Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70907

[Maandboek Februari] Februari


Visser23

1139 bezichtigingen

februarinruw9.png

Geschreven door Visser23

Februari was een leuke maand op het forum. Althans voor mij. Echter, ik mocht helaas niet veel van deze maand genieten. Door het begin van mijn stage en een gebeurtenis in mijn privéleven kon ik helaas niet zoveel online komen. Natuurlijk heb ik zeker wel wat meegemaakt op het forum.

In de ban van TheDutchWesley

De afgelopen vier weken stonden namelijk voornamelijk in het teken van TheDutchWesley, ofwel MotoSportSkillzz, ofwel IKBENHEELERGZIELIG, ofwel DUTCHYLOVER, ofwel…. Vele anderen. Het was in de afgelopen vier weken eindelijk zover. TheDutchWesley is verbannen van GTAForum doordat hij teveel overtredingen pleegde. Al een lange tijd zat hij op vier punten, maar kon hier overduidelijk niet goed mee omgaan. Toen kwam die druppel. Zijn toegang tot het forum werd ontnomen en ik had direct wel door dat hij onder een andere naam terug zou komen.

photo-138318.png?_r=1419697042

Natuurlijk het was zover. Het account MotoSportSkillzz (een variatie op KaiSkillz?) werd geregistreerd. Dit account ging direct door de shredder. Het mooie is, is dat dit geniale, fantastisch slimme lid, elke keer opnieuw terug kwam. Hieronder is een lijst te bewonderen van deze namen en naamswijzigingen. Ik moet wel zeggen dat TheDutchWesley ondertussen door zijn naamswijzigingen heen is.

  1. MotoSportSkillz
  2. ERRWINSHOMOUITSCHIJNDEL —> IKBENHEELERGZIELIG
  3. DUTCHYISEENPOKKEWIJF —> DUTCHYLOVER
  4. IKNEUKJEDEMOEDER_DUTCHY —> HELPIKBENIMPOTENT
  5. ILOVEDUTCHYTOCH
  6. mert18 —> MIJNCREATIVITEITISOP
  7. GTAFORUMZUIGT_ENERRWINSOOK —> VISSERLOVER
  8. IkGaSlapen_MorgenEenNieuwe —> VENZIOLOVER
  9. GTAFan3333 —> CRYPTEQLOVER

Ik ben benieuwd wat de volgende namen van TheDutchWesley gaan worden. Maar in ieder geval voor nu: DOEI! We houden u uiteraard op de hoogte van TheDutchWesley.

Blogs

Dan gaan we nu over op een positiever stukje van GTAForum. Er is namelijk een duidelijke opkomst te zien in het gebruik van blogs. Buiten Ocean Weekly News en Opinieblad zijn er talloze andere blogs actief. De Top 20 van ERRWINS is een initiatief dat uitgegroeid is naar een blog, welke meerdere malen per week een post verstuurt naar de wijde wereld. Het is een goed bezochte blog en ook in februari heeft deze weer een mooi aantal posts bereikt.

Ook Inactief, met voornamelijk synische berichten, weet leuk mee te draaien in de blogscene. Daarnaast wordt er af en toe nog eens een post geplaatst in Phoenomena, Sans Scrupules, Bassieboy’s Blog, The Underground en Illuminati. Ik zie dit als een positieve verandering op GTAForum. Blogs kan een waardige toevoeging zijn aan GTAForum, maar het werd de afgelopen jaren nauwelijks tot niet gebruikt. Wat mij betreft mogen er nog vele blogs bij komen, want ik denk dat we zeker veel van elkaar kunnen leren. Daarnaast is er natuurlijk weer extra concurrentie bij de Forum Awards wat ons allemaal goed zal doen.

7 reacties


Recommended Comments

Wat een geluk, ik zit nog met die jongen opgescheept in m'n crew. Hij zit ook in de crew whatsapp maar niemand mag hem, kijken hoelang ie het bij ons uit houd :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...