Jump to content

De Schijtlama's

  • artikelen
    4
  • reacties
    242
  • bezichtigingen
    2068

Promoties en Degradaties


BaasB

418 bezichtigingen

Hier worden voortaan de oude promoties en degradaties uit het gangtalk topic gezet. Dat doen we zodat het gangtalk topic overzichtelijk blijft, en zodat er weer ruimte is voor smileys en afbeeldingen in de beginpost (er kon nu gewoon geen één afbeelding of smiley meer geplaatst worden in de beginpost, hij stond helemaal vol :7 ). In het gangtalk topic blijven wel de laatste 2 promoties en degradaties staan, zodat Proefleden en mensen die géén lid zijn van de Schijtlama's die ook kunnen lezen. In deze Blog komen wel gewoon alle promoties en degradaties te staan, dus ook de laatste 2 promoties en degradaties die ook nog in het gangtalk topic staan. Hier komen ze:

Vrijdag 20-07-2007:

Promoties:

- Blue Yoshi 97 heeft zich goed bewezen, en is vanaf nu Spetter Schijter.

- DenkaanHenk heeft op een gezellige manier meegepost, en is vanaf nu een Diarree Schijter. Daarmee is hij nu een echt lid van de Schijtlama's.

Degradaties:

- Muay Thai heeft, nadat hij zich heeft aangemeld bij de Schijtlama's, helaas geen interesse meer getoond in de Schijtlama's. Hij is vanaf nu dan ook geen (Proef)lid meer van de Schijtlama's. Volgens de regels mag hij over 3 weken weer opnieuw Proeflid worden, dan krijgt hij opnieuw een kans om zich te bewijzen. Maar voor nu: Later, Muay Thai! :cya:

Overig:

Voor de rest van de leden is het nog geen tijd om te oordelen. De meeste Proefleden zijn nog geen week lid, over hun kunnen we dus sowieso nog niet oordelen. Verder zijn $big$smoke$ en superjetze op vakantie (geweest), dus het zou niet eerlijk zijn om ze daarop te beoordelen. Zij krijgen daarom nog wat de tijd.

Maandag 20-08-2007:

Na lang wachten nu dan toch eindelijk de stand van zaken! Youp en ik zijn allebei op vakantie geweest, en daarom konden we allebei niet aan de Schijtlama's werken. Nu hebben we weer met elkaar overlegd, en gaat er weer hard aan de Schijtlama's gewerkt worden! Hier de promoties en degradaties:

Promoties:

- SoaDT0M heeft zich erg goed bewezen als aanbidder van de heilige Schijtlama. Hij heeft goed en gezellig meegepost in de gang. Helaas waren Youp en ik in de week dat SoadT0M eigenlijk zou worden gepromoveerd op vakantie. Maar SoaDT0M bleef toch goed door posten, ondanks dat hij niet optijd zijn promotie kreeg. En dat wordt beloond bij de Schijtlama's! Vandaar dat we voor SoaDT0M een uitzondering maken: Hij wordt meteen gepromoveerd naar Spetter Schijter, en slaat daarmee de rang Diarree Schijter over.

- $big$smoke$ heeft de afgelopen weken niet ontzettend veel gepost in het gangtalk topic, maar dat kun je hem ook niet verwijten: Hij was namelijk op vakantie, en dat is hij nu nog steeds. Maar ondanks dat hij op vakantie is, heeft hij toch nog aan de Schijtlama's gedacht! Zo af en toe is hij toch nog even langs geweest om een post te plaatsen, vandaar dat hij vanaf nu een Diarree Schijter is!

- Ook -->nick<-- heeft goed meegepost, en ook hij mag zich vanaf nu Diarree Schijter noemen.

- SNIPER44 heeft zich ook voldoende bewezen, en is daarom vanaf nu ook terecht een Diarree Schijter.

Voor al deze leden geldt: Ze waren eerst nog Proefleden, maar zijn nu allemaal toegelaten als echte leden van de gang. Gefeliciteerd. smile3uw8.gif

Degradaties:

- superjetze heeft echt nog maar 2 keer wat geplaatst in het gangtalk topic, en dat terwijl hij toch al best een tijdje lid is van de Schijtlama's. Voor de rest heeft superjetze Youp's oren van het hoofd gezeurd voor een Schijtlama signature, en dat vonden wij helaas wat minder. :7 Daarom wordt superjetze voor nu uit de gang gezet. Volgens de regels mag over 3 weken weer opnieuw Proeflid worden van de Schijtlama's.

- Chrisvm heeft gewoon nog helemaal niks gepost in het gangtalk topic van de Schijtlama's, en is daarom wat te inactief bevonden om in de gang te mogen blijven. Vooral in de proefweek moet je je natuurlijk extra goed bewijzen. Maar dat is helaas niet gebeurd... Tot ziens Chrisvm, misschien zien we je over 3 weken dan weer terug. :cya:

Overig:

- Sunray is uit de gang gestapt, en is dan ook vanzelfsprekend geen Diarree Schijter meer. Later Sunnie. :cya:

- DenkaanHenk heeft het forum verlaten omdat hij erg geschrokken is over wat er bij hem thuis gebeurd is. Hij is namelijk opgebeld door mensen van GTAForum... :-( Wij hebben er daarom ook alle begrip voor dat DenkaanHenk even niks meer met GTAForum te maken wil hebben. We laten hem daarom gewoon bij de Diarree Schijters staan, voor als hij toch nog terug wil komen.

Verder zijn er wat Proefleden die nog wat extra tijd krijgen om zich te bewijzen. Er zal naar een paar mensen een PB gestuurd worden om ze erop te attenderen dat ze wel wat meer zouden mogen posten. We vonden het wat te vroeg om te beslissen over deze mensen; Ze waren te inactief om ze te promoveren naar Diarree Schijter, maar ze waren nou ook weer niet inactief genoeg om ze gelijk uit de gang te zetten. Daarom krijgen ze nog een kans om zich de komende week extra goed te bewijzen. Voor de rest is het gewoon wat rommelig geweest omdat Youp en ik tegelijkertijd op vakantie waren, maar dat komt maar ontzettend weinig voor. De komende weken zullen we proberen de Schijtlama's weer goed op orde te houden. smile3uw8.gif

Zaterdag 22-09-2007:

Het heeft véél te lang geduurd, we weten het... :cry: Youp en ik hadden het nogal druk met school enzo, dus we hebben het een hele tijd niet meer over de promoties en degradaties van de Schijtlama's gehad. Maar nu hebben we er toch even tijd voor gemaakt, en is het moment aangebroken waar we allen op hebben gewacht! staticpz4.gif

Promoties:

- PrI3sT heeft al een lange tijd lekker meegepost, en mocht daarom onderhand wel eens promoveren! Vandaar dat hij vanaf nu een Diarree Schijter is.

- Evan heeft al een tijdje lang laten zien dat hij een échte Schijtlama aanbidder is, en dat wordt gewardeerd! Evan mag zich vanaf nu een rasechte Diarree Schijter noemen!

- Gta-freak-24 was eerst wat inactief, en daar hadden we hem een PB'tje voor gestuurd. Maar daarna heeft gta-freak-24 veel en gezellig meegepost in het gangtalk topic, en dat vonden wij wel een promotie waard! Ook gta-freak-24 is nu dan toch echt een Diarree Schijter.

- ThunderDuck, de dondereend van onze gang. Deze eend heeft ook goed zijn steentje bijgedragen aan de gezelligheid van de gang, en dat moet natuurlijk beloond worden! Vandaar dat wij ook ThunderDuck verwelkomen als kersverse Diarree Schijter.

-David22 heeft zich al een tijdje bewezen als trouwe fan van de Schijtlama's, maar is sinds kort ook Proeflid geworden van de Schijtlama's, en heeft zich toen ook goed bewezen! Hij verdient het daarom wel om Diarree Schijter te worden.

Dit waren eerst nog allemaal Proefleden, maar ze hebben de proef allemaal doorstaan. Vandaar dat ze vanaf nu stuk voor stuk Diarree Schijter zijn, en daarmee échte leden van de Schijtlama's geworden zijn. Gefeliciteerd! smile3uw8.gif

Degradaties:

- rdewit: Is al erg lang lid van de Schijtlama's, maar heeft gewoon nog helemaal niks gepost in het gangtalk topic. Zelfs na het PB'tje waarin duidelijk gemaakt werd dat je niet actief genoeg was, heb je niks gepost. Te inactief, dus mag niet meer blijven. Volgens de regels mag je over 3 weken weer opnieuw Proeflid worden, dus misschien zien we je dan weer terug. smile3uw8.gif

- Kaneda1: Tja, voor hem geldt eigenlijk hetzelfde als voor rdewit. Heeft nog helemaal niks gepost in het gangtalk topic, ook zelfs niet na het PB'tje. Ook al had je in het begin zo leuk meegepost in het recruitment topic, we vinden je helaas toch te inactief om te mogen blijven. Misschien zien we je over 3 weken weer terug. smile3uw8.gif

- ICE-Spirit: Is al vanaf 30 juli lid van de Schijtlama's, en heeft vanaf toen één bericht geplaatst in het recruitment topic, en nadat hij het PB'tje had gekregen, nog één bericht geplaatst in het gangtalk topic. Helaas te inactief dus, en moet, voor nu, dus ook uit de gang. Over 3 weken ben je weer welkom als Proeflid. smile3uw8.gif

Overig:

- Onze DenkaanHenk is weer 'ns uit de gang gestapt, en is dus vanzelfsprekend ook geen Diarree Schijter meer. :duh:

- Jon-asses heeft erg goed gepost, en zou dus minstens één promotie verdienen. Maarja, aangezien hij een super hoge rang genaamd ''PB-Drol'' heeft, valt dat helaas niet te realiseren. 2emoticonsgx5.gif

Voor de rest van de leden is het nog geen tijd voor een promotie of degradatie. Misschien worden er nog wat PB'tjes gestuurd omdat sommige mensen wat te inactief zijn, maar voor de rest is het nog niet echt tijd om over promoties/ degradaties te beslissen. smile3uw8.gif

Zaterdag 29-09-2007:

Promoties:

Vandaag is er maar één iemand die gepromoveerd is, en dat is Marsmello. Dit omdat hij goed gepost heeft, maar ook als troostertje om hem te steunen in deze moeilijke tijden... :-( (Bekijk pagina 36/ 37 voor meer info)

Gefeliciteerd met je promotie Marsmello. :*D Wij leden van de Schijtlama's wensen je allemaal héél veel sterkte toe!

Zaterdag 20-10-2007:

En ja hoor, het is weer eens tijd voor de Promoties en Degradaties. staticpz4.gif

Promoties:

- SoaDT0M is al erg lang een trouw lid van de Schijtlama's. Hij heeft zich alweer een lange tijd goed bewezen als Spetter Schijter, en hij heeft op dit moment zelfs de meeste posts in het gangtalk topic geplaatst van iedereen uit de gang. Daarmee levert hij dus een behoorlijk aandeel in de gezelligheid en de sfeer van de gang. Zoiets mag natuurlijk niet onbeloond blijven, en daarom is SoaDT0M nu ook verdiend een Über Schijter!

- -eend- heeft in zijn proefperiode laten zien dat hij een goed en gezellig ganglid was, en dat soort leden mogen we in onze gang natuurlijