Jump to content

Welke GTA speelde jij als eerste?


Lantyz

Hoelang ben jij al een GTAfan?  

889 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke GTA speelde jij als eerste?

    • GTA of GTA London
      195
    • GTA2
      241
    • GTA III, VC of SA
      403
    • GTA Advance
      5
    • GTA LCS of VCS
      20
    • GTA IV, TLaD of BoGT
      2
    • GTA CW
      2
    • GTA V
      0
    • Geen
      0


Recommended Posts

Ik speelde als eerst GTA III en dat was ook meteen het eerste spel erop, want ik kreeg er ook nog een PS2 bij. In 2001 was dat. Toen heb ik me kapotgelachen dat je alles kon kapotmaken en doden. Aan dat spel heb ik toch nog het meeste spelplezier gehad! :)

PS: PietjeII je bent bijna een broer van mij! ik ben namelijk op 20 april jarig

Bewerkt: door Mr.Twente
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 264
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Apple-Mac

    4

  • Deluxo

    4

  • Big Boss

    3

  • NickyHendriks

    3

Ik was eens (heel lang geleden) bij mijn oom op bezoek en ik mocht daar vice city op de ps2 spelen. Eerst vond ik er niet zoveel aan. Maar nadat ik zelf een ps2 had gekocht, heb ik vice city geleend en daarna was ik er verslaafd aan :D . Kerstmis 2004 (?) kreeg ik gta san andreas, ondertussen heb ik de schijf al 2 keer moeten herstellen :D dus .... En toen een lange tijd niets totdat een vriend zijn psp meenam en er lcs op speelde. Rara,ik meteen opnieuw verslaafd: daarna vlug een psp gekocht en lcs :bonk: en nu een weekje geleden vcs gekocht. En nu al de storyline voltooid :D .

Bewerkt: door MASTERMIND
Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben relatief laat in aanraking gekomen met GTA. In 2004 had ik mijn rapport gekregen van 4 HAVO. Ik kreeg te horen dat ik over was naar 5 HAVO. Ik was heel blij die dag. Ik had dus zin om wat leuks te doen. Mijn vrienden en ik wilden gaan Poolen, maar geen Poolcentrum was open. Het was namelijk voor 13:00. Toen besloten we om naar het huis van onze vriend te gaan. Hij had een Playstation 2 met GTA Vice City. We gingen dus met z'n allen het spel spelen. Ik was meteen verkocht door het spel en de sfeer erom heen. Ik ging dus met een tevreden gevoel naar huis. Ik wilde dat spel hebben, maar ik had geen Playstation 2. Dus ik ging in de winkel kijken of ze GTA Vice City hadden voor de PC. Ik zag hem liggen bij de Intertoys en ik besloot om Vice City meteen aan te schaffen. In het begin was ik niet echt zo goed met het spel, maar ik leerde steeds meer door veel te spelen.

Ik ging weer in 2004 voor een tekenopdracht naar een vriend van mij. Hij kon goed tekenen. Hij hielp mij met de opdracht, maar af en toe namen we een pauze. Dus wij gingen op de Playstation 2 van hem GTA III spelen. Toen ik dat spel zag, was ik weer meteen verkocht. Ik besloot eens te kijken of GTA III ook te verkrijgen was voor de PC. Op een maandag had ik prijs. GTA III was te krijgen voor de PC bij Toys "R" Us. Ik besloot om hem meteen aan te schaffen.

Soms was ik mijn PC zo zat. Dit kwam doordat ik op HBO meer dingen achter de PC moest doen voor school. Ik was in 2006 aan het nadenken om een spelcomputer aan te schaffen. De Playstation 2 en 3 en de XBOX en XBOX 360 vielen al heel snel af. Ik wilde gamen op elke plek. Maar ik wilde ook goede spellen spelen en muziek luisteren. Dus ik wilde de PSP aanschaffen. Ik moest eerst geld vrijmaken voor de PSP. Dat lukte makkelijk, omdat ik op vakantie minder geld uitgaf dan gepland. Uiteindelijk schafte ik de PSP op een zaterdag aan samen met LCS. Ik wilde LCS aanschaffen omdat ik veel plezier had beleefd met GTA III. Daarnaast wilde ik het Liberty City van 3 jaar geleden met eigen ogen aanschouwen. VCS ga ik binnenkort aanschaffen.

