GTAGames.nl

Nick's Life in a Blog

 • artikelen
  6
 • reacties
  38
 • bezichtigingen
  3949

Over deze blog

Een blog waarin je een kijkje kunt nemen in de wereld van Nick

Artikelen in deze blog

NickOwnage

#6 Doorzettingsvermogen & Liefde

blog-0835583001485121684.jpg

Heb jij ook wel eens van die weken dat je helemaal nergens energie voor hebt en dat je nergens geen zin in hebt? Ik had dat vorige week. Ik was ziek, had koorts, maar was toch gewoon aan het werk. Ik voelde me namelijk veel te goed om thuis te zitten koekeloeren. Na een drukke week waarin allerlei collega's ziek waren heb ik meer hooi op mijn vork genomen als dat ik eigenlijk op dat moment aankon. Ik viel in voor iedereens aquasportlessen en gaf er in die week tijd 9! Dat is goed te doen als je jezelf fit genoeg voelt. Het was een zware opgave, maar het is me gelukt. In het weekend voelde ik me al een stuk beter! Ik had de hele week hard gewerkt en het was even tijd voor rust. Ik voelde me gelijk al beter en de week erna had ik meer energie dan dat ik had gehad in een hele lange tijd.

Afgelopen week was ook weer een week als elke andere. Ik ben begonnen aan een verplichte EHBO-cursus namens het bedrijf waar ik voor werk. Gelukkig met nog 6 andere collega's dus dat is dolle pret. Hier heb ik een aantal nieuwe mensen ontmoet met verschillende doelen om EHBO te volgen. Een aantal waren ouders van jonge kinderen. Zij hadden als doel dat als er wat met hun kinderen gebeurt dat ze gelijk kunnen handelen in noodsituaties. Ik werd als zwemleraar (natuurlijk!) alweer gelijk herkend door een moeder aan wiens kinderen ik zwemles heb gegeven. Je voelt je dan ineens superbelangrijk omdat je herkent wordt door iemand die je zelf eerst helemaal niet herkende. De rest van de week vloog voorbij. Ik ben begonnen om allerlei gezellige en leuke dingen te doen de komende weken, omdat mijn vriendin vertrekt naar Rotterdam voor 5 maanden.

Een daarvan hebben wij afgelopen vrijdag gedaan. We zijn op bezoek geweest bij mijn oom (tevens mijn peetvader) bij wie ik nog nooit op bezoek was geweest in de tijd dat ik "volwassener" begin te worden. Het ligt ingewikkeld zijn situatie, maar het was een fantastische avond. Mijn vriendin en ik gaan nog samen naar mijn broer, een dag naar Amsterdam en nog samen een dag zwemmen bij CenterParcs de Huttenheugte. Daarnaast afgelopen avond met een stel vrienden een feest gehad en zijn we nog even wezen stappen. Begin februari heeft mijn vriendin weer een optreden, die ik absoluut niet ga missen. De dag erna met mijn broer, zus en mijn beste kameraad (mijn broer en zus zijn ook zijn broer en zus. Mijn vader had vroeger iets met zijn moeder. Beiden vonden een nieuw huwelijk waaruit wij dus kwamen en uiteindelijk altijd bij elkaar in de klas gezeten en zelfs beste vrienden geworden.) uit eten bij het plaatselijke sushi restaurant, waarna ik de volgende dag mijn vriendin richting Rotterdam breng.

Al deze dingen doe ik zo ineens vaker dan dat ik voorheen deed. Alles wat ik net opsomde doe/deed ik in 3 week tijd. Dat is hetzelfde aantal als waar ik vroeger een heel jaar dan wel niet 2 jaar over deed om te gaan doen. Ik ben opener, meer geïnteresseerd en betrokken geworden met de mensen waarvan ik hou. Een heleboel dankzij mijn vriendin.

Kortom doorzettingsvermogen en liefde een dodelijke combinatie. Leven is soms zwaar, maar je word sterker van de vrolijke gedachtes en dingen die je overkomen in positieve zin. Vergeet al het vervelende. Je leert ervan, maar je moet verder en niet blijven plakken in het verleden. Zelfs al jaagt het je soms nog dagelijks na.

