Jump to content

Welke GTA speelde jij als eerste?


Lantyz

Hoelang ben jij al een GTAfan?  

889 leden hebben gestemd

  1. 1. Welke GTA speelde jij als eerste?

    • GTA of GTA London
      195
    • GTA2
      241
    • GTA III, VC of SA
      403
    • GTA Advance
      5
    • GTA LCS of VCS
      20
    • GTA IV, TLaD of BoGT
      2
    • GTA CW
      2
    • GTA V
      0
    • Geen
      0


Recommended Posts

Goeie ouwe tijd. Ik herinner me het nog als de dag van gister, dat ik bij me buurjongen dat spel zag en het al meteen echt een super leuk spel vond. Wat ik ook zo geweldig vond waren die motoren die zo onwerkelijk snel gingen :D Toen ik hoorde dat gta 2 uit was duurde het neit lang voor ik dat spel ook had. voor mijn gevoel kon het spel toen al niet meer mooier eruit zien.

Maar... ik was bij een vriend en las een gameblad, en zag dat er een GTA3 kwam wat niet in top-down view was, maar in echt 3d. De plaatjes vond ik echt prachtig, ik kon echt neit wachten tot die uit kwam. Niet lang daarna kwam ook Vice City, wat overigens ook het 1e spel was wat ik ging modden, ik heb geen idee waarom ik ooit met modden ben begonnen :puh: En daarna uiteraard San andreas,

Ik heb dus het begin meegemaakt van GTA, en verder eigenlijk wel zo'n beetje alle PC versies in bezit gehad.

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 264
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Apple-Mac

    4

  • Deluxo

    4

  • Big Boss

    3

  • NickyHendriks

    3

de eerste gta die ik speelde was gewoon gta1, ik had er toen nog helemaal geen verstand van, zag dat doosje in de intertoys voor 5 gulden toendestijds dus kocht het maar gewoon, nog wat later gta2 gekocht, toen een hele tijd niks, zag bij iemand op vakantie gta vc, wist toen absoluut niet dat het met gta1 en 2 te maken had, vond het wel prachtig... weer een hele tijd later gta vc voor de pc gekocht, en wat bleek, hij kon het niet aan, dus die ging weer op marktplaats. nog weer een tijd later had ik een nieuwe pc en kreeg ik gta3 te leen via de buurjongen! dit was het 1e gta3d spel wat ik dus zelf kon spelen... na een tijdje lenen ook maar zelf gekocht, hier heb ik me erg lang mee vermaakt dmv mods enz, een tijd later had diezelfde buurjongen san andreas, daar heb ik het een aantal keer gespeeld omdat hij zo weinig thuis was, daarna een xbox aangeschafd met san andreas, die tot san fierro gespeeld en nu heb ik sinds kort vice city waar ik nu mee bezig ben!, zo dat was even mijn levensveraal :puh: oja 1 ding he, niemand kan als eerste gta londen hebben gespeeld dus die kan beter weg bij gta1, als je londen heb gespeeld heb je eerst gta1 gespeeld :schater:

Bewerkt: door DX11
Link to comment
Delen op andere websites

De eerste GTA die ik speelde was GTA2, bij een vriend. Ik vond het wel leuk, maar ik was er nog niet echt in geïnteresseerd. Een aantal jaren later heb ik GTA:VC gespeeld bij een andere vriend, en dat vond ik echt geweldig. Ik heb hem meteen gekocht, en uiteindelijk ook GTA2, III, en SA. Allemaal voor de pc. Ik heb geen GTA voor op de PS2, GBA, Xbox, Xbox360 of PSP, want die heb ik allemaal niet :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

ik speelde voor het eerst GTA2. toen ik acht of negen was (ja, echt waar :clown: ) zeiden ze op school dat GTA2 zeer vermakelijk was en dat je hem gewoon moest hebben. ik had hem toen (op m'n 8ste of 9de) gekocht en zo ben ik een fan van de gta-serie geworden!

Link to comment
Delen op andere websites

Ik begon als eerste bij gta 2 mijn kleine broertje kocht hem toen in 2000 toen was ik acht jaar

Ik vond het meteen geweldig en ik was meteen verslaafd.

Toen werd het voor mij eingelijk een beetje stil (we hadden nog niet zo'n goede computer).

Dus gta 3 heb ik pas veel later gekocht.

Toen gta vc uitkwam was ik direct weer verslaaft die heb ik echt kapot gespeeld.

Veel later dan san andreas uitkwam en vc al kapot was kocht ik een xbox en san andreas(bij een vriend al gepeeld en ik moest hem hebben.)

Ik heb nu alle gta games alleen gta lcs en vcs maar de psp heb ik al dus die komen snel denk ik.

Link to comment
Delen op andere websites

GTA III, VC of SA

Ik had het dubble pack 'Gta III, VC' gekregen voor één of andere verjaardag.

Eerst speelde ik een hele tijd op VC omdat ik dat makkelijker en leuker vond.

Later speelde ik was op Gta III.

Sinds vorig jaar heb ik me SA aangeschaft, nu speel ik daar het meest op.

:cya:

Link to comment
Delen op andere websites

jemig wat een lange berichten iedereeen lol!

ik speelde als eerste GTA I (toen was ik trouwens 10 jaarof zu) en daarna kregen we GTAII en toen GTA London (lekker links rijen) toen speelde ik GTA III (alleen ik kon niet opslaan:?) daarna kwam GTA VC en ik vond het een supah game (tevensook de eerste GTA waarvan ik de storyline uitspeelde) daarna kwam dus natuurlijk GTA SA dat was egt geweldig ik had um voor ut eerst gespeeld op een playstation en ik was er meteen door verkocht dus zodra ik um had ging ik spelen (ik had trouwens bewust nog géén codes van't internet gehaald want ik wou um uitspelen zónder cheats, iemand bij mij in de klas zei dat dadt onmogelijk was, en ik deed het lekker tog wel alleen toen moest Windows® er opnieuw op dus was ik alles kwijt:?)

nou dit is niet zoon lange post vergeleken met die van anderen!!!xD

:cya:

[NL]BoBo[FRL] (ook me MTA en SA-MP naam)

Link to comment
Delen op andere websites

Mijn eerste GTA-game was VC. Ik speelde het eerst bij een vriend van me die het ook had en ik vind 't héél mooi en leuke game. Toen ik hoorde van SA draaide ik helemaal door en heb ik die ook gekocht. Toen ik deze 2 (super) games had, vond ik dat ik m'n GTA 3D verzameling moest volledig moest hebben. Daarom had ik dan maar GTA III gekocht, hij stond immers op een lage prijs :clown:. Later volgde ook LCS en áls VCS nog voor de PS2 komt zal die ook in mijn GTA collectie terecht komen.

(Pracht van een GTA-geschiedenis, niet? :clown: )

Link to comment
Delen op andere websites

mijn 1e gta wat gta2 en die vond ik kei hard, ik ben eigelijk nooit verder gekomen dan het 3e eiland met cheats watn ik vond het gewoon echt een spel om lkr in vals te spelen

toen ik hoorde dat gta3 uitkwam (in 3d) dacht ik eigelijk dat het vet dom ging worden dus liet ik gta een tijd je rusten (gta 3 en vice city) maar daar maakte mijn broer een einde aan toen onder de kertboom SA lag

k pakte gta spelen weer snel op en ben uiteindelijk bij VCS beland

mijn 1e gta: GTAII

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...