Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70887

[Maandboek Februari] Lifestyle


Visser23

727 bezichtigingen

lifestylevtuoz.png

Geschreven door Gta Ripper

Voor deze editie van het Opinieblad ga ik, Gta Ripper, een kijkje nemen in het lifestyleforum. Menig lid van het forum heeft hier al wel eens een kijkje genomen, al dan niet gepost. Er kan hier over allerhande onderwerpen gepraat worden, van sport tot terroristische aanslagen. Dit maakt het lifestyleforum een veelzijdig stekje binnnen het GTAForum, en is dus hedendaags onmisbaar geworden op het forum. Ook deze maand is er al genoeg gebeurd en besproken in het lifestyleforum. Er zijn parels van uitspraken gedaan en leuke, interessante, onderwerpen besproken. Een aantal dingen die mij tot nog toe deze maand zijn opgevallen zal ik gaan bespreken met u als lezer.

Quote van de maand

Deze maand is er maar één persoon die echt opvalt binnen het Quote van de maand topic. Ik spreek hier natuurlijk over de beruchte bountyskull_10. Met een aantal parels van quotes siert zijn naam deze maand het quote van de maand topic. Er is zelfs een heuse rel geweest bij een van de statusupdates van bountyskull zelf. Hierbij moest Thundercover zelfs ingrijpen. Nu bent u als lezer natuurlijk benieuwd over wat voor uitspraken ik hier spreek, en deze zal ik voor uw gemak even op een rijtje zetten.

Ik heb uw enquete ingevuld, maar ik snapte sommige woorden niet of totaal niet.

Verder was 'ie wel leuk, en 't was niet zo hele moeilijke enquete.

Kortom, je snapte er niks van, maar het was niet zo’n moeilijke enquete? U spreekt uzelf tegen meneer bountyskull. Men vraagt zich nu natuurlijk af wat bountyskull daadwerkelijk probeert te zeggen. Joost mag het weten.

Verder zoek je een leuke, en een nieuwe baan, maar je hebt helaas niet genoeg geld voor een baan.

De laatste keer dat ik dit heb gecheckt, betaalt je werkgever jou om te werken en niet andersom.

Bijna. Ik fietste toen naar school terwijl de stoplicht nog op groen stond.

Vervolgens had een wegbestuurder haast, en reed met plankgas door. Gelukkig kon ik net optijd ontsnappen.

Ben je weleens uitgegleden toen je aan het fietsen was?

Er zit een automatische spellingcontrole bij het maken van een post, waaruit je kunt concluderen dat het woord ''wegbestuurder'' niet bestaat. Is dit misschien een nieuw fenomeen waarbij er een stuur aan de weg vastzit waarbij men de A12, bijvoorbeeld, kan verplaatsen? Again, Joost mag het weten. Gelukkig is onze geliefde bountyskull niet verongelukt.

U denkt als lezer waarschijnlijk dat bountyskull een beetje gek is, misschien wel. Echter, vind ik dat er te hard naar deze jongen uitgehaald wordt in het reactietopic van Quote van de maand, en dat maakt sommigen onder ons geen haar beter dan bountyskull zelf. Hij mag natuurlijk op zijn fouten gewezen worden. Maar de sarcastische ondertoon waarbij dit gebeurt vind ik niet kunnen. Bountyskull, u vind uzelf de grootste stumpert van het forum, maar dat is niet zo kan ik u verzekeren. U hoort niet bij de verbannen leden de laatste keer dat ik dit heb gecontroleerd.

Wat is jouw favoriete zintuig?

Van alle opvallende topics op het forum deze maand, is deze misschien nog wel een van de meest opvallende. Naar aanleiding van een van zijn eigen statusupdates heeft GTAKevin023 het idee gekregen om dit topic te openen. Hij vroeg zichzelf af welk zintuig hij niet zonder zou kunnen doen. Omdat hij een voorliefde heeft voor muziek, heeft hij natuurlijk voor het gehoor gekozen. Zo hebben meerdere leden van het forum zichzelf deze vraag ook gesteld. Het is, vind ik, erg interessant om te lezen hoe anderen deze vraag beantwoorden. Het grootste gedeelte van de mensen die reageerden kozen voor zicht.

Ik vind zelf dat Guardian1980 perfect beschrijft waarom men zicht ten alle tijden zou willen blijven houden.

Best lastig. Mijn zicht zou ik denk ik het meeste missen. Sowieso kan ik dan mijn dochtertje zien opgroeien, maar ook omdat we steeds meer visueel geprikkeld worden, lijkt me dat beter. Mijn andere zintuigen zou ik enorm missen, maar als ik moest kiezen, dan maar zo.

Ik denk dat u als lezer ook wel weet dat het kunnen zien van dingen veel ervaringen heftiger maken. Zo heb je bij bijna alle bezigheden in het leven je zicht nodig. Bijvoorbeeld het kijken van films zou zonder zicht eigenlijk al bijna niet meer kunnen. Ik kan mij het ook bijna niet voorstellen hoe verrot het zou zijn als ik niet meer normaal tv kan kijken, of mensen kan zien veranderen.

Mocht u, de lezer, zelf nog wat toe te voegen hebben aan deze discussie dan nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen in dit topic.

Klik!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...