"What doesn't kill you, makes you stronger"
NickOwnage

#5 GTAForum Awards 2016 - Completed!

blog-0561427001483820817.png

De jaarlijkse forumawards zijn weer geweest en daarmee is het boekje 2016 op het forum echt bijna afgesloten. We wachten natuurlijk nog op het Jaarboek om daarmee het jaar echt af te sluiten. Opvallende winnaars waren FrankyFourFingers (met maarliefst 5! awards) daarnaast natuurlijk Dotz (met 3 awards! en ook spoorloos blijkt te zijn). Zelf was ik genomineerd voor 4 awards namelijk: Beste Moderator, Beste Gameskenner (die ik vorig jaar gewonnen heb), Beste Signature en als topicstarter van Gamers United Gang Talk voor Beste Topic.

De 3 awards die zijn uitgereikt voor forumleden waren alle drie terecht.

 • FrankyFourFingers als Beste Gameskenner stootte mij na slechts 1 jaar van de troon. De uitslag was spannend, maar overtuigend genoeg. FFF had 11 punten in de wacht gesleept en werd op de voet gevolgd door KoningJesper en mij met 7 punten.
 • Bassieboy35 werd benoemd als Beste Moderator door het publiek. Terecht als je kijkt naar de moeite die hij het afgelopen jaar in het forum heeft gestoken met daarin natuurlijk zijn Top 40, zijn ontelbare nieuwsberichten en zijn enthousiasme. Een waardig collega kan ik met zekerheid zeggen.
 • Bierbuikje won de Beste Signature Award met mijlenverre voorsprong op de rest. Zijn iconische signature met daarin een gif van een glas bier dat vol wordt geschonken, maar nooit vol raakt, blijft een heel bijzondere signature die niet weg te denken is van Bierbuikje zelf.
 • De laatste award van Beste Topic ging dit jaar wederom naar Quote van de Maand waarin begin dit jaar een boel stribbelingen waren. Veel minachtende reacties en quotes werden daarin geplaatst, waardoor in mijn ogen deze award nooit uitgereikt had mogen worden aan QvdM dit jaar. Helaas pindakaas!

Bassieboy35 werd dezelfde nacht nog gepromoveerd tot Global Moderator voor zijn bewezen diensten nadat Svenie door privézaken het stokje moest neerleggen. Bedankt Sven en succes Bas! Er wacht dit jaar een heleboel verandering op het forum, waarover later meer! To be continued! ^^

Daarnaast ben ik sinds 25 december alweer 9 jaar op het forum! Wat gaat die tijd snel zeg..

Gefeliciteerd winnaars, helaas verliezers en bedankt stemmers! Keep up the good work! (kort: KUTGW!) thumbsup2.gif

NickOwnage

#4 Welke game koop ik voor kerst?

Thuiswonen heeft zo zijn voordelen! Vandaag een paar kleine kerstcadeau's gekregen waaronder: Toffee's, kauwgom en 30 euro Xbox tegoed (iets groter cadeau hypocrite.gif )

Nu ben ik de Store aan het afstruinen en kijk ik tussen de sales en vind ik onderstaande zeer interessant:

Batman: Return to Arkham (Remaster van Arkham Asylum en Arkham City) €29,99 normaal in winkel: €42,99 - Online €49,99

Battlefield 1 - €41,99 normaal in de winkel: €52,99 - Online €69,99

Star Wars: Battlefront - €15,00 normaal in de winkel €24,99 - Online €30,00

Titanfall 2 - €35,00 normaal in de winkel €35,00 - Online €69,99

De acties zijn over 6 dagen voorbij dus ik wilde graag morgen een nieuwe game kopen.

Ik zit het meest te denken aan Battlefield 1 en Titanfall 2, omdat ik beiden GamesCom gespeeld heb. Hebben beiden een Singleplayer en een Multiplayer, waar ik veel waarde aan hecht.

Batman heeft alleen een uitgebreide Singleplayer en Star Wars alleen een Multiplayer. De 2 laatst genoemden worden al relatief goedkoper.

Wie helpt me?

Extra Edit:

Ik zat nog eens te rekenen en ik dacht bij Titanfall 2 dat het niet uitmaakt of ik die in de winkel koop of niet. Battlefield blijft nog lang duur gok ik. Uitkomst: Ik ga Battlefield 1 kopen morgen! Eens of niet eens?

maxresdefault.jpgmaxresdefault.jpgogimage.img.jpg3064698-2.jpg

NickOwnage

#3 Vrienden voor altijd?

blog-0512823001482234246.jpeg

Vrienden voor altijd?

