Jump to content

Covesight Propaganda

  • artikelen
    32
  • reacties
    65
  • bezichtigingen
    29264

Covesight's afscheidsevenementen


Basssss

1242 bezichtigingen

Covesight_zps556e4b76.png

Ruim twee weken geleden kondigden wij aan dat Covesight zeer binnenkort ophoudt te bestaan. Bepalen hoe we dat wilden gaan doen was lastig: een gigantisch afscheidsevenement met heel veel toeters en bellen leek ons over the top, maar "de mazzel!" roepen en het subforum en de server op slot gooien was ook niet de juiste manier om gedag te zeggen tegen een project dat de afgelopen zes jaar onze levens op een hele mooie manier heeft beïnvloedt. We vonden in de volgende twee evenementen een mooie middenweg.

Spelletjesavond_zpsbc1cefd4.png

Één van Covesight's meest bekende evenementen was de wekelijkse spelletjesavond. In de begintijd waren de spelletjesavonden zo populair dat ze vaak op zaterdag- èn zondagavond werden georganiseerd. Wanneer de klok half 8 sloeg was het eiland elke week weer drukbezocht. Het aantal aanwezigen was vaak niet op twee handen te tellen, en wanneer de toespraak voor 't Stadhuis was gehouden konden de spelletjes beginnen. Als eerbetoon aan dit evenement, gestart door @Die Hard en later voortgezet door @Basssss, zal er ZONDAG 8 JUNI om 19:30 nog één allerlaatste spelletjesavond worden georganiseerd. Op deze avond, georganiseerd door Die Hard, worden allerlei binnen Covesight bekende spelletjes als Demolition Derby, Sumoworstelen, Drugsinval en Point to Point-racen (en nog meer) voor de allerlaatste keer gespeeld. Het gerucht gaat zelfs dat een nostalgisch spel met een gevangenis na jaren afwezigheid nog één keer haar rentree zal maken.

Ben je altijd al één van de vaste aanwezigen geweest? Af en toe wezen kijken maar niet heel vaak deelgenomen? Of altijd over deze avondjes gehoord, maar nooit de tijd genomen om langs te komen? Join ons op zondag 8 juni en ervaar het nog één keer. Mis het niet!

Afscheidswandeling_zpsb8ac7c3b.png

En dan zijn we alweer aangekomen bij de aller-, allerlaatste avond die wij als inwoners en bezoekers van Covesight op het eiland door zullen brengen: de afscheidswandeling. Gedurende deze avond, die plaatsvindt op ZONDAG 15 JUNI aanvang 20:00, maken we een wandeling langs elk plekje op het eiland. De vijf wijken (Taméria, Willshire, Baymore, Mirandão en Rosario), Vladimir's vuurtoren, de afgelegen spookachtige watertoren. We zullen herinneringen ophalen, gedag zeggen tegen hondstrouwe inwoners als Bert (van het Bierhuis), Willem (van de Werkplaats), Alfredo (van de pizza's) en een bezoek brengen aan het graf van Vladimir, die zijn leven gaf aan het einde van de Covesight Halloweenweek 2010.

Aan het einde van de avond maken we samen met alle aanwezigen een groepsfoto bij Berts Bierhuis. Vervolgens stappen we op de boot die ons weg zal varen van Covesight. Ons eiland, dat in alle rust van haar oude dag kan gaan genieten in de baai van Los Santos, waar zij onze herinneringen voor altijd met zich mee zal dragen.

Wij hopen dat zo veel mogelijk vrienden ons willen joinen op de laatste uren die wij op ons eiland door zullen brengen, zodat wij er met zijn allen een mooi en toepasselijk afscheid van kunnen maken. Ben je (bij één of bij beide evenementen) aanwezig, laat dat dan alsjeblieft door middel van een reactie in dit topic weten! Ook vragen, op- of aanmerkingen, of andere vormen van reacties zijn van harte welkom. Wij stellen het zèèr op prijs.

:)

Gelieve reacties op deze aankondiging hier achter te laten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...