GTAGames.nl

Inactief

 • artikelen
  136
 • reacties
  825
 • bezichtigingen
  121502

Bijdragers aan deze blog

 • Cabyon 91
 • Bierbuikje 15
 • MegaPilot 14
 • Phoenyxar 9
 • Foreigner97 5
 • thebig 1
 • Michael 1

Inactief-awards 2018

Michael

311 bezichtigingen

Speciaal voor het GTAForum hebben wij dit jaar onze eigen awards gemaakt, met een onderwerp in de 'spotlights', Opinieblad. Ja, ook jullie verdienen ook om eens in het zonnetje te worden gezet ;)

 

Wij hopen dat jullie deze editie van Inactief-awards 2018 geweldig zullen vinden! 

 

1. De Zeikstraal Award

 

Deze persoon kan werkelijk niks anders doen dan klagen over anderen. Deze persoon weet namelijk alles, altijd beter! In plaats van het forum te helpen, met meetings en evenementen te organiseren, een blog creëren op het forum of andere dingen om de sfeer en activiteit te bevorderen op het forum, doet deze persoon niks anders dan klagen over wat anderen verkeerd doen. Je zou bijna denken dat 't een oude irritante vrouw is die achter de geraniums zit. Gefeliciteerd Opinieblad! Deze award is speciaal voor jou.

 

2. Geen-Ballen-Award

 

Ja ja, deze persoon heeft voor bijna ruim twee jaar zijn identiteit verschuild. Indrukwekkend? Wellicht. Er wordt vaak met lof gesproken over oud-crewleden zoals NandroDavids. Als NandroDavids zo'n groot voorbeeld voor Opinieblad is; neem zijn stunt dan eens als voorbeeld. Anoniem klagen over de crew in je eigen blog, zeggen dat 't een ander is die anoniem wilt blijven, en vervolgens na een hele lange tijd nadat niemand meer geïnteresseerd is, je identiteit onthullen.

 

3. De Ik-Heb-Aandacht-Nodig Award

 

Je zou verwachten dat na bijna twee jaar tijd en 1,371 tweets op het gegeven moment een soort moment van besef komt dat wat je doet, tijdverspilling en nutteloos is, en dat je misschien een nieuwe hobby moet gaan zoeken. Maar nee! Niet voor deze persoon! Deze persoon is na twee jaar tijd nog steeds actief bezig met het zoeken van aandacht. Gelukt? Tsja, na 2 jaar, nog maar 7 volgers? Dat kan beter, hé. In ieder geval gefeliciteerd Opinieblad met deze award! Hulde! Donald Trump is vast jaloers op jullie. ;)

 

4. De Contradictie Award

 

Het ene moment wilt deze persoon regen, het andere moment wilt deze persoon zon. Of toewel; het is nooit goed voor deze persoon. Al had de crew geluisterd naar zijn opmerkingen, dan was het niet goed geweest, want dan moet het weer op een compleet andere manier. Deze award is voor de persoon die sneller van mening verandert dan van ondergoed en sokken. Gefeliciteerd, Opinieblad. Ook deze award is voor jou.


5. De Kontlikker Award

 

Oh oh, deze award is speciaal! Deze award is gemaakt voor de persoon die niks anders doet dan ja-knikken, gefeliciteerd makker, Theo. Je verdient het echt! De trotse gozer mag als een waakhond op dit moment het 'fort' bewaken voor Opinieblad, die op dit moment een welverdiende wintervakantie heeft.

 

Gerelateerd: crew-likken

 

Wij feliciteren iedereen van harte met hun awards!
4 reacties


Danger_dog_guy_7

Geplaatst:

Was spannend met de uitslag zeker?

 

Al met al toch weer een geslaagde awards uitreiking! :tu:

Share this comment


Link to comment

Dat iemand de moeite neemt om dit bij te houden, 2 jaar lang.

 

Ik verwacht een opmerking: "Dat iemand de moeite neemt Gtaforum bij te houden, 15 jaar lang.". Klopt, maar dat is wel wat meer dan voor 7 volgers.

 

Gefeliciteerd met je awards, je hebt ze echt verdient. Geef ze een mooi plekje in je rukbunker.

Share this comment


Link to comment

Zo anoniem in naam van een ander je frustraties loslaten op Twitter is een beetje kansloos, kinderachtig en triest. Ook erg vreemd dat wij als ''dood forum'' zo een obsessie voor ze zijn. Als ze dan toch zo begaan zijn met ons kunnen ze beter hun handen uitsteken en ons ondersteunen. Zij zelf zien hun berichten als ''opbouwende kritiek''. Maar het enige wat ze doen is wijzen, en laat dat nou voor iedereen heel makkelijk zijn. Ik zie ook dat ze onze berichten vaak in een andere context plaatsen of verdraaien. Dat is natuurlijk ook een manier om jezelf gelijk te geven en slim te doen lijken. Ik zal niet zeggen dat ze overal ongelijk over hebben, er zijn zeker steken laten vallen. 

 

None the less, gefeliciteerd met jullie awards. Jullie zullen mijn felicitaties ongetwijfeld lezen. En mochten jullie nu eens zin hebben in een fatsoenlijke discussie waarin we elkaar verder kunnen helpen, dan kun je altijd je originele account tevoorschijn halen en een topic openen, of log gewoon weer in als SevD of Anstichter. Ik sta er in ieder geval voor open, dus hit me up. ;) 

Share this comment


Link to comment

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen