerder nieuwe storyline of bepaalde nieuwe models. Anders kunnen ze beter hele nieuwe game maken.

Het kon toch dat we een deel van Liberty City te zien krijgen, zoals toen CJ in San Andreas ook naar Liberty City ging? :puh:

>>> Door Bassieboy35: Laatste twee berichten verwijderd om een off-topic discussie te voorkomen. Die mogen jullie elders voeren.<<<

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Nee.

Te lui om meer te posten dan enkel het woordje 'nee'? Waarom zou dat niet kunnen?

Technisch is het mogelijk. In het business model wat R* nu draait met hun insignificante updates gebaseerd op een gemaximaliseerde ROI, is er geen ruimte voor het importeren van een stukje Liberty City naar GTA V. Het zou gewoon een complete 180° draai zijn in hun huidig updatebeleid.

En laten we er niet omheen draaien, niemand staat te wachten op de 3-4 straatjes van Liberty City om te roamen in GTA V crazy.gif

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

In het business model wat R* nu draait met hun insignificante updates gebaseerd op een gemaximaliseerde ROI, is er geen ruimte voor het importeren van een stukje Liberty City naar GTA V. Het zou gewoon een complete 180° draai zijn in hun huidig updatebeleid.

Eigenlijk niet. Rockstar heeft al 2 jaar lang gratis update na gratis update (even Shark-cards daargelaten, is niets vergeleken met economische modellen van andere bedrijven) ontwikkeld. Op zich is dat erg leuk voor de spelers, maar men doet dat natuurlijk niet zonder reden. Enerzijds is er natuurlijk het levend houden van Online (terugkerende spelers), anderzijds is er dan de vraag waarom men dat zo lang volhoudt. De kans is groot dat men nog ergens een grote (betaalde) DLC in ontwikkeling heeft, anders zou het niet interessant zijn voor R* om die updates uit te blijven brengen. Ze staan in dienst van toekomstige content.

Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat men daar Liberty City voor zou gebruiken, maar het is niet volledig onwaarschijnlijk.

Want ze gaan gewoon even een hele nieuwe wereld als SP DLC doen :7

Het gebeurt.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...