Jump to content

High stakes low rider & Gray imports


__*

Recommended Posts

High Stakes - Passed!

Ik heb de missie: 'High Stakes, LowRider' gehaald zonder cheats en/of mods. In deze missie ontmoet je voor de tweede keer Cesar Villalpando. Hij heeft namelijk wel interesse in jou vanwege de Lowriders competitie in de missie: 'Cesar Villalpando'. Je moet Cesar Villalpando dus ontmoeten in zijn woonwijk, maar je moet wel een Lowrider meenemen. Wees gerust doorzoek de steegjes in de woonwijk van Cesar en je zal onbeslist een Lowrider vinden. Maar om even niet in de verwarring te raken onderaan deze post zal ik een lijstje plaatsen met de Lowriders die je kan krijgen in de Staat San Andreas. Als je dan eenmaal een Lowrider wagen hebt gevonden moet je naar Cesar zijn garage opening rijden. Als je daar eenmaal bent zul je een intro filmpje krijgen met Kendl Johnson en Cesar Villalpando, want Kendl de zus van Carl heeft verkering met Cesar Villalpando. Je moet samen met hun naar ene straat race gaan, volg hem totdat je in een stoet auto's op de weg ziet. Daar moet je in het rode vlak rijden, de race zal starten. Het is gelukkig niet een moeilijke race, maar je moet de weg goed kennen. Ook moet je de besturing van de desbetreffende auto goed onder controle hebben. Dat rijd namelijk veel makkelijk en voorkomt nare botsingen.

Probeer onderweg je tegenstanders uit te schakelen je kan ze bijvoorbeeld tegen de achter kant rammen. Of een tikje geven vanaf de zijkant of ga naast de rijden en schiet door middel van: Q en W. Ook kun je van te voren de banden lek schieten van je tegenstanders, want hierdoor kunnen ze op geen mogelijkheid de finish halen, want er zitten nogal wat bochten in het parcour. Ik heb misschien nog wel een tip met betrekking tot het rijden door de bochten. Als je goed door de bochten wilt gaan moet je niet de Rem gebruiken van de Spatie dat is dus de rem die je bij motor moet gebruiken oftwel de gewone rem die je normaal ook in een auto gebruikt. Maar gebruik bij voorbaat de handrem hierdoor kan je veel makkelijker en beter door de bochten slippen. Je gebruikt de handrem met de toets: S (Achteruit), probeer het eens en wil de Spatie (Normale Rem) beter werken gebruik dit dan, het is namelijk een persoonlijk keuze.

Beloning: $1000, + Respect

gtasa2006102322425718wp6.th.jpg gtasa2006102322440693hp4.th.jpg gtasa2006102322450971sy1.th.jpg

Gray Imports - Passed!

Ik heb de missie: 'Gray Imports' gehaald zonder cheats en/of mods. Je moet in deze missie naar het industrie gedeelte van Los Santos gaan. Daar moet een wapenloods waar de Ballas en de Russen samenwerken binnen dringen. Je moet uiteindelijk de baas- van de loods vermoorden. Als je binnen probeert te dringen zal je het nodige ruzie krijgen met de Ballas en de Russen. Neem genoeg wapens mee en probeer ze te vermoorden, want anders doen ze dat bij jou. Ik raad je aan met een motor in grote vaart het terrein van de Fabriek op te rijden. Achter op het terrein kun je in de hurkstand ( c ) naar voren lopen. Zo kun je de bewakers ervoor afschieten, schiet ook vooral op de Vaten/bussen. Zo vermoord je een gehele groep tegenstanders, dan ga je de loods in neem de hurkstand aan ( c ) en druk op de rechtermuisknop als je num naar links of rechts wilt met A of D rol je naar links of rechts. Schiet ze af en ga verder zie je ook een bus/vat in de loods staan schiet erop het kan niet kwaad. Als je de loods/fabriek bent door gelopen en je hebt bijna alle bewakers vermoord moet je alleen nog de eigenaar vermoorden die houd zich schuil boven in zijn kantoor ga daar heen. En hij zal ontsnappen ren achter hem aan en schiet de bewakers die je tegen proberen te houden af. Ga op de Motor die daar klaar staat met een geweer. Rijd achter de baas aan en schiet zijn auto kapot, als hij dood is heb je de missie gehaald.

Beloning: Geen

gtasa2006102322473779mb7.th.jpg gtasa2006102322490929vu2.th.jpg gtasa2006102322544306qa5.th.jpg gtasa2006102322574523pc6.th.jpg

Bewerkt: door SummerBase
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...