Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70882

[Maandboek Februari] Opvallende Personen


Visser23

978 bezichtigingen

opvallendepersonenmzjc8.png

Geschreven door Visser23

Welkom bij een nieuwe rubriek over opvallende personen. Dit maal pakken we maar één opvallend persoon. Dit vanwege de opvallendheid van het persoon en daarnaast is natuurlijk het andere opvallende lid, TheDutchWesley, in een andere rubriek al wat besproken. Hoewel deze perfect in het rijtje past, heb ik mijn uitgesproken mening al gedaan in de rubriek "Februari". Gelukkig hebben we ook veel plezier met deze persoon. Dus, geniet.

MegaPilot

Deze Belgische voetballiefhebber registreerde zich op 2 mei 2008 en is al een tijdje als Megalid op het forum. Dit zegt natuurlijk ook niet altijd alles over de kwaliteiten van posts. Want, hoewel Megapilot zeer goed ABN kan schrijven, komen wij ook nog wel eens gefrustreerde posts van hem tegen. Gelukkig zijn wij zo lief geweest om eventjes wat quotes op te zoeken van Megapilot, waaruit blijkt dat hij heel erg van zowel FIFA als Electronic Arts houdt. Zwijg, en geniet:

Verschrikkelijk, stond net 1-3 achter terwijl ik al een open kans met Suarez op de keeper had geschoten en 3 open kansen met Messi op de keeper had geschoten. Hij had daarentegen al 2 pacegoals gemaakt en bij de 1-4 heb ik gewoon gedisconnect(ja, was weeral pacegoal). Fucking kutzooi man. Afstandsschoten zijn overigens vreselijk underpowered, ik scoor zo weinig van afstand dat ik het tegenwoordig meestal niet meer probeer.

Ik erger me ook verschrikkelijk aan hoe moeilijk het is om te scoren met bijvoorbeeld Iniesta, heb al ontelbaar veel keren in de grote rechthoek met hem op doel geschoten en het is 99/100 keer wel op doel, maar een save van de keeper.

Het blijkt maar weer hoe goed FIFA 15 nou daadwerkelijk is. Snelheid speelt een grote rol in het spel, maar dat is natuurlijk ab-so-luut geen realisme. Daarnaast had Electronic Arts, de favoriete uitgever van MegaPilot, al aangekondigd dat de keepers een grote update zouden krijgen. Bij FIFA 15 heeft de uitgever dat dan ook zeker waargemaakt en de keepers zijn inderdaad een stuk beter geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier persoonlijk wel blij mee ben. Toch krijg ik nog steeds de gekste doelpunten tegen, door een slechte keeper. Maar daarnaast ben ik wel blij dat hij soms de onmogelijke ballen wél pakt.

Heb het helemaal gehad met die klojo's op Seizoenen die met Chelsea spelen. Altijd pacehoeren met Cuadrado en anti-voetbal met dat kutteam. Echt verschrikkelijk irritant. Kan het echt niet helpen, maar het lijkt wel alsof EA express je doet sucken tegen dit soort teams, de meest simpele passes mislukken constant tegen dit rotteam.

En dan nu iets dat me bij elk potje opvalt, Suarez kan nog niet eens een bal deftig controleren. Kom op zeg, dit is een topspeler, beetje realisme aub.

Misschien is het eens een optie om met Chelsea te gaan spelen? Daarnaast, wanneer je met een vier sterren team gaat spelen, zul je niet tegen de paceclubs als Chelsea spelen. Dat scheelt natuurlijk al een hele hoop. Ikzelf speel dan ook seizoenen met sc Cambuur, een leuke club uit het mooie Leeuwarden. Je speelt tegen onbekende clubs, maar het realisme ligt een stuk hoger. Daarnaast zijn de frustraties ook vele malen minder.

Neymar z'n rating is op FIFA echt wel belachelijk laag. Minstens 88 moet dat zijn..

Oké, je hebt gelijk.

Het is toch gewoon prachtig hoe een lid tekeer kan gaan op een forum over zo’n game en uitgever. FIFA 15 is het beste in haar reeks en daarnaast gewoon het beste voetbalspel op de markt. Ik ben dan ook wel benieuwd hoe MegaPilot het gaat doen als hij zo’n game moet ontwikkelen. Natuurlijk ben ik het af en toe wel eens met MegaPilot. Maarja, een game kan niet perfect zijn. Het is daarom ook mooi om soms even te zwijgen over de negatieve kanten, maar juist stil te staan bij de mooie momenten. Net als in real life .Als we dat met zijn allen gaan doen, is het toch al een stuk gezelliger?

inb4SIFDeBruyneenDost

Dat we het even weten. Doei.

4 reacties


Recommended Comments

Nou, de IF van Dost en De Bruyne is erna wel gekomen hoor. :D

Snelheid speelt in RL inderdaad een grote rol, maar in 15 is het pacehoeren gewoon té overpowered. Natuurlijk maak ik er zelf ook gebruik van(pacen met Alba tot helemaal naar voren), daar niet van. Maar realistisch is het allesbehalve. Doordat pacegoals té easy zijn, gebeurt het maar al te vaak dat men aftrapt en vandaar pacet naar doel en scoort...En vertel me niet dat dat nog niet TEGEN jou gebeurd is. ;)

Niet dat ik me niet kan vinden in jouw standpunten hoor, verre van.

Link to comment

Ik kan me er zelf ook aan doodergeren hoor. Maar er zijn zeker oplossingen voor. Ik ga dan altijd met vijf verdedigers spelen, waarbij ik zorg dat ik minimaal twee snelle verdedigers heb staan. Daarbij maakt het niet uit of ze zilver of goud zijn.

Link to comment

Ik kan me er zelf ook aan doodergeren hoor. Maar er zijn zeker oplossingen voor. Ik ga dan altijd met vijf verdedigers spelen, waarbij ik zorg dat ik minimaal twee snelle verdedigers heb staan. Daarbij maakt het niet uit of ze zilver of goud zijn.

Nja, dat kan ik natuurlijk niet. Ik speel geen FUT meer omdat het gewoon afhangt van je packluck(en ik heb dat NOOIT gehad...:( ), ik speel nu Seizoenen.
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...