Jump to content
Lantyz

Exclusieve content voor Vice City Stories op de PS2?


gallery_536_10_61902.jpg

Rockstar lijkt iedereen die het overzetten van de Stories naar de PS2 tot uitmelkerij bestempelt enigzins tegemoet te komen. Alhoewel er nog niets over de PS2-versie op de officiële website van GTA Vice City Stories te vinden is, zijn de eerste aanwijzingen van exclusieve content boven water gekomen. Op de Italiaanse website van Take2 Interactive, de uitgever van GTA, wordt melding gemaakt van "Nog onbekende content, exclusief voor de PS2".

Op de Zwitserse verkoopsite Ex libris wordt er zelfs iets meer duidelijk, hier spreekt men van "Exclusief bonusmateriaal voor de PS2: Nieuwe zijmissies, unique stunt bonusses, races en odd jobs." Verder zijn de graphics wat opgeschroefd voor de PS2, wat bij de PS2-port van GTA Liberty City Stories ook het geval was.

Noot: Ex Libris vermeldt ook een multiplayermodus voor de PS2 versie, maar of dat werkelijk zo is of omdat het simpelweg is overgenomen van de PSP beschrijving valt nog te bezien.

Met dank aan één van onze affiliates, GTAPortable.com.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ik voel me nu echt een sukkel dat ik die PSP gekocht heb. Alleen voor 2 spellen die toch op de PS2 uit zijn gekomen(die ik niet heb maar wel goedkoper is) :-(

Dit is veel mensen overkomen zoals ik hierboven al zei, en het is erg vervelend. Maar ik zou je PSP nu niet meteen op marktplaats zetten voor een goedkope prijs, want daar schiet je nog minder mee op. Probeer nog wat andere leuke spellen voor je PSP, ik ben er van overtuigd dat dit alles weer goed maakt. In tegenstelling tot de PS2, gaat de PSP nog veel langer mee. Er is wel sprake geweest van een PSP2, maar dan praten we over een paar jaar later. Met de PS3 op de markt zul je weinig aan je PS2 in de toekomst hebben, die tegenwoordig even duur is als een PSP. Ik snap dat je veel voor de exclusieve PS2 contents over hebt, maar aan de andere kant is de PSP ook een leuk ding, waar je veel plezier aan kan hebben in de toekomst.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Bij mij stond anders Gta Liberty city stories toch 1 eurotje duurder in de game mania. die kwam namelijk op €28.98 en vice city stories komt op €29.98. Voor 1 euro zoveel exclusiefs? kan zijn..

Ik vind het wel leuk dat ze een exclusieve content toevoegen aan de ps2 versie, anderzijds snap ik de PSP gamers dat dit wel vervelend is. Maar je moet ook rekening ermee houden dat het al ee hele prestatie is om een fatsoenlijke Gta zomaar mee te kunnen nemen op een draagbaar systeem. Als m'n enkel de graphics aangepast gaan worden op ps2 is dat ook erg nadelig voor de ps2 gamers, want die vinden dat de ps2 meer aankan. dit gevoel had ik ook bij Liberty City stories en zelf hoop ik toch dat er op ps2 nu een waardige gta VCS uitkomt met helikopters en extra interieuren. maar dan zou voor mij ook wel de prijs wat mogen stijgen.

Greetz

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...