Jump to content

Twee nieuwe blauwtjes, Spacy bedankt!


Dutchy3010

Recommended Posts

Waar ik normaal niet van de proza ben, wil ik nu toch graag een ietwat persoonlijkere boodschap overbrengen. Er zijn weinig mensen in mijn privé dan wel forumleven die me oprecht positief hebben weten te verrassen. Mensen die totaal anders bleken dan ik in eerste (te negatief) instantie dacht. Eén van die personen ben jij, Spacy. Ik wil je dan ook op persoonlijke noot enorm bedanken voor je bijdrage.

Het doet me erg goed om dit te lezen! Jouw warme en begripvolle reactie op mijn verhaal waarmee destijds de waarheid aan het licht kwam, voelde voor mij echt als een enorme opluchting. Ik ben enorm blij dat je mij de vrijheid gaf om me op veel fronten positiever te kunnen ontwikkelen. Dankzij jou heb ik de afgelopen jaren via dit forum heel goede vrienden kunnen ontmoeten. Het heeft veel voor mij betekend en ik zal jou hier eeuwig dankbaar voor blijven. _O_

Het was half oktober 2013 dat ik een opmerkelijke PB kreeg. De hoge heren en dame hadden het idee opgevat om mij, als moderator van Lifestyle, een nieuwe collega te geven in de vorm van ene SpacyColours. En ze wilden weten wat ik daar van vond.

Ach ja, laat maar komen, komt wel goed dacht ik. Nooit spijt van gehad. Spacy, je was al een opvallende verschijning op het forum, maar als moderator bleek je geweldig. Met een lach en een schouderklop heb je je jaren staande gehouden in misschien wel de moeilijkste fora die we hebben. Je werd door een ieder gewaardeerd, getuige ook de Awards die je hebt gewonnen. Toen ik stopte als moderator daar werd het contact minder, maar niet minder hartelijk. En nu kies ook jij er voor er mee te stoppen. Natuurlijk is het niet van gisteren, ik wist het al een tijdje, maar het moment dat het dan gebeurt is het toch even bijzonder. Dutchy3010 heeft het mooi verwoord en ik sluit me er graag bij aan; bedankt.

Ik heb er altijd veel plezier in gehad om met jou samen te werken en het rumoerige Lifestyle forum te onderhouden. Ik ben blij dat je er tevreden op terug kijkt, dat doe ik zelf ook, maar ik heb, vooral in het begin natuurlijk, ook heel veel aan jou gehad! :tu:

Wow, ik had helemaal niet verwacht dat SpacyColours zou stoppen als moderator op het forum. Toen ik op het forum kwam schreef hij nog vaak voor de La Gazette Noire (een forum krant op de blog van Sans Scrupules, helaas net als de corporation uitgestorven) en ik heb hem ook een tijdje op het forum rond zien lopen met een groen jasje totdat hij werd gepromoveerd naar moderator in oktober 2013 iets wat hij ontzettend heeft verdiend. SpacyColours, harstikke bedankt voor al die jaren die je hebt besteed op het forum. Jouw creatieve zicht op dingen zal ik, maar zeker anderen ook missen hier. En Spacy, ik hoop je nog vaker hier te zien, en mocht het niet zo zijn, dan wens ik je ontzettend veel succes en plezier in je leven in de dingen wat je nu doet. Tommie59 en FrankyFourFingers, veel succes met jullie nieuwe positie op het forum. Dit is iets wat jullie ook zeker hebben verdiend. knipoog.gif

Dank je wel, Asphyxiated! Die strip was gemaakt door Krikke1992 en was inderdaad een klassieker.

Ik wil echter geheel in NandroDavids-stijl aftreden, vandaar dat ik hier gewoon de laatste en volledig door mij gemaakte editie van La Gazette Noire citeer.

5orrjr.jpg

WevPp71.jpg

d8GvznU.jpg

I3zPlKG.jpg

4jiPcP4.jpg

giEk5gv.jpg

kx1o6fQ.jpg


Genoeg over mij. 3L1077, ik geef mijn Lifestyle-badge met een gerust hart door aan jou. :) Franky en Tommie, ik ben blij voor jullie beiden met jullie promotie, jullie hebben het alletwee verdiend. Veel succes! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...