Deze week weer een nieuw item: Vrienden voor altijd? Ik probeer elke week iets te plaatsen op deze blog en dat gaat me toch eigenlijk wel goed af. (Al zeg ik het zelf) Afgelopen week weer iets anders meegemaakt. Ik zal bij het begin beginnen. Ik heb een vriend die sinds een half jaar in een andere plaats woont in verband met zijn studie. We hadden altijd dagelijks contact via de app, Xbox, bij voetbal of bij elkaar thuis. Sinds hij dus in die andere plaats is gaan wonen is dat contact minder. We spelen andere games (op andere tijden ivm werk/school), we appen nooit meer en hij zit ook niet meer bij me in het team. Ik beschouwde hem altijd als een van m'n beste vrienden en hij mij ook.

Laatst kreeg ik een appje hoe het met me ging, zodoende dus weer contact. Het leek hem leuk om weer eens langs te komen. Zijn moeder woont vlakbij ons in de buurt. Ik was natuurlijk razend enthousiast! Eindelijk elkaar weer zien. (Het klinkt bijna als een slechte cliché soap). Blijkbaar had hij tussendoor ook ineens een andere vriendin (Geeft aan hoe goed we elkaar volgden). Die wilde hij meenemen om gelijk kennis te maken. Open als ik ben mocht dat natuurlijk van mij. Ik stuurde hem op de dag dat hij zou komen nog een appje om dan met z'n drieën naar een café te gaan (waar mijn vriendin ook zou zijn). Jammer genoeg kon dat niet omdat hij ook nog andere dingen te doen had. Normaal was hij altijd op tijd, dus we hadden om 7 uur afgesproken. Hij was gewoon 15 minuten te laat! Dit frustreerde mij al, omdat ik er echt zin in had.

Daar was hij!

Om 19:15 uur werd er op de bel gedrukt. Daar was hij! Ik deed de deur open en heette ze van harte welkom. Ik stak mijn hand uit naar haar en stelde mij netjes voor. Ik kreeg een of ander slap handje en een mompelend antwoord terug waarin ze haar naam noemde. Ik liet de 2 binnen en vroeg of ze iets te drinken wilden. Allebei zeiden ze dat ze wel graag cola wilden hebben. Ik liep verder door de huiskamer (waar mijn ouders zaten) naar de keuken. Toen ik drinken aan het pakken was gingen ze zitten en begon m'n moeder te praten tegen hem. Simpele dingen hoe het met hem was etc. Zoals ik al zei hij kwam dagelijks bij ons in huis en hij mocht net zoveel als ik. Z'n vriendin was ook gewoon gaan zitten en had zich niet eens voorgesteld aan mijn ouders (terwijl ze elkaar voor de eerste keer zagen, zeer vreemd). Ik ging erbij zitten en begin met hem te praten over hoe het op z'n nieuwe school was en met voetbal, tot ineens zijn vriendin het gesprek begon over te nemen en alleen maar over haar voetbal aan het praten was. En dat ging maar door en door..

Ik was van plan om er wat van te zeggen, maar ik wilde me dit keer netjes gedragen. Zeker omdat ik mijn maat al zolang niet gezien had, is het eerst weer even aftasten. Al gauw kwam ik tot de conclusie dat ik zeer blij was dat ze niet mee gingen naar het café. Mijn vader keek af en toe op zijn telefoon en mijn moeder ook. De normaalste zaak van de wereld bij ons thuis. Anderhalf uur later in de vermoeiende, saaie gesprekken van die vriendin besloten ze om weer naar huis te gaan. Ik zat eens na te denken wat ik nou te weten was gekomen over het leven van mijn kameraad. Veel vertellen kon hij niet, omdat zij er iedere keer met de kwetterbek tussen zat. Het enige wat ik hoorde is dat hij weinig van zijn oude leven over had.

Zo klote!

Toen ze richting de deur liepen, keek ik nog even op naar mijn ouders die mij aankeken met een gezicht van "Wat ben ik blij dat ze weggaan." Mijn moeder zei daarna al gelijk: "Zo klote! Heb me er de hele dag op verheugd om dat ventje weer te zien en dan overkomt dit je. Hij zit compleet onder de plak." Ik gaf haar gelijk en zei daarop: Zo zonde, door dat mens vind ik het straks gewoon vervelend om mijn kameraad te zien. Ik had beloofd dat ik nog eens bij hem langs zou gaan, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

Oftewel daaaagggg... denk ik.

