GTAGames.nl

Aron’s Schrijfkrabbels

Log in om dit te volgen  
Volgers 0
  • artikelen
    8
  • reacties
    31
  • bezichtigingen
    4056

Over deze blog

In deze blog zal ik(aron24) gewoon dingen plaatsen waarin ik zin heb. Dat kan van alles zijn. Ook ga ik me niet dwingen om op een vaste dag wat neer te zetten. Ik zou zeggen, geniet ervan.

Artikelen in deze blog

aron24

[Voorspelling] Landskampioenen in Europa

We zijn halverwege het seizoen en ook de Eredivisie is weer begonnen na de winterstop. Er zijn natuurlijk veel competities en dus ga ik maar eens een voorspelling voor alle kampioen in Europa. Natuurlijk is dit makkelijker om te doen na de winterstop, maar in de meeste competities kan er nog veel gebeuren.

Nederland: Feyenoord

Engeland: Chelsea

Spanje: Real Madrid

Duitsland: Bayern München

Italië: Juventus

Frankrijk: PSG

België: Club Brugge

Denemarken: FC Kopenhagen

Portugal: Sporting Lissabon

Rusland: Zenit St. Petersburg

aron24

2016 is klaar en 2017 is vers

2016 was voor mij een bewogen jaar, waarin veel dingen zijn gebeurd. Daar komt later vandaag een mooie samenvatting van. Nu wil ik jullie eerst een gelukkig nieuwjaar en dus een gelukkig 2017 wensen!

aron24

Zondag = Muziekdag? Mijn top vijf songs

Fijn om te zien dat je dit heb aangedrukt. Dit is de eerste post om deze blog. Daarom hoop ik dat jullie deze kunnen waarderen.

Op zondag luister ik altijd het meest naar muziek, puur omdat ik dan meer tijd heb om dit te doen. Zondag mag je dan ook gerust mijn muziekdag noemen. Daarom vandaag mijn top vijf songs van dit moment, met uiteraard de nieuwe van Ariana Grande. Laat gerust jullie top 5 achter onder in de reacties en/of beoordeel deze nummers. Veel luisterplezier gewenst.

5:

4:

3:

2:

1:

Log in om dit te volgen  
Volgers 0