Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70844

[Maandboek Februari] Terugblik


Visser23

876 bezichtigingen

terugblikkykk2.png

Geschreven door ERRWINS

Hoe heeft februari ons behandeld en wat zijn de reacties van onze lezers? Terugblik is een rubriek over hoe wij, de redacteurs, terug kijken op afgelopen maand. Er zijn wat veranderingen geweest en hoe staat het er nu voor? Je leest het hier, bij Terugblik!

WOB > OB

Natuurlijk begon februari met een editie WOB waarbij we overgingen van Wekelijks Opinieblad naar Opinieblad. Dit is gedaan omdat we 'slechts' vier redacteurs hebben en daarvoor meer voorbereiding nodig zijn om een kwalitatief goed blad online te zetten. Dit betekende dat ons blad vanaf 6 februari nog maar eens in de twee weken online zou komen. Enkele lezers waren hier niet blij mee, dit komt mede omdat ze elke vrijdag uitkijken naar een nieuwe WOB vanwege de inhoud en de meningen van onze redacteurs. Echter hebben ze ook begrip voor de situatie, die naar ons idee tijdelijk is. We hopen in de toekomst meer redacteurs aan te trekken waarmee we OB weer om kunnen toveren tot WOB en daarmee ook wekelijks verschijnen. Het begin is er namelijk al, want we mogen Gta Ripper van harte welkom heten als onze nieuwe redacteur.

Gta Ripper

Zoals ik zojuist al vermeldde, heeft Gta Ripper zich bij ons aangesloten om ons mee te helpen om dit blad nog meer kwaliteit te geven. Hij zit vol enthousiasme aangezien hij direct van start is gegaan. Niets of niemand houdt hem tegen en dat is precies wat wij zoeken in een redacteur. Iemand die houdt van aanpakken, niet treuzelt en heerlijk op tijd alles inlevert. Ik ga er vanuit dat Gta Ripper een aanwinst is voor ons blad, en ik hoop dat jullie, onze lezers, dat ook vinden. Zo niet, dan lezen we dat graag terug in een reactie en/of privé bericht.

Reacties

De reacties op onze blog nemen iets terug ten opzichte van een aantal weken terug. Dat is ook niet zo raar aangezien de activiteit op het forum ook iets is afgezakt. Mijn vermoeden is dat het stageseizoen weer is aangebroken, zo ook bij mij. Leden moeten nu eenmaal van school naar stage en/of werken overdag. Hierdoor zijn ze overdag wat minder actief en 's avonds heb je natuurlijk nog je vrijetijdsbestedingen en/of vrienden. Wanneer dat allemaal is afgestreept, komt het forum. Natuurlijk zijn er vele leden die even in de pauze op het forum zitten en daarom ook even een reactie achter laten. Zo zijn vele reacties op onze blog vooral meningen van andere leden waarmee we heerlijk in discussie kunnen gaan. Dit leidt vaak tot een goed debat en dat is precies de reden waarom wij deze blog zijn gestart. Lieve lezers, blijf jullie meningen geven want daar houden wij van. En forum denk ik ook!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...