Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70896

[Maandboek Februari] Hot Topics


Visser23

714 bezichtigingen

hottopicsx3kyp.png

Geschreven door Visser23

De maand februari was een maand waarin een aantal topics erg actief waren. Uiteraard behandelen wij deze topics in deze rubriek. Hete topics van deze maand zijn zeer variërend. Zo hebben we in principe een evenement als een hot topic, met daarbij nog twee andere gekke topics. Voor de reden; lekker verder lezen.

Red Dead Redemption Meeting

Vanavond is het zover! De meeting van Red Dead Redemption op de Playstation 3 wordt om half negen afgetrapt! Deze meeting werd aangekondigd op zeven februari en was direct al een hit. Het bleek dat de interesse voor Red Dead Redemption zeker nog aanwezig was onder een aantal van GTAForum. Aan de meeting doen namelijk zes mensen mee (helaas hebben er een aantal weer afgezegd). Daarnaast is de livestream van Joriz te volgen via de GTAForum Chat.

red_dead_redemption_posse.jpg

Red Dead Redemption was altijd een geweldig spel, maar voor vele gamers is de game al snel de kasten in gegaan. Een treurige ontwikkeling, maar daardoor is het alleen maar leuker dat er vandaag de dag nog een meeting wordt georganiseerd van deze game. Naast deze game is het ook mogelijk om meetings voor andere games te organiseren in de games-fora. Hier is natuurlijk iedereen vrij is. Ik ben blij om te zien dat er steeds meer animo voor is en daarentegen dat er veel verschillende meetings voor verschillende games worden georganiseerd. Ga zo door mensen!

Uitslag GTAGames.nl Winteractie 2015!

Een tijd geleden berichtten wij al over de winteractie 2015 van GTAGames. Op 2 februari waren alle inzendingen nagekeken en kon de uitslag plaats vinden op GTAForum. Met meer dan tweehonderd inzendingen opende Joriz het wintergala van GTAGames.

Daar is hij dan eindelijk. De uitslag van de GTAGames.nl Winteractie 2015. Voor deze actie waren er ook weer flink wat lastige vragen om die speciale hoofdprijs te winnen! Deze keer gaven we een Grand Theft Auto V voor de PC weg. Natuurlijk zit er in de hoofdprijs ook een heleboel extra's waaronder een origineel Los Santos T-shirt, een Lifeinvader-muismat, het boek Jacked, een exclusieve Cultstoppers buttonset en daarnaast natuurlijk diverse GTAGames.nl goodies en stickers.

De hoofdprijs van de winteractie ging naar ET13. Troostprijzen waren er voor TekaLoca, .Sharingan, Froodoo, chrisw_nl en ricovs. Ik moet zeggen dat ik het erg betreur dat zo’n grote actie nauwelijks voor nieuwe leden zorgt. Dit is natuurlijk duidelijk de insteek. ET13 is bijvoorbeeld een lid waar nog nooit iemand van had gehoord, maar zo iemand wint helaas wel de hoofdprijs. Het gaat sommigen puur alleen om de prijsvraag. Van daar registreren ze zich en kijken later wel een keer of ze iets gewonnen hebben. Dit betreur ik enorm. Daarom moet bij een uitslag in mijn ogen ook gekeken worden naar de bijdrage van iemand op het forum (bij een gelijk aantal stemmen).

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...