Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70896

[Maandboek Februari] OB Nieuws


Visser23

761 bezichtigingen

obnieuwssduxq.png

Geschreven door KaiSkillzz

MEDEDELINGEN

'Guess the Quote!'

Het lid Danger_dog_guy_7 staat er om bekend dat hij vaak te vinden is in GTA V gerelateerde fora. Hij besloot dan ook om een spel te verzinnen dat uiteraard veel te maken heeft met GTA V. Guess the Quote zag het levenslicht..

In dit spel is het de bedoeling dat je de uitspraak van een personage in GTA V raadt die een persoon boven je gepost heeft. Als je de quote geraden hebt is het jouw beurt. Op het eerste gezicht lijkt het een makkelijke opdracht, maar dat kan in de praktijk vies tegenvallen. Als je GTA V niet binnenstebuiten kent kan je af en toe nog wel fout zitten met je gok. Voor iemand die al heel erg lang GTA V speelt is dit natuurlijk een peulenschil en zit er ook geen uitdaging meer in.

'Een nieuwe GTAForum Minecraft Sever'

Davedavy besloot eind januari te stoppen met het hosten van de Minecraft server, omdat hij nog te weinig tijd had en omdat er ook inactiviteit begon op te treden. Hij besloot daarom de server niet te verlengen die binnen een maand zou aflopen. Gelukkig was het lid Ezra24rct3 bereid de server over te nemen.

In de vorige server hadden de leden va GTAForum een dorp gebouwd waarin ze samen leefden. Er viel aan het einde van de vorige server niet meer veel te doen, omdat alles wel zo'n beetje gebouwd en bereikt was. Daardoor begon de inactiviteit op te treden wat, zoals eerder gezegd, ook een factor was om de server stop te zetten. Er waren veel leden die dit erg jammer vonden en daarom kwam Ezra24rct3 met het idee om de server over te nemen.

In de nieuwe server is het de bedoeling dat alle leden samen overleven in een enorme berg. Er moet voor voedsel en andere materialen worden gezorgd om te overleven en het is van groot belang dat de leden samenwerken om er iets moois van te maken. Met de samenwerking ligt het wel goed, maar het enige wat nog niet echt werkt is de server. Vaak is het onmogelijk om de server binnen te treden en als je er eenmaal binnen bent, is het niet bijzonder dat de verbinding niet meezit en dat je er uit wordt gesmeten. Dit neemt in mijn ogen wel een beetje het speelplezier weg. Desondanks vind ik het heel erg goed van Ezra dat hij besloten heeft verder te gaan met de server, omdat je er immers wel geld voor moeten betalen. Top gedaan, Ezra!

PROMOTIES

Een nieuwe aanwinst

In de maand februari hebben er nog geen promoties plaatsgevonden en daarom moeten we iets verder terug in de tijd. Eind januari kreeg het (toen nog) lid Crazy-Ghost een promotie tot Superlid.

Opvallend genoeg gebeurde dit een paar minuten nadat Crazy-Ghost de piepjonge gang Illuminati heeft verlaten. De beweegreden was dat hij het de recente blogpost van Illuminati verafschuwde en sommige leden van GTAForum waren het met hem eens. En zo geschiedde. Crazy-Ghost verliet Illuminati en werd gepromoveerd. Toch denk ik niet dat dit van groot belang was voor zijn promotie. Crazy-Ghost was namelijk het meesterbrein achter 'Weerwolven van Wakkerdam' een contest dat ongekend populair was op het forum en twee keer is georganiseerd in 2014. Hier heeft hij bij de GTAF Awards dan ook een award voor gekregen.

Crazy-Ghost, gefeliciteerd met je promotie! Hopelijk krijgen we nog veel positieve dingen van jouw kant dit jaar!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...