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn eerste aanraking was met GTA2. Ik was rond de 6 à 7 jaar en mijn neef van 12 ongeveer had GTA2 op de PC. Elke keer als we naar mijn neef gingen wou ik absoluut GTA spelen. Mijn zus trouwens ook. Ik had gejankt en gejankt en kreeg uiteindelijk GTA2 op de Playstation. Later rond 2002, toen GTA: VC uitkwam, had ik dit machtig spel gezien bij een andere neef van me met dezelfde leeftijd (ik heb 8 of 9 neven, zie je). Ik speelde er ook iedere keer op en als ik daar bleef slapen speelden we tot een gat in de nacht op de playstation. Ik wou natuurlijk dit spel ook en begon zo te sparen voor een Playstation 2. Toen ik eindelijk genoeg geld had, kocht ik een PS2 expres voor Vice City. Later kreeg ik dan van mijn ouders het Double Pack met GTA III erbij. Aan GTA III bestad ik geen aandacht en begon direct te spelen op VC. Na een paar maanden ging ik GTA III eens spelen. Wat een slecht spel vergeleken met Vice City ! :N Ik begon wat informatie op te zoeken omtrend GTA en zag dat GTA 2 ook bij deze spellenreeks hoorde (ik bestad vroeger geen aandacht aan de naam) Later kwamen dan GTA San Andreas uit, LCS en dan nu VCS ! Allemaal machtige spellen en allemaal voor de Playstation ! Ergens na San Andreas zag ik op de rommelmarkt GTA I liggen voor de GBC :puh: Die nam ik maar mee en nog later kocht ik dan nog GTA: LONDON 1969 en nog eens GTA2 (Mijn andere was kapot :schater: )

Voilà, kort maar krachtig !

Link to comment
Delen op andere websites

Die van mij was met GTA. Ik was toen 6 jaar :puh:

Ik had een keer een CD gekregen van mijn neef, met GTA en GTA London erop. Ik speelde het elke dag zowat. De lunchpauze van 12.00 tot en met 13.00. Ik ging dus naar huis, eten, en naar boven GTA spelen :puh:

Ik heb GTA2 niet echt gespeeld, alleen maar gekeken bij een vriend.

GTA3: Mijn neef had GTA3. Ik speelde het daar, en hij zag dat ik het zo leuk vond dat hij een kopietje maakte :puh: Warez dus. :puh: Ik speelde GTA3, maar het lukte niet echt. Ik deed nauwelijks missies, maar wel veel stunts.

GTA VC: Deze speelde ik ook weer bij die neef :puh: Deze heb ik zelf echter niet. Ik heb het wel ongeveer daar uitgespeeld :puh: (de paar missies op het laats, inclusief de bankovervalmissie) Dat was wel leuk :)

GTA SA: De enige GTA die ik zelf gekocht heb :puh: Maar ook dit was ten aanleiding van mijn neef :puh: Toen ik GTA SA had, was mijn neef al op de helft. (Bij de missie Up, Up and away) Ik had GTA op mijn computer, maar ik vond het gebied tussen LS en SF maar eng :puh: (dankzij die neppe panopatician Killer verhalen hier op GTAForum :puh:) Ik vroeg dus de savegame die hij had, maar hij zei dat ik het maar zelf moest doen. Ik deed dat dus, en kwam erachter dat er niets engs was. Ik heb GTA toen lekker uitgespeeld, zonder cheats.

Ik begon voor de 2e keer aan GTA SA. Maar adt vond ik saai. Dus ik downloadde mods e.d. Toen kwam MTA SA. Ik speelde clean MTA SA op de GTAGames MTA server. En hele tijd daarna deed mijn GTA SA het niet meer voor een of andere reden. SA-Mp kwam uit. Ik kreeg weet ik veel hoe mijn GTA SA weer aan de praat. Ik speelde SA-MP op Kraay's server. Toen die offline gind installeerde ik MTA weer. Tot mijn grote schrik was de GTAGames server er niet meer. Dus ik uninstalde MTA SA. Ik kwam op een leuke server. de =MiB= server. Ik werd een keer vals beschuldigd van het ''neerhalen van de server met kwaadaardige codes'' Dat kwam allemaal weer goed, en ik kwam toen in de Clan. Een heletijd in die server gespeeld. Toen Kraay een server voor MTA opende, deed ik MTA SA er weer op en speelde op Mr. Greens Party House. Dat is erg leuk. Toen kwam er nóg een server. De DM server Mr. Green DM server. Daar ben ik nu weinig op. Maar daarna weer. kwam er een Mr. Green SA-MP server :clown: Dus ik daar op spelen :puh:

En dat was de geschiedenis van mijn eerste GTA tot en met nu.

WTF, heb ik zoveel geschreven>!?! :clown:

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn eerste aanraking was met GTA III, dit was echter niet de eerste die ik zelf in mijn bezit had. De eerste die ik zelf kocht was GTA Vice City, want toen ik GTA III wilde gaan kopen was Vice City al uit... En dan moet ik natuurlijk de nieuwste hebben :). Uiteraard heb ik hem nu wel. Op 22 juni 2005 ging ik naar de winkel en kocht ik daar San Andreas. Nadat ik die lam gespeeld had, kocht ik ook GTA III bij. Nog een beetje later LCS en pas geleden VCS... Nu begint het al een aardige collectie te worden :D.