Hebben jullie wel eens zoiets meegemaakt en wat hebben jullie toen gedaan?

NickOwnage

#2 Smaak te pakken, toch slecht uitpakken!

blog-0780076001481634539.png

Hallo daar! Na een succesvolle eerste blog besloten om hiermee door te gaan! smile3.gif

Gameweekend!

Dit weekend heb ik een heerlijk gameweekend gehad! Toch baal ik goed, maar voor dat ik daarover begin, start ik bij het begin. Het begon allemaal tijdens de Black Friday Sale waar ik een aantal games op de kop weten te tikken via de Xbox Store. De vijf games die daaronder vallen zijn: Metro Redux Bundle, Batman - A Telltale Game Series, Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood. Eind vorige week heb ik The New Order uitgespeeld met veel pijn en moeite, want ik kon slecht in de game komen. De tijdshistorie sprak me wel aan, maar het was te onrealistisch weergegeven. Na die vermoeiende game kon ik het niet laten om te beginnen met The Old Blood, zodat ik die ook maar gehad had. Ik begon zondag en 5 chapters verder had ik niet heel veel zin meer om te spelen. Ik ben gaan speuren op het internet over de game en kwam er gauw achter dat de game maar 8 chapters telde. Dus ik zei tegen mezelf: Even doorbikkelen, Nick! Na een aantal saaie en verveelde uren later kwam ik al snel uit bij de eindbaas en nadat ik die verslagen had, was ik eindelijk klaar met deze verschrikkelijke serie. Als ik dit had geweten dan had ik mijn 12 euro op zak gehouden.

Bugs

Anderhalf week hiervoor was ik begonnen met Metro 2033 Redux, waar ik na een 4tal uur spelen bij een bug aankwam, zodat ik niet meer verder kon. Daar was de lol ook al gauw af. Van tevoren had ik besloten om de Batman game als laatste te bewaren, omdat daar nog niet alle Episodes van uitgekomen waren. Terug bij na het moment dat ik de verschrikkelijke serie van Wolfenstein uit had, besloot ik om gelijk te beginnen aan Batman. Alvorens ik begon met spelen uiteraard eerst weer een beetje inlezen in de game en warempel daar zag ik dat de laatste Episode op 13 december zou uitkomen. Dus ik dacht afgelopen maandag van: Yes! Dan begin ik lekker 's middags aan de game waar ik al een tijd naar uitkijk.

De wereld van Batman

Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf minuut 1 had dit spel mij in zijn greep. Ik vloog door de Episodes heen met veel plezier en momenten waar ik veel moest lachen om bijvoorbeeld The Joker of de humoristische Alfred de butler. Al gauw kwam ik aan bij het einde van Episode 4 en tot mijn spijt moest ik dus een dag wachten voordat ik de laatste episode kon beginnen. Ik zat zo in de Batman-modus dat ik ben gaan zoeken op de website van mijn favoriete game-speciaalzaak. Al gauw vond ik een Used Batman Arkham City - Collector's Edition, een Collector's Edition van Justice: Gods Among Us en de Collector's edition van Batman Arkham Knight. Alledrie voor een prijs die mij wel aanstond. Mijn plan was om de volgende dag na mijn werk gelijk de stoute schoenen aan te trekken en naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan.

Vandaag

De volgende dag moest ik dus beginnen om 06:30 bij het zwembad en ik zou om 09:30 alweer lekker vrij zijn. Prima! Ik was lekker aan het werk tot ineens de telefoon ging.. Ai een collega ziek.. Oftewel ik zou langer door moeten/kunnen werken. Waarna de vraag kwam of ik tot 11 uur kon werken. Geen probleem, dus gelijk na het werk om 11 uur richting de winkel om informatie op te vragen over de drie games. Al gauw kwamen we erachter dat alle 3 de games beschikbaar waren in andere filialen. De medewerker achter de kassa nam contact op met een van de andere filialen, waarna de conclusie kwam: De Collector's Edition is er niet meer. Helaas! Het volgende filiaal werd opgebeld met dezelfde vraag voor een van de andere games. Antwoord: De Collector's Edition hebben wij hier! MAAR: Bij onze inkoop is er iets misgegaan we hebben de statue van Batman er niet bij gekregen kwamen we later achter.. Oftewel ook mislukt. Vervolgens werd het laatste filiaal gebeld, waaruit een nog vreemder antwoord kwam: Sorry, gisteren is er iemand gekomen voor de Collector's Edition, maar hij heeft alleen de statue gekocht. Hij kocht het beeldje voor dezelfde prijs als de hele set, maar hij wilde alleen het beeldje. Uiteindelijk dus 3x een NEE. Helaas, pindakaas. Als klapper op de vuurpijl ben ik nog even gaan rondneuzen en wilde toen Dead Rising 3 meenemen, maar die was ook nog eens gereserveerd voor iemand anders.. Wat een dag.

