Jump to content

The Independent

  • artikelen
    4
  • reacties
    19
  • bezichtigingen
    7249

End of Chapter


Nissan

2379 bezichtigingen

Het is jullie misschien al opgevallen dat het Forum vrij stervende is. Vrijwel geen posts meer dagelijks, de G&C zijn niet eens meer ondoden te noemen en nieuwsberichten trekken nog maar 5(!!!) reacties, allemaal van SL+ ook nog eens. Het is tijd om afscheid te nemen. Met het betreden van het HBO, de verplaatsing van G&C-gerelateerde gezelligheid naar WhatsApp, het kapotgaan van het tweekoppig leiderschap van The Underground en de dood van andere zaken die mij nog hier hielden, heb ik geen nood meer aan het Forum, het is mooi geweest. Ik weet niet hoelang deze blogpost gaat zijn, misschien knal ik er nog herinneringen tussen e.d., misschien zeg ik zometeen al doei, zoals ik zei, ik weet het niet.

Ik heb veel vrienden gemaakt op dit Forum, meer dan ik had durven denken. Veel van deze mensen zijn destijds gebanned, of hebben het Forum al lang achter zich gelaten. Alhoewel ik niet helemaal meer snapte wat ik hier nog deed, woog ik er maar niet te zwaar aan en hing nog wat rond met lui van The Underground en mensen als FrankyFourFingers (toffe peer, praat er eens tegen). Een bedankje gaat daarom uit naar de volgende mensen, om een divers aantal redenen. Ik wil Gta-Bram, Phoenyxar, Dr.Oppai, .Sharingan, jobator, BV-1993, TahR78, Zero-two, Dotz, BanaanDaan/BoerBanaan, mrkwark, Jimmiefitz, Tommy_Vercetti, Sir_Ballas, Ruben, Dexist, moechy, Dakendak, MidnightMayhem, Vice-infernusX en PrioXCoMBo bedanken voor de toffe tijd die ik met The Underground heb gehad. Het waren een erg toffe 7 jaar en ik dank jullie uit de bodem van mijn hart voor het luisterende oor en wereldje dat jullie waren voor mij. Gelukkig kan ik met veel van jullie contact houden via WhatsApp of dergelijke media, en is het geen permanent vaarwel.

Verder bedank ik Bling, Jet, Megapilot, .Senne, Bierbuikje, GTAGijsso, PatrickW, Lantyz, Joriz, FrankyFourFingers, ERRWINS, Crypteq, Spacycolours, Megadreams, KaiSkillzz, Hanneswasco, Nyltje, NicolaB, Thundercover, DJMaddox, Jesperkaj, Basssss, Amfetamintje, .Nightflower, Royboow, MostWantedKid, Sandra, NickOwnage, TekaLoca, jvj, ikt, Wesley, Torritor, vice, en nog wel wat anderen wiens naam me even ontgaat voor de gesprekken, de prettige samenwerking als Crew, het spelen van MTA, League of Legends, Command and Conquer, Age of Empires, StickArena en andere kutspelletjes op de speelavonden, het banteren in de chat en het uitpluizen van GTA IV destijds. Ik vergeet jullie niet.

Iets als dit leek me veel beter dan opeens nooit meer inloggen zoals Lantyz, en geeft die paar die er wat om geven ook de duidelijkheid dat ik niet onder een bus ben beland maar gewoon gestopt ben met forummen. Voor de lui die in contact willen blijven en het forum kut doet over emailadressen en 06-nummers, mail maar voor m'n Wapp of FB.

Hele grote doei, ik wens jullie allemaal het allerbeste.

Max

8 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...