Ik moest niet de nieuwste hebben :clown: Ik heb als eerst GTA III gekocht toen ik vrienden erover hoorde praten en ik wou mee praten :klap: En zo ben ik wat met GTA begonnen en nu vind ik het zowat de coolste games die er zijn.

En GTA VC was wel al uit maar GTA III sprak me toen meer aan, momenteel heb ik GTA VC niet zelf maar heb ik hem wel al gespeeld bij vrienden en familie. :engel:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik ben begonnen met Grand Theft Auto: Vice City.

Bij mijn buren, waar ik vriend mee was. Daar speelden we regelmatig eens op de Playstation 2 en hij had Vice City bij zijn collectie. Hij toonde het spel, en dat speelden we veel. We wisselden eens af, eerst ging hij wat doen, dan ik enz. Ik was nog maar 8 jaar maar toch sprak het spel me aan door de vrijheid, en de mooie graphics. Na 1 jaar heb ik het tenslotte zelf gevraagd voor mijn verjaardag, en heb er veel plezier mee gehad. Natuurlijk volgen hierna San Andreas, en GTA III. Ook GTA II en I heb ik eens geprobeerd wat wel lollig was. Jammergenoeg heb ik geen Psp/Ps2 dus kan ik geen Stories kopen. Toch blijft het leuk, door de vele mods en multiplayermods. :)

Bewerkt: door Velaro
Link to comment
Delen op andere websites

GTA III is mijn allereerst gespeelde GTA. Ik had wel al van GTA gehoord maar III was toch de echte eerste. Heb 'm op de PS2 en PC (vaag hé!?) en voor de rest heb ik VC ook op de PC en LCS op de PS2. En ik krijg binnenkort SA voor me PS2 (eindelijk! :D )

Mvg,

ArticLight

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn eerste aanraking met GTA was met GTA vice city.

Dat is inmiddels ongeveer 4 jaar geleden.

Ik vond het toen al echt geweldig, ik zat toen in het 6de leerjaar, de eerste weken speelde ik er echt bijna continu op. Het was toen zomervakantie dus had ik tijd genoeg om me ermee uit te leven.

Inmiddels beschik ik over GTA vice city en GTA san andreas, en bijna over GTA vice city stories.

GTA Vice City is trouwens ook mijn favoriet.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik hou van dit soort topics. Brengt leuke herinneringen naar boven!

De allereerste Grand Theft Auto waarmee ik in aanraking kwam was GTA2, enkele jaren geleden, in 2001. Ik was toen bijna 12 jaar. Mijn neef (twee jaar jonger dan mij) had dit coole spel en ik vond het meteen een pwn game. Zo'n leuk spel had ik nog nooit gespeeld. Ik vond het geweldig dat je vrij rond kon lopen, auto's stelen, dollen met de politie, dat er deuken in je auto waren als je botste en dat er een radio aanwezig was in elk voertuig - waardoor dit een realistische game was/is. Helaas was mijn pc van toen niet zo krachtig om het spel aan te kunnen en heeft het nog twee jaar geduurd eer ik dit spel zelf in huis had, om het bijna kapot te spelen. Dit moet rond 2003 geweest zijn, in de zomervakantie. Ik had het spel gekopieerd van mijn neef en amuseerde me de hele zomer lang. Urén heb ik het gespeeld! Ik was werkelijk verslaafd. Gelukkig dat ik zijn CD gekopieerd heb, want intussen leeft zijn exemplaar niet meer. Zijn buurjongetje leende hem eens en zijn CD-lezer ontplofte. Resultaat: GTA2-CD in stukjes. :cry: Als ik de originele versie zou zien staan in de winkel koop ik hem, mits het hoesje niet half ingenomen is door reclame van andere games zoals bij 'Sold Out' games...

Je hebt het antwoord nu al gehad maar ik ga graag even door met mijn volledige GTA-geschiedenis.

Een tijd later kwam ik - opnieuw via mijn neef - in aanraking met Grand Theft Auto III en opnieuw raakte ik eraan verslingerd. Mijn neef en ik, o wat hebben we dolle tijden beleefd bij het spelen van GTA III. Helaas, hetzelfde verhaal... mijn Pentium II 445 Mhz kon het spel niet aan. Omdat ik zo'n GTA freak geworden was besloot ik om Grand Theft Auto + GTA London 1969 (Doublepack van 'Sold Out') te kopen, voor €9.99. Hierbij was ik een beetje teleurgesteld. De game boeide me niet en ik voelde me niet echt lekker bij het spelen van het spel, door al die felle old-skool kleuren, waardoor het spel algauw aan de kant geschoven werd... (Nu kan ik het weer aan. :puh:) In die periode wou ik eens iets anders dan GTA en ik maakte kennis met Half-Life! :klap: (uiteraard, via mijn neef, maar dit even terzijde). Ik heb een hele tijd Half-Life gespeeld...