Thuis aangekomen de Xbox aangezet om Batman's laatste episode te downloaden (Ik heb de season pass gekocht). Hij is beschikbaar! Gelukkig! Ik klik op de episode om hem te downloaden en vervolgens staat er dat ik 6,49 euro moet betalen voor de game. Een foutje dus.. Lekker dan! Dus toen maar de Xbox Store afgezocht en even The Walking Dead: Michonne Mini-serie van Telltale gekocht. Die ga ik vanavond uitproberen als Episode 5 nog niet te downloaden is.

NickOwnage

#1 Mijn terugblik op het afgelopen jaar

blog-0855990001481014779.png

Hey! Kijk eens wie we daar hebben een nieuwsgierig aagje. Welkom bij mijn eerste artikel op mijn blog en waarin ik terugblik op mijn afgelopen jaar.

Begin van het jaar

Het jaar begon natuurlijk met mijn Awards voor beste Gameskenner en beste Megalid. De concurrentie was groot en de uitslagen lagen dichtbij elkaar en nu is het alweer bijna tijd voor de nieuwe Game Awards. Dit keer met een andere aanpak, maar iedereen is er al weer druk mee in de weer. Helaas was dit een periode waar ik niet goed in m'n vel zat. Een aantal nare dingen die na elkaar gebeurt zijn en wat mijn leven een beetje op z'n kop gooide. Toen ik eenmaal alles weer op de rit had, merkte ik dat ik veel vrijer was geworden. Ik ging meer feesten en ik kreeg m'n vrienden weer terug. Ik was ze nooit verloren, maar besteedde te weinig aandacht aan ze. Ik besloot mijn zinnen te verzetten en eens lekker gekke dingen te gaan doen. Uitgaan was een van deze dingen. Ik ging eigenlijk nooit uit, maar het leek me wel heel leuk. Daarvoor had ik wel de juiste mensen nodig, nouja mijn vrienden.

Ik was gestopt met voetbal na veel gezeur en gezeik, maar voetbal bleef altijd een van de dingen die ik graag wilde doen. Dus na een avond stappen kwamen we op het idee om zelf een voetbalteam op te richten. Waarom ook niet!? We besloten dat we alles zelf wilde organiseren en met een klein clubje van alleen vrienden te gaan voetballen in de zaal. Al gauw hadden we al 7 mensen die graag met ons meewilde doen. Vervolgens zijn we gaan nadenken om toch niet lekker het veld op te gaan. Immers waren we alle drie veldvoetballers met een matige individuele techniek. Er kwamen er steeds meer bij en het leuke was dat iedereen elkaar al kende of op een of andere manier verbonden aan elkaar was. Ik nam m'n neef mee, maar een van mijn vrienden nam ook weer 2 neven mee. Dus alles bleef heel compact en gezellig. Een van mijn (toenmalige) vrienden wilde ook meedoen, maar had nog nooit gevoetbald. Dit was natuurlijk geen probleem aangezien we voor gezelligheid en een balletje trappen gingen. Zijn insteek was om niet te gaan trainen en alleen wedstrijden te spelen met daarbij de opmerking: "Maar ik sta toch wel basis, toch Nick?" Hier dacht ik dus heel anders over. Iedereen betaalt even veel contributie, maar niet trainen is geen basisplek. Logisch toch? Uiteindelijk door deze discussie hem verloren als vriend. We kregen al gauw veel spelers bij elkaar en besloten om veel op trapveldjes samen te voetballen.

