Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70842

[Maandboek Februari] Contests


Visser23

661 bezichtigingen

contestsvhkm2.png

Geschreven door ERRWINS

Januari was niet heel druk wat betreft contests maar toch hebben we kunnen genieten van onderstaande twee. Eentje die al ruim 16 weken aanwezig is op het forum, en eentje die pas is begonnen maar al goed is ontvangen. Gaan we deze contests vaker zien, of blijft het bij een eenmalige uitgave? We zullen het zien, maar eerst deze edities even uitlichten. Veel leesplezier!

[TOP] Get the Picture

Precies op 1 februari, kort nadat The Oceans een organisatie is geworden, kwam 'Get the Picture' boven water onder de bekende noemer 'The Oceans Projects'. Een contest waarbij je verschillende vragen moest beantwoorden over GTA V, GTA IV, GTA San Andreas, GTA Vice City en natuurlijk GTA III. De vragen kwamen per dag online, evenals de onthullende foto in het hoofdtopic. De foto diende geraden te worden naarmate de foto steeds duidelijker was. Deelnemers hebben echter de bonusvraag, waar de foto voor bedoeld was, al binnen één dag geraden. Dat is zeer snel, maar wie had minder verwacht van de GTA-kenners van het forum? Juist!

De top 3, tevens ook enige deelnemers, bestond uit: GolfG60, thebig en Bierbuikje. Namens OB, gefeliciteerd!

logoiwulo.png

Helaas werd 'Get the Picture' niet ontvangen, al was de voorbereiding wel goed voor elkaar. Het topic zag er netjes uit, de vragen werden op tijd gepubliceerd en de deelnemers waren actief met inzenden. Alleen waren er maar drie deelnemers. Lag dit aan de contest zelf of aan de terugnemende leden die over het algemeen mee doen aan contests? Wie zal het zeggen. Ik hoop dat er in de toekomst toch meer kandidaten te porren zijn voor een leuke contests. Dus Crazy-Ghost, slinger Weerwolven van Wakkerdam maar weer aan!

[saScru] Piet Paulusma contest

Een gloednieuwe contest heeft haar leven gevonden op negen januari 2015. Het gaat in dit geval over het nieuwe initiatief van Sans Scrupules; Wie we voor het laatst zagen met de rebus contest. De contest gaat over het voorspellen van het weer, geheel in stijl van Piet(je) Paulusma. Het is de bedoeling dat je het weer goed weet te voorspelen, iets wat Piet(je) niet altijd voor elkaar krijgt, en wanneer je dit het vaakst goed hebt of dichts bij in de buurt komt, heb je gewonnen. 'Oant Moarn!'

ppc_zpsofemtnsn.png

Ik moet zeggen dat ik deze contest een leuk initiatief vind van Sans Scrupules, al weet ik niet of het wel aanslaat. In het begin waren het vooral Sans Scrupules leden die zich aanmeldden voor de contest en dat is toch wel een beetje vreemd. Hoeveel deelnemers de contest nu heeft, durf ik helaas niet te zeggen vanwege gebrek aan informatie.

De filmpjes die online werden gegooid zijn een leuke toevoeging aan de contest en verbreekt het stoffige imago van het voorspellen van het weer. Leden kunnen hun voorspellingen nog inzenden, dus treuzel niet en grijp die kans voor eeuwige roem bij Sans Scrupules.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...