Jump to content

Officieel forum-savegame


Die-hard

Recommended Posts

Gehaald: Hose The Hoes

Louise hoorde net dat het 'cathouse' in de vlammen staat. Waarschijnlijk is dit het werk van de Trailer Park Mafia. Vic vraagt of Louise de brandweer al gebeld heeft maar Louise weet hoe ze zelf aan een Fire Truck kunnen raken. Ergens verderop is een ongeval gebeurd. Begeef je zo snel mogelijk naar de Fire Truck want de prostituees zijn in gevaar. Voorkom dat de 'damage bar' zich volledig vult. Steel de Fire Truck en blus het vuur, voor de meisjes sterven. Blus de twee auto's die voor het gebouw staan en blus daarna het gebouw. Als de brand geblust is ziet Louise de brandstichter, Marty's neef. Ga er achteraan en vermoord hem.

Beloning: $300

bron: wikigta

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 30
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Advancegta

    6

  • Rullez

    3

  • Pietje II

    2

  • Die-hard

    2

  • 5 weken later...
Hey,

ik wil wel graag ''Jive Drive'' doen.

Maar moet ik die gewoon van de topic: ''De Savegames'' halen?

Zoja dat doe ik dat wel. :cya:

Edit:Je moet de gedane missies nog wel doorstrepen :duh:

Waar blijft de Savegame? ^_^

Blijkbaar is het jouw 'ontschoten' of er is een andere reden waardoor je de Savegame doodleuk niet ingeleverd hebt maar uiteraard maakt dat helemaal niet uit. Aangezien de andere leden, niet meer dan normaal, hun Savegame's verwijderd hebben aangezien ze de ruimte voor andere bestanden nodig hebben, zullen we helaas weer verder moeten borduren sinds de missie Takin' Out the White- Trash aangezien ik gelukkig mijn Savegame onbewust heb laten staan.

Ik heb nu de missie O, Brothel, Where Art Thou? behaald. Er zullen nu echter wel wat missie's opnieuw moeten worden gedaan.

Geen cheats of mods, geen health eraf, geen wapens gebruikt.

Savegame:

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

I will do the next one! :eten:

-----

Got Protection?

Marty is wat aan het praten met twee andere Rednecks. Natuurlijk krijgt Vic het weer aan de stok met één van hem, gelukkig van korte duur en zonder slachtoffers. Als Marty ter zake komt vertelt hij je dat hij problemen heeft met de Cholos, ze bedreigen zijn 'prostituees'. Marty wil dat je de Cholos wat respect leert. Ga naar Marty's brothel in Little Haiti. Als je aankomt hebben de Cholos net aangevallen. Zoek een vierpersoons voertuig en red de drie meisjes. De gezondheid van de meisjes wordt aangegeven door een blauwe Damage bar in de rechterbovenhoek van het scherm. Voorkom dat deze volloopt. Onderweg zullen er nog Cholo Sabres op je afstormen maar gelukkig staan de meisjes je bij met hun geweerkunsten. Breng de prostituees terug naar Marthy's brothel, als je ze alledrie in veiligheid gebracht hebt. Mission Passed!

Met dank aan WikiGTA. ^^ Ik heb de missie in een keer gehaalt. Daarbij heb ik 1x 'een ster wanted level' gehad omdat ik tegen een politiemotor aanreed. Deze heeft verder geen gevolgen gehad. Hij laad weer op percies dezelfde plek als voorheen en het budget is hetzelfde. De savegame zit in de bijlage, als ik die kan vinden met deze vernieuwde lay-out. :7 Ik blijf zoeken.. :duh:

-----

Dan gebruiken we Rapideshare maar, tenminste, dat had ik willen doen. Deze werkt ook niet meer zoals vroeger! :( Ik blijf zoeken! :blauw:

-----

Het probleem was mijn computer, op deze (een andere) doet hij het wel! :duh: Savegame zit in de bijlage! :) Al heeft het me wel pijn en moeite gekost! :cry:

ULES00502S92F0.rar

Bewerkt: door SamShine
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Ik doe de volgende wel!

___________________________

GTA Vice City Stories Officieel Forum-savegame

Missies behaald: Marked Men

Missieomschrijving:

Marked Men

Jerry Martinez wil dat Phil naar één of ander magazijn gaat om te controleren of zijn spullen daar nog liggen. Breng Phil naar de lockup in Little Haïti. Zorg ervoor dat de blauwe Damage bar van Phil's truck niet vol loopt. Anders zouden Phil's laatste Boomshine kratten wel eens kunnen ontploffen. Stop in de roze marker. Als je aangekomen bent blijkt dat het een hinderlaag is van Martinez. Elimineer alle mannen van Martinez. Breng Phil en de truck vervolgens terug naar Phil's verblijfplaats, in één stuk. Natuurlijk is het nog niet afgelopen. Martinez' mannen geven niet op en achtervolgen je per auto. Rij verder en zorg dat de auto niet stuk gaat. Phil houdt ze wel op een afstand met zijn Molotov Cocktails. Stop in de roze marker. Het is duidelijk dat Martinez jullie dood wil dus daarom besluit Phil om een tijdje onder te duiken. Mission Passed!

Beloningen: Geen

Wapens: Ik heb een Pistol gevonden (9MM)

Volgende missie: D.I.V.O.R.C.E.

Savegame:

Bewerkt: door hanneswasco
Link to comment
Delen op andere websites

Dan doe ik de volgende wel!

Huh hanneswasco volgens mij is er echt wat fout want ik kan nu alleen nog maar 'Marked Men' doen. Heb je wel de goede geüpload?

Nouja ik heb nu dus Marked Men gehaald. Volgende missie is D.I.V.O.R.C.E.

Ik heb wat body armor verloren en een UZI(30 kogels) opgepakt. Ik raad de volgende aan om wat UZI- of andere submachine kogels te kopen, want die heb je zeker nodig bij de volgende missie. ;)

ULES00502S92F0.rar

Bewerkt: door Clowntje_93
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Ik zal nog maar eens proberen om de volgende te doen...

________________________________________________________

Missie gehaald: D.I.V.O.R.C.E.

Beloning: Nieuwe savehouse + Trailer Trash outfit beschikbaar!

Volgende missie: To Victor, the Spoils

Savegame:

Bewerkt: door Hanneswasco
Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

Dan doe ik 'em wel :Y .

___________________________________

missie behaald: Jive Drive

Beloning: Niets

extra: ik heb wat body armor opgepikt voor de missie en ik heb nu nog 50% body armor.

Volgende missie: Nice Package

savegame:

Bewerkt: door Jorair
Link to comment
Delen op andere websites

Ik doe hem wel ;) Als iemand even zegt welke missie de volgende is, in het eerste bericht is alles doorgestreept tot Jive Drive,.....Is dat nu de volgende? Zodra iemand even zegt welke de volgende is doe ik hem DIRECT ;)

Bewerkt: door Kinzorro
Link to comment
Delen op andere websites

  • 5 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...