Jump to content
Joriz

Rockstar Games lanceert Grand Theft Auto Vice City Stories in Europa!


Vandaag is Grand Theft Auto Vice City Stories uit gekomen in Europa. Vice City Stories biedt volop uitdaging: missies zijn moeilijker, er zijn talloze nieuwe voertuigen te veroveren, de gameplay voelt weer heerlijk en de tussenfilmpjes zijn ook weer van de hoogste kwaliteit. Grand Theft Auto Vice City Stories geeft je nog meer het Miami Vice gevoel dan eerdere GTA's.

Het verhaal van GTA Vice City Stories draait rondom de criminele bezigheden van de hoofdrolspeler Victor Vance. Vietnam oorlogsveteraan Victor Vance komt naar de stad om broer uit de puree te helpen die als gesjeesde helikopterpiloot goed geld verdient aan het bezorgen van 'pakketjes'. Victor staat voor de keuze of hij zijn eigen imperium opbouwt of dat hij ten onder gaat in de stad van drugs- en vastgoedkeizer Umberto Robina.

Er is veel vernieuwd aan GTA Vice City Stories. Het spel geeft je nog meer de mogelijkheid om keuzes te maken bij het opbouwen van een eigen imperium. Bouw je een stripclub of begin je liever aan andere witwas praktijken? Natuurlijk kan je ook gewoon besluiten om lekker op een jetski te gaan rondvaren en ondertussen luisteren naar de mooiste muziek uit begin jaren 80.

gallery_1_10_71912.jpg

Features
  • Zwemmen en vliegen in de game.
  • Vele nieuwe voertuigen, waaronder de Dune Buggy, ATV en Jetski.
  • Nieuwe gameplay modus: beleef de onderwereld helemaal door geld te verdienen met handelen in vastgoed.
  • Quadathlon races waarbij je verschillende voertuigen moet gebruiken om de missie te volbrengen.
  • Tien uitdagende multiplayer minigames via WIFI
  • Smaakvolle filmpjes ingesproken door bekende acteurs
  • Uitstekende sound én keuze uit negen radiostations voor wat arbeidsvitaminen
  • Vice City laat de eighties op een bijzondere manier herleven

Meer weten over Vice City Stories in het Nederlands? Check dan WikiGTA

Grand Theft Auto Vice City Stories ligt vanaf 3 november 2006 in de winkel voor ongeveer € 54,99 speciaal voor op de Playstation Portable

NOTE:

Er gaan op dit moment nog enkele geruchten de ronde dat GTA Vice City op 10 november of later uit komt. Deze geruchten zijn niet waar. Er is wat vertraging bij sommige winkelketens opgelopen waardoor enkele winkels het spel pas een paar dagen later binnen hebben.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

komt hij ook op ps2?? :?:D

Gebruik de zoekfunctie want dit is al meerdere malen gevraagd. Rockstar heeft aangegeven dat ze geen versie voor de PS2 gaan maken omdat LCS op de PS2 ook niet het grootste succes was. Tevens zijn ze druk bezig met GTA IV en dan blijft er weinig tijd over om VCS zomaar even te porten naar de PS2. Maar mischien komt Rockstar wel terug om zijn beslissing en brengen ze de game alsnog voor de PS2 uit.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ze hebben ook gezegd dat GTA LCS exclusief op de PSP uit zou komen, en vervolgens komt 't ook op de PS2 uit dus echt betrouwbaar is het niet..

Ik heb vandaag eindelijk GTA VCS gekocht, echt een topgame. :D Verder kan ik er niet al teveel over zeggen, ik moet nu Aardrijkskunde leren.. :duh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

het spel is al lang uit maar je kan nog steeds niet de auto's van GTA-VCS bekijken weet iemand waneer dat dan wel komt!! :?

Je bedoelt dat de voertuigen nog niet bij de Vice City Stories Walkthrough/WikiGTA staan. Het spel is een maandje uit en niet iedereen van het WikiGTA team heeft VCS. Daarom is het misschien lastig om nu al veel informatie te krijgen. En GTA VCS is niet het enige spel waar aan gewerkt word dus het kan even duren. Binnekort zal het er denk ik wel komen.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...