GTAGames.nl gebruikt cookies

cookie wet
Voor een goede werking van GTAGames.nl dien je cookies toe te staan. Hierdoor kunnen we onder andere controleren of je bent ingelogd, statistieken bijhouden zodat we weten welke pagina's dienen worden verbeterd en gerelateerde advertenties plaatsen zodat we de rekeningen kunnen blijven betalen.
Tevens kan je dankzij cookies Grand Theft Auto filmpjes van onder andere Rockstar Games, Vimeo en YouTube bekijken en berichten delen met je vrienden via onder andere Facebook en Twitter.

Meer informatie over alle cookies en je privacy op GTAGames.nl

Springen naar inhoud


GTAGames.nl advertentie Phost.nl cPanel webhosting

Help! mijn beeldscherm doet het niet:S


15 reacties op dit onderwerp

#1 xolix

xolix
  • Leden

Autoradio jatter


Geplaatst: 1 januari 2007 - 17:14

wie kan mij helpen als ik mijn computer opstart gaat normaal het lichtjuh van het beelscherm op groen maar nu niet meer hij blijft nu oranje... :-(  ik heb de snoeren gecheckt en de grafische kaart... maar kan geen fouten vinden plz wie kan mij helpen

Toegevoegde afbeelding



GTAGames.nl advertentie Phost.nl cPanel webhosting

#2 Nemean^inf

Nemean^inf
  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPip

Let's Troll


Geplaatst: 1 januari 2007 - 17:49

Heb je al een andere monitor aan gesloten?

Als die werkt is je monitor kapot, als die het niet doet is of je grafische kaart kapot of een snoer is goed beschadigd.

[General Manager] of vitalGaming.eu -
It's my turn, my turn, my turn, my turn.
Don't be mad at me cause I kept it rollin'.
24 low on hearts on that '06 rose.
Let the sun roof back and I keep on coastin'
It's my turn, my turn, my turn, my turn.'


#3 xolix

xolix
  • Leden

Autoradio jatter


Geplaatst: 1 januari 2007 - 18:01

Bericht weergeven-supremecars- zei op 1 Jan 2007, 17:49:29:

Heb je al een andere monitor aan gesloten?

Als die werkt is je monitor kapot, als die het niet doet is of je grafische kaart kapot of een snoer is goed beschadigd.

ik heb er een andere monitor aan aangesloten... en die doet het ook niet,, maar ik heb ook een input voor mijn beeldscherm aan mijn moederbord en als ik hem daaraan aansluit doet hij het ook niet,, heeft er nu iemand nog een idee? :?

Toegevoegde afbeelding


#4 Blu3ice

Blu3ice
  • Leden
  • PipPipPipPip

Yardies baas


Geplaatst: 1 januari 2007 - 18:23

Bericht weergevenxolix zei op 1 Jan 2007, 18:01:29:

Bericht weergeven-supremecars- zei op 1 Jan 2007, 17:49:29:

Heb je al een andere monitor aan gesloten?

Als die werkt is je monitor kapot, als die het niet doet is of je grafische kaart kapot of een snoer is goed beschadigd.

ik heb er een andere monitor aan aangesloten... en die doet het ook niet,, maar ik heb ook een input voor mijn beeldscherm aan mijn moederbord en als ik hem daaraan aansluit doet hij het ook niet,, heeft er nu iemand nog een idee? :?

Staat je pc/scherm nog onder garantie? Het lijkt me het beste een vergoeding/omwisseling te vragen...

#5 ikt

ikt
  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPipPip

*poof*


Geplaatst: 1 januari 2007 - 19:17

Gebruik eens andere kabels...

#6 xolix

xolix
  • Leden

Autoradio jatter


Geplaatst: 1 januari 2007 - 19:32

lukt ook allemaal niet kan het mischien aan mijn voeding liggen?? weten jullie dat?

