Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70900

[Maandboek Februari] Design


Visser23

753 bezichtigingen

designuaj5j.png

Geschreven door Visser23

Het was voor graphics helaas weer een rustige maand op het forum. Wel mochten we een nieuw lid verwelkomen bij graphics. We hebben het hier dan ook over Aron24, welke het blijkbaar erg leuk vind om wat met graphics te doen. Ik wil je dan ook graag van harte welkom heten bij de graphics forum en ik hoop dat vele leden Aron24 achtervolgen.

Aron24

Laten we dan meteen maar eventjes aftrappen met Aron24. Hij is namelijk al een tijdje lid van GTAForum en ik vind het dan ook zeker een vooruitgang dat hij een kijkje is komen nemen in de fora van de grafici. Aron24 is iemand die nog maar net om het hoekje komt kijken als het om graphics gaat, dus hij heeft natuurlijk op dit gebied nog erg veel te leren. Toch is het mooi om te zien dat iemand zich hieraan waagt. Het is fantastisch om te doen en om positieve reacties te krijgen op wat je maakt.

4iKEKky.pngDEe2rqr.pngxnYlExP.pngvZFtpOt.pngL9JWoZ7.png

Bovenstaande avatars zijn dor Aron24 gemaakt. Ik moet zeggen dat het met de avatars erg goed is gegaan. Een aantal zijn net iets te veel ‘gesharpent’ en hadden wel wat minder gekund. Ik moet wel zeggen dat ik de wielrenners goed vind gelukt en die van Ariana Grande is natuurlijk ook fantastisch. Dit komt overigens ook mede doordat het gewoon een ongelooflijk mooie meid is. Ga lekker door met het maken van avatars! Volg daarnaast eventjes wat tutorials, want daar kan je er veel van leren!

Bj5zq5t.png

De bovenstaande signature vind ik ook leuk gemaakt door Aron24. De basis van Photoshop zit er eigenlijk wel een beetje in. Ik moet overigens wel zeggen dat de stroke (de rand) bij de render erg dik is gemaakt. Bij design is het meestal de kunst om de render zo goed mogelijk in het design te verwerken, waardoor alles mooi overloopt. Ik zelf heb hier erg veel tutorials voor moeten volgen. Ik gebruik Photoshop eigenlijk al jaren, maar ook ik heb het nog niet heel goed onder de knie. Het is moeilijk, maar zeker leuk om te leren. Aron, ga lekker zo door! Ik ben benieuwd naar meer werkjes van je!

iRico

Ook iRico kwam een kijkje nemen bij de graphics fora, maar gebruikte dit op een hele andere manier dan Aron24. iRico kwam namelijk niet echt avatars en signatures aan ons laten zien, maar het ging bij hem vooral om logodesign en designs voor zijn YouTube-kanaal. Niks mis mee natuurlijk, maar hij kreeg helaas wel minder reacties dan Aron24. Dit scheelde echt een hele hoop. Waar dat aan ligt, geen idee. Het blijft in ieder geval wel raar. iRico heeft er namelijk wel mooie designs bij zitten. Neem als voorbeeld het onderstaande design.

30uwi1u.png

Het design is in mijn ogen zeer goed gelukt. Er zit een rare diepte in, wat het design op een bepaalde manier erg speciaal maakt. De achtergrond past er mooi bij. Wel moet ik zeggen dat ik andere kleuren voor de effecten zou hebben gebruikt. Deze passen namelijk niet echt bij de kleur van de tekst. Ik denk dat het mooier zou zijn geweest als die gekke groene kleur in de effecten zou terug komen, waardoor het design meer één geheel lijkt.

Het waren weer mooie designs allemaal. Erg jammer dat de activiteit deze maand niet erg hoog was. Graag zie ik dat de activiteit omhoog gaat, waardoor er weer nieuwe battles georganiseerd worden. Hierdoor wordt de ranglijst weer spannend!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...