Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 278 - Vraag maar raak!


OWN

887 bezichtigingen

gallery_108553_47_1791.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


Welkom bij "Vraag maar raak!" De gast van deze week is @Fiegel5 en we legden hem de volgende vragen voor:
Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Het forum, pff dat is al wel even geleden. Volgens mij kocht ik GTA III op nogal jonge leeftijd en kwam ik er niet uit. Toen ben ik gaan zoeken op google naar hoe het wel moest en stuitte ik Wikigta. Daar heb ik een flinke tijd rondgezworven, toen ik later GTA San Andreas kocht bleef ik echt steken bij een missie. Toen begon ik mijn prachtige forumcariere met iets in de richting van: "hoe moet og log"

av-63582.jpg

Had je ooit verwacht na al die tijd nog eens Superlid te worden?

Ik ben nu 5 jaar lid en in die periode heb ik goede dingen gedaan. Maar uiteraard ook minder goede, als ik dat tegen elkaar opweeg begrijp ik waarom die promotie ook pas na 5 jaar was. Al moet ik eerlijk zijn dat ik er totaal niet meer mee bezig was, en het eigenlijk wel onverwachts aan kwam waaien.

Superlid op: 29 december 2011

Hoe heb je het als "gewoon" lid voor elkaar gekregen een blog te mogen starten?

Met een succesformule.. Haha

Nee, ik ben ooit ergens in 2008 een verhaal begonnen in het lifestyle gedeelte van het forum. Met twijfels van mijzelf en de crew of het aan zou slaan heb ik toch een poging gewaagd, en dat liep op rolletjes. Het verhaal boeide mensen, en er kwamen redelijk wat reacties in het topic. Dat groeide steeds meer uit naar persoonlijke reacties op profiel, per PM en zelfs per MSN. Een verhaaltje werd geformeerd tot een goedlopend project met vaste lezers. Uiteindelijk heb ik een blogverzoek gestuurd naar de Crew, en dat werd niet lang daarna goedgekeurd.

PJpanner1.jpg

De verhalen die je schrijft voor "Fiegel's Projects" slaan vaak erg aan. Hoe kom je aan je inspiratie?

Inspiratie was destijds, en nu nog steeds mijn eigen leven. De basis van het eerste verhaal is gewoon fictie, maar door veel eigen ervaringen heb ik dat heel goed kunnen verwoorden. Schrijven met gevoel zou je het ook wel kunnen noemen. Het aanstaande verhaal, wat vooral gaat over anorexia en homoseksualiteit is wel echt gebaseerd op mijn leven van de afgelopen 2 jaar.

Het afgelopen half jaar heb je al een paar keer aangegeven met een nieuw verhaal te komen. Wanneer gaan we het zien?

Door persoonlijke omstandigheden wordt het allemaal wat moeilijker om te schrijven, ik heb de laatste tijd nogal wat voor mijn kiezen gehad. En nu nog steeds, maar ik verwacht met de eerste delen tegen het einde van het jaar te komen.

Behalve je eigen blog ben je ook werkzaam bij OWN. Ben je zo’n schrijver of heeft het een andere reden?

Schrijven heb ik heel lang leuk gevonden, maar bij OWN heb ik vooral via The Oceans terecht gekomen. Ik heb een lange tijd geschreven als een soort van oproepkracht, pas na een tijdje ging ik vaste rubrieken schrijven. Sindsdien ben ik eigenlijk blijven plakken.

gallery_13783_45_1153.png

Hoe vond je het om de stekker uit de Cosily Club te moeten trekken?

Nja, ik had er eigenlijk niet zo veel moeite mee. Ik heb bij veel gangs/corps in de crew gezeten, en ik heb dus ook veel onder zien gaan. Er waren gangs die ten onder gingen waar ik echt mee zat, zo heb ik ooit ook in de crew gezeten van Covesight wat nu nog steeds bestaat. Dat ging ten onder, en daar had ik echt moeite mee omdat daar nog veel uit te halen viel. Uit Cosily viel niets meer uit te halen, dat was eigenlijk al zo toen we corperation werden. Het was gewoon afwachten tot de kogel door de kerk ging.

CCgangtalk.png

Je loopt alweer een tijdje mee op GTAForum. Heb je er nooit over gedacht om er de brui aan te geven?

Nee, eigenlijk niet. Ik heb nu de laatste tijd weinig tijd door school en privé omstandigheden, maar ik heb toch nog steeds de behoefte om het wekelijks eens allemaal door te lezen. Ik weet ook zeker dat als ik het wat rustiger heb, ik ook zeker echt actief zal worden. Ik heb het hier nog prima, dus dan heb ik geen reden om de handdoek in de ring te gooien.

Je bent heel open over je geaardheid. Ben je dat IRL ook, of houd je het liever voor jezelf?

Haha, ja. Het is sowieso wel te zien aan me, dus ik hoef vaak niets voor mijzelf te houden. Maar als mensen het vragen, dan ben ik er ook gewoon eerlijk over. Ik heb verder ook niets achter te houden, ik ben nu al weer een jaar samen met een lieve jongen en ik ben daar trots op.

Ik zag op je profiel dat je van theater houdt. Zou je daar later ook in verder willen gaan?

Dat is altijd wel de insteek geweest, maar het acteren en dergelijke is gestopt met het komen van de pubertijd een aantal jaren geleden. Het blijkt dat je stem dan ook verandert, voor mij zorgde dat er voor dat ik geen noot meer kon halen. Ik ben dus gestopt met toneel en dergelijke, wel werk ik veel in de licht en geluid. Ik kom dus regelmatig via die weg in theaters, en uiteraard ook gewoon voor de plezier. Maar echt op het toneel staan doe ik niet meer, ik hoop dat het via andere wegen nog wel gaat komen. Maar dat is voor in de toekomst!

theater.gif


En dat was 'm dan voor deze keer. Onze volgende kandidaat is:

@Ice Banana

photo-19365.jpg

Aarzel niet, en stuur je vragen voor Ice Banana, met als onderwerp Vmr: Ice Banana, naar OWN. Zodra je dit leest, meteen even doen, kan je het ook niet vergeten. Je kan je vragen tot en met maandag 14 mei insturen.


Volgende week geen Vraag maar raak! maar een ouderwetse Interviews. Tot de volgende "Vraag maar raak!"

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...