Toegevoegde afbeelding


#7 .Syfes

.Syfes
  • Leden
  • PipPipPipPipPipPip

tags maken gaat om de soul niet om de beste tags


Geplaatst: 1 januari 2007 - 19:41

Ik heb het vandaag ook zo een probleem gehad .Kijk goed of dat er geen draadje los zit of dat in de computer stof ligt dat kan ook eens helpen als je het eens schoonmaakte het is ook bij mij gelukt
Greets SS  :D

Bewerkt door Syfes, 1 januari 2007 - 19:42 .

Toegevoegde afbeelding


#8 Arjen

Arjen
  • Leden
  • PipPipPipPipPipPipPip

Photoshop Pro ©


Geplaatst: 1 januari 2007 - 19:53

Bericht weergevenxolix zei op 1 Jan 2007, 19:32:42:

lukt ook allemaal niet kan het mischien aan mijn voeding liggen?? weten jullie dat?
Nee, je voeding levert alleen stroom af aan je hardware. Je monitor krijgt stroom via een stekker in je stopcontact, dus dat heeft er niets mee te maken.

Om je beter te kunnen helpen ben ik even wat gegevens nodig. Wat voor kabels kreeg je bij je beelscherm (blauwe, witte en een stroomkabel)? Wat voor videokaart heb je?

Ik denk zelf dat het aan de stekker ligt die vanuit je monitor naar je videokaart gaat. Druk ze gewoon voor de zekerheid aan.

Als je een witte stekker er bij hebt gekregen moet je die blauwe stekker er uit halen en die witte er in doen.

Toegevoegde afbeelding


#9 xolix

xolix
  • Leden

Autoradio jatter


Geplaatst: 1 januari 2007 - 20:01

Bericht weergevenArjen zei op 1 Jan 2007, 19:53:38:

Bericht weergevenxolix zei op 1 Jan 2007, 19:32:42:

lukt ook allemaal niet kan het mischien aan mijn voeding liggen?? weten jullie dat?
Nee, je voeding levert alleen stroom af aan je hardware. Je monitor krijgt stroom via een stekker in je stopcontact, dus dat heeft er niets mee te maken.

Om je beter te kunnen helpen ben ik even wat gegevens nodig. Wat voor kabels kreeg je bij je beelscherm (blauwe, witte en een stroomkabel)? Wat voor videokaart heb je?

Ik denk zelf dat het aan de stekker ligt die vanuit je monitor naar je videokaart gaat. Druk ze gewoon voor de zekerheid aan.

Als je een witte stekker er bij hebt gekregen moet je die blauwe stekker er uit halen en die witte er in doen.

ik hep er al een andere monitor op aangesloten,, zelfde probleem..

maar ik las >>Hier<< dat het schoonmaken van de voeding en processor nog wel eens kan helpen

Toegevoegde afbeelding


#10 Wrieh

Wrieh
  • Leden
  • PipPipPipPipPip

Al-Qaida Volgeling


Geplaatst: 22 januari 2007 - 17:34

Bericht weergevenArjen zei op 1 Jan 2007, 19:53:38:

Bericht weergevenxolix zei op 1 Jan 2007, 19:32:42:

lukt ook allemaal niet kan het mischien aan mijn voeding liggen?? weten jullie dat?
Nee, je voeding levert alleen stroom af aan je hardware. Je monitor krijgt stroom via een stekker in je stopcontact, dus dat heeft er niets mee te maken.

Om je beter te kunnen helpen ben ik even wat gegevens nodig. Wat voor kabels kreeg je bij je beelscherm (blauwe, witte en een stroomkabel)? Wat voor videokaart heb je?

Ik denk zelf dat het aan de stekker ligt die vanuit je monitor naar je videokaart gaat. Druk ze gewoon voor de zekerheid aan.