Vakantie

En toen kwam mijn zomervakantie ertussendoor. Ik ging vroeg in het jaar op vakantie, omdat ik niet meer op school zit en dit voordeliger is voor mijn ouders. We gingen naar een afgelegen Resort in Italië. Het was net een spookstad, er was niemand te bekennen en niemand om mee te voetballen. Er waren wel veel gehandicapte topsporters in het resort, waar ik van genoot hoeveel lol ze hadden met elkaar. Ze waren allemaal verstandelijk gehandicapt en sommigen hadden ook een lichamelijke handicap, maar sport is waar ze voor leven. Ze kwamen uit Spanje, Estland, Duitsland, Engeland en ga zo maar door (behalve Nederland, natuurlijk).

Op de laatste dag voordat ze naar huis gingen, werd er nog gevoetbald. Ik stond op dat moment op het veld en ze vroegen of ze met mij mee mochten doen. Ik vond dit natuurlijk fantastisch, aangezien mijn passie is om met mensen met een verstandelijke beperking om te gaan en te begeleiden. Het was zeer jammer dat ze naar huis moesten. Dus toen was ik weer alleen. Gelukkig was er een zwembad waar ik dagelijks mijn aantal banen zwom en vervolgens lekker in de zon te gaan liggen. We zijn in die vakantie nog naar Monaco geweest. Een dure stad en ik vond het niet eens zo gezellig daar. Een week ervoor waren we naar Milaan geweest, waar ik mijn ogen uit keek en verliefd werd op die stad. Uiteraard een origineel AC Milaan voetbalsetje gekocht met mijn bijnaam en nummer erop: "Brax" en nummer 13 (mijn geluksgetal).

Werk & Privé

Na de vakantie was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was weer tijd om te beginnen met werken bij het zwembad. Ik werk daar nu ruim 1,5 jaar met nog steeds heel veel plezier. De zwemlessen waren voorbij, dus dat betekende dat de hordes mensen weer voor de deur stond om tijdens de vakantie en het mooie weer te genieten in Nederland. Het hotel zat stampvol en er stond een rij voor de balie. Voor mijn vakantie heb ik een meisje ontmoet in het zwembad. Ze was stagiaire bij de schoonheidssalon en tijdens mijn vakantie hielden we contact. Na de vakantie hebben we afgesproken en dat beviel ons beiden zo goed dat we nu al bijna 5 maanden een relatie hebben.

Het gaat goed tussen ons, zo goed dat we zelfs besloten om samen op vakantie te gaan. Dit is zo'n 3 weken geleden gebeurt. We zijn samen naar Center Parcs de Eemhof geweest waar we een lang weekend lekker gezwommen en bijgekomen zijn van ons drukke, dagelijks (toch soms wel) vermoeiende leven. Tot mijn grote verbazing verkochten ze daar ook Funko Pops! Een van mijn allergrootste hobby's is het sparen van deze 15cm grote game/film figuren van vinyl. Ik heb er nu ruim 34 Pops van in mijn bezit, waarvan zeker een op de drie een exclusive item is. We hebben bij de Eemhof ook nog gesurfd op een indoor surfbaan. GE-WEL-DIG was dat en ik kan het zeker iedereen aanraden!

Nu

En nu is het gewoon weer 5 dagen in de week werken (dinsdag tot en met zaterdag) waarbij ik verschillend werk heb van toezichthouden bij het recreatiebad, zwemles geven aan de allerkleinsten en aquasporten verzorgen voor de alleroudsten. Ik ben van alle markten thuis. Het voetbalteam is uiteindelijk gevormd met allemaal vrienden en kennissen van elkaar. We spelen volgende week onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Gezelligheid staat bij ons voorop. We winnen vaak de 1e en 2e helft niet, maar de 3e helft zijn we nog steeds ongeslagen.

Helaas is 2 weken geleden mijn oma overleden op 93-jarige leeftijd aan de ziekte ALS. Ze heeft gestreden tot het eind en ik ken niemand met meer vechtlust en overlevingsvermogen als mijn oma. Mijn oma had een Game-character kunnen zijn, misschien een beetje traag, maar overwint alles. Helaas was haar lichaam op en zullen we onze traditie met elk Oud en Nieuw naar mijn oma met de gehele familie van +-60 personen niet meer kunnen vieren bij mijn oma. Dag oma!

Dit was mijn jaar in een notendop. Ik geniet volop van het leven en alles en iedereen om mij heen. Ik ben gelukkiger dan vorig jaar aan het eind van het jaar en ik zal net als mijn oma vechten om elk eind van het jaar net zo gelukkig te zijn als dat ik nu ben.

Volgens mij was dit geen gekke eerste blog of niet!?