GTAGames.nl

Illuminati

  • artikelen
    17
  • reacties
    224
  • bezichtigingen
    16828

Over deze blog

Do not allow the eye to fool the mind!

Artikelen in deze blog

Froodooo

initiate_world_dominance()

def countdown(n):

while n > 0:

print(n)

n = n - 1

print("It has started...")

def main():

# initiate world dominance

countdown(10)

if __name__ == "__main__":

main()

ERRWINS

Get inspired!

Bij Illuminati vinden we het erg belangrijk om aan een betere wereld te werken. Thee is een natuurlijk product dat alleen kan blijven bestaan als het goed gaat met de wereld. Daarom zit het duurzaam domineren in ons DNA. Dit doen we samen met Scientology, wat wordt gesymboliseerd door het oog. Deze herken je vast wel van onze verpakkingen. Op dit moment is 75% van onze thee als hersenspoelend gecertificeerd. De ambitie is om in 2015 100% van de thee gecertificeerd te hebben.

untitled-2uhoab.png

Froodooo

Voer voor de Ongelovigen

logokleinwdul2.png

"The eye is watching"

You did not believe it.

You had no faith.

And you were wrong. So wrong.

We werden niet geloofd. We werden uitgelachen. We werden voor gek uitgemaakt. "Fake!!!", riepen de mensen. Drie keer achtereen werd er ontkend. "Lariekoek", zou het zijn. But you were wrong. So, so wrong. Uit de diepste krochten van de vroege build hebben we het te pakken gekregen. Verstopt achter nog nooit vertoonde versleutelingen lag daar één van de allergrootste geheimen van de huidige gamewereld. Door onze pogingen het te pakken te krijgen enigszins kwaliteit verloren, maar o zo duidelijk...

Verlichten! Zielen der wereld! En ja, ook ongelovigen! You did not believe it. You had no faith. Maar een deel van de map is werkelijkheid. Een deel van het geheim is onthuld. Dit is Grand Theft Auto VI.

2utjdkz.png

Froodooo

De Illuminati bemachtigen GTA VI

logokleinwdul2.png

"The eye is watching"

We have it.

We own it.

And boy, it's gonna be good!

De top echelon van de Illuminati heeft haar hand op de allereerste build van Grand Theft Auto VI weten te leggen. Alle 45 jaar aan ideeën die de ontwikkelaars van Rockstar op een supergeheime locatie hadden bewaard zijn ontfutseld en in ons bezit. En niet alleen dat, want er is meer. Veel meer. De verkregen ideeën zijn eindeloos verstrekkend, van Los Angeles via Miami naar New York en weer terug. Maar alleen wij, alleen de Illuminati, kennen het ware geheim van Grand Theft Auto VI. We have it. We own it. And boy, it's gonna be good!

Met dank aan de Kifflom broeders.

Gta Ripper

Onze excuses

photo-16231.png?_r=1422381657

N.a.v. het vorige bericht wat van onze kant af kwam, willen wij graag onze excuses aanbieden. Het was ongepast om zo vlak na een gebeurtenis als deze een satirisch verhaal te schrijven. Wij hadden niet voorzien dat het zo gevoelig zou liggen binnen het forum. Het bericht zal per direct weggehaald worden om verdere escalatie te voorkomen.

Wij hopen jullie voldoende te hebben geinformeerd.

-Gta Ripper & ERRWINS