Als je een witte stekker er bij hebt gekregen moet je die blauwe stekker er uit halen en die witte er in doen.
bij oude computers komt het stroom van de beeldschermen wel uit de voeding,Geloof je me niet?Kijk hier is dan

[NL] Party and Co 24/7 Race/DD/DM MTA Server


www.mta-pac.nl


#11 gybrus

gybrus
  • Leden
  • PipPipPipPipPip

Armageddon


Geplaatst: 22 januari 2007 - 17:44

Hallo,
Mischie staat het beeldscherm op standby..
even heen en weer gaan met je muis en hij moet weer aanspringen.
zo niet chek even of die wel aan staat (jaja lampje brandt maar dan kan die nog steeds op standby staan)
Chek je snoertjes.(btw je moet je beeldscherm met je videokaart conecten he)(wist trouwens niet dat dat ook via een moederboard kan werken :P)

Kijk of je de instellingen naar boven kan krijgen van je beeldscherm (zo niet dan is die waarschijnlijk stuk..)
Er zit waarschijnlijk ergens een knopje voor op je beeldscherm.
Werkt die dan nog niet kun je proberen of ze bij een computerzaak een oplossing hebben.

en inderdaad schoonmaken werkt soms wel.

Grats,Gybrus
KEVIN DIERKX |PORTFOLIO

#12 tomosbb

tomosbb
  • Leden

Rover


Geplaatst: 23 januari 2007 - 02:14

ik denk dat het aan je computer licht als het andere scherm het ook niet doet probeer eens je bios te resetten .
Dat doe je door de stroomkabel van de pc te halen  en de monitor kabel en de internet kabel dan het baterijtje deruithalen of kijken of er een jumpertje op je moederbord zit met erbij reset chmos ofzo die moet je dan even omwiselen en naar 5 seconden weer terugzeten

Bewerkt door tomosbb, 23 januari 2007 - 02:15 .


#13 hardcore_bob

hardcore_bob
  • Leden
  • PipPip

Warenhuis overvaller


Geplaatst: 4 februari 2007 - 14:50

Als je een ander snoer EN een andere monitor heb gebrobeerd dan moet het aan je videokaart liggen, of aan het stopcontact :schater:
Let wel op dat je ALLE snoeren test, als je alleen de blauwe test kan het ook de stroomtoevoer zijn...
Verder is er nog 1 optie, dat 1 van die pinnetjes kapot is, waar je het blauwe snoer bij je PC in douwt.

Als dit allemaal niet werkt zou ik naar de fabrikant gaan...
Toegevoegde afbeelding 200 posts!

#14 Schno009

Schno009
  • Leden
  • PipPipPipPipPip

Forum Electricien


Geplaatst: 4 februari 2007 - 15:18

Het probleem is waarschijnlijk simpel: Je heb je videokaart er scheef in zitten. Heb ik al honderd keer gehad.

Over die gekke voedingen waar beeldschermen stroom weghalen: Jah, maak hem eens open! Dan zie je dat de netspanning DIRECT via de ingang naar het scherm toegaat.
Het is alleen maar stopcontactenbesparing, maar op (hele) oude computers is de spanning met een echte 'hardware' schakelaar aan en uit te zetten.

Check je videokaart eens goed. Piept de computer ook anders als anders als je hem aanzet? Dan weet je zeker dat je videokaart scheef zit.

EDIT: WTF, dit topic is véél te oud. antwoord zal er vast al wezen.

Bewerkt door schno009, 4 februari 2007 - 15:18 .

Moa Gertje...

#15 xolix

xolix
  • Leden

Autoradio jatter


Geplaatst: 16 februari 2007 - 11:22

ik heb hem schoongemaakt en krijg weer beeld alleen hij laat dan nog niks... ik denk dat het aan de bios ligt zal ik even testen... iedereen bedankt voor de moeite

Toegevoegde afbeelding



GTAGames.nl advertentie Phost.nl cPanel webhosting

0+ gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0+ gasten en 0 anonieme leden