Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27609

TOP - De Gestolen Beker!


Dutchy3010

1405 bezichtigingen

f9Lac0P.png

Dat is pech, beker weg!

Het WK komt eraan en onze FIFA eindbaas dhr. Blatter is radeloos! De beker is gestolen! Wat nu? Niet getreurd, The Oceans komen met een oplossing. Eén van onze leden was getuige bij de diefstal, maar heeft om de beker te vinden jouw hulp hard nodig. Hij hoorde de dieven herhaaldelijk een stel cijfers opnoemen. Hij moest die cijfers onthouden, dus heeft hij enkele ezelsbruggetjes ontworpen. Deze waren echter zo goed, dat hij het niet meer kan ontcijferen! Om de beker terug te vinden, moeten de cijfers dus gevonden worden. Denk jij dat je kunt helpen? Doe dan dit weekend (zaterdag 14 en zondag 15 juni) mee, zodat de beker ruim op tijd teruggevonden is, voordat de pers het in de gaten krijgt. Gezien de ambities van dhr. Blatter om nóg een termijn de eindbaas van de FIFA te spelen, is deze negatieve publiciteit absoluut onwenselijk.

Naar verluid zit de beker verstopt in een post op het forum, maar waar? Als een echte Sherlock ga je op onderzoek uit door verschillende puzzels op te lossen. Per puzzel zul je één van de zeven cijfers krijgen. Maar wees erop verdacht: bij sommige spellen krijg je een kleur bij je cijfer. Een groen cijfer is het juiste cijfer, een oranje cijfer is niet het goede cijfer, maar zit wel in de buurt, en een rood cijfer is totaal verkeerd.

Als het goed is heb je aan het eind van het weekend een getal van zeven cijfers, die samen de code vormen van de post waar de beker zich bevindt. De post kun je checken door de volgende code te gebruiken (uiteraard testen in een PM of post met voorbeeldweergave, en niet echt posten, want dan zien anderen het ook!):

[post=NUMMER]Willekeurige tekst[/post]

Wij willen dhr. Blatter graag helpen. Uiteraard looft dhr. Blatter ook een beloning uit. De eerste die hem de plaats van de beker aan kan wijzen, wint 10.000 TOC-credits. De nummer twee en drie krijgen ook een bedankje voor de grote moeite (respectievelijk 5.000 en 2.500 TOC-credits). Als we dhr. Blatter kunnen helpen zal hij vast zo blij zijn dat hij alle overige deelnemers ook 500 TOC-credits gunt! Daarbuiten is de eeuwige dankbaarheid van dhr. Blatter ook wat waard, toch???

8 reacties


Recommended Comments

Jammer, kan niet mee helpen zoeken :(. Dat weekend heb ik een volleybal toernooi ;P. Al kan ik natuurlijk wel hopen dat ik het nummer random ga raden :P.

Link to comment
De eerste die hem de plaats van de beker aan kan wijzen, wint 10.000 TOC-credits. De nummer twee en drie krijgen ook een bedankje voor de grote moeite (respectievelijk 5.000 en 2.500 TOC-credits).

Speciaal voor jou, skullz-000 :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...