Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    147599

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

De mods proberen mij te hacken


Cabyon

1763 bezichtigingen

Ondanks haar zorgvuldig uitgekozen en nastrevende adagium "wees actief inactief" stijgt deze blog tot grote hoogtes. Immers, dames en heren, jullie hebben allemaal wel gezien dat sommige mensen ons bij de belangrijke blogs willen hebben. Onze reactie op dit voorstel, een blogartikel eerder, spreekt mijns inziens boekdelen.

Maar, beste lezers, met faam komen ook haters. Normaal kun je die gewoon negeren, of blocken, zoals men dat heden ten dage doet. Wat als de haat echter vanuit de website zelf komt? Niet iedereen op GTAForum mag ons natuurlijk (en onze gezamenlijke middelvinger als je dat werkelijk vindt), maar zoveel weerstand hadden wij nooit verwacht.

Wat blijkt? Toen ik een paar dagen geleden GTAForum.nl mobiel browsete, kreeg ik de volgende meldingen:

GVsr49S.png

TOXQWOK.png

Ja, en dan denk je van: wow. Gelukkig heb ik de bedreigingen van mij af kunnen slaan. De schrik bekomen bekroop mij eerst een gevoel van medeleven: hopelijk hebben niet meer mensen dit meegemaakt op het forum, want dan zouden onze mooie mobieltjes wel naar de haaien kunnen gaan. Direct daarna bevroedde ik echter dat er meer achter deze melding zat. In het topic wat ik hierboven hebt gelinkt wordt gevraagd om OWN te verwijderen van de belangrijke blogs. Ik probeerde toen lijntjes te trekken om verbanden te zien. Dat leidde tot een schrikbarende conclusie: Thundercover probeerde mij uit te schakelen zodat Inactief niet bij de belangrijke blogs zou worden gezet.

Ga maar na: Thundercover is hier de Michelangelo betreft webdesign e.d., want laten we eerlijk wezen, het enige wat Joriz nu nog doet is teren op die bergen advertentiegeld die hij door middel van dit forum binnensleept. Thundercover is jarenlang verbonden geweest met OWN en draagt die vergane krant thans een warm hart toe. Nog belangrijker: hij kan niet gehackt zijn geweest. De beveiliging op zijn account moet wel zijn aangescherpt na dit incident.

Het lijkt ons dus duidelijk dat hier schimmige zaakjes gaande zijn. Spreek je uit Thuco (en Joriz), waarom willen jullie mij hacken? Waarom is Inactief zo belangrijk?

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...