... Tot de komst van Grand Theft Auto: Liberty City Stories _O_ Speciaal voor dit spel heb ik me een PSP aangeschaft. Het werd meteen mijn favoriete GTA, omdat het mijn eerste 3D GTA was die ik eens thuis kon spelen. Ook dit spel heb ik uren gespeeld en ik speel het nog. Natuurlijk kreeg ik bij het spelen van dit spel en het zien van andere GTA games op dit forum steeds meer honger naar de Trilogy. Ik wou eerst een PS2 kopen of een Xbox, maar ik mocht niet van mijn moeder. Met de console kan je niet zoveel doen, buiten spelletjes spelen. Dus besloot ik om me een nieuwe PC aan te schaffen, helemaal voor mij alleen. :*D

Rond maart 2006 had ik hem, mijn nieuwe PC: een AMD Athlon 64 3500+. Ik kocht GTA III van mijn beste vriend voor een peuleschil (€3.50), in goede staat, originele CD's (ik was nog meegeweest met hem toen hij het kocht, in 2004. :puh:). Enkele weken later kon ik het niet meer houden en kocht ik GTA Vice City en GTA San Andreas samen. Ik speelde eventjes GTA Vice City, maar wou zo snel mogelijk GTA SA uittesten, aangezien dit spel door velen de hemel in werd geprezen. Dus ik speelde meer SA dan VC, waardoor ik VC helemaal niet goed vind, omdat het te veel lijkt op GTA III (zoals VCS lijkt op LCS). Niet alleen de VC gfx vind ik niet goed, ook de storyline boeit me niet echt omdat die Tommy een te grote mond heeft...

Ik heb ook al enkele weken GTA Advance in mijn bezit en dit is ook een leuke game met een boeiende storyline.

... En nu is GTA Vice City Stories mijn nieuwste aanwinst. Een prachtig spel, maar jammer dat er zoveel bugs inzitten. Zo, dit was mijn 'verhaal'. Ik heb nu alle GTA's in bezit. :)

@Lantyz: Waarom zet je verschillende GTA's zoals GTA III, VC en SA nu samen?

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn eerste is gta die ik ooit gespeeld is Gta1

GTA1

Ik was lekker thuis aan het tv kijken dacht ik ''hmm ik ga even lekker computeren'' zag ik me zusje op een site kijken en ik zag opeens daar staan GTA1. Ik vroeg of ik op die link mocht klikken en het mag. Ik zag info over GTA1 en ik vond het wel een leuk spel, en die dag daarna ging ik bij een vriend spelen en hij had het spel. Ik speelde het er op en ik vond het zo verslavend dat ik vroeg of ik het spel kon lenen. Ik had meer dan 6 uur ofzo het gespeeld en ik kon maar niet ophouden. Ik gaf het weer terug aan me vriend, maar had spel niet gekocht.

GTA2

Ik heb het spel gekocht omdat ik zocht naar een spel, maar ik zag opeens GTA2 liggen. Ik kocht hem gelijk en ik speelde helemaal kapot. Het is zo verslavend spel dat ik hem nog steeds soms in de week weleens een halfuurtje speel.

GTA3

Ik heb dit spel gekocht door middel van een gamesite heb ik het spel gekocht en ik heb er zeker geen spijt van. Goede gameplay, het geluid is goed en het is natuurlijk verslavend. :) Vooral omdat het gelijk een 3-D spel werd inplaats van 2D beelden.

De andere gta's heb ik gewoon gekocht omdat deze gta's al zo goed waren. Maar je zult het niet geloven maar ik heb de gtawereld ondekt door me zusje. Ik ben me zusje eeuwig dankbaar, want anders heb ik nooit geweten dat er gta's bestonden. :)_O_

Link to comment
Delen op andere websites

ik begon met vice city

De schoonheid van die gta ontdenkte ik bij een vriend en toen ik een ps2 kreeg van me pa zij ik dat ik die graag wou

en die kreeg ik en dat was toen me eerste

toen wou ik de eerdere versie is proberen om te wachten op san andreas

en in korte tijd speelde ik gta III uit en snel daarna kwam san andreas in me leven

ik heb die heel vaak new game gedaan tot de release van gta lcs maar helaas ik HAD NOG geen psp

maar voor de zomervakantie mocht ik er een uitzoeken en net als de ps2 en vice was lcs me eerste psp spel die heb ik twee Keer overnieuw gedaan tot dat vice city stories uit kwam

die ik momenteel speel

en ik wacht nog geduldig af met me gta vriendjes tot gta4

peace :D

Bewerkt: door Speciial_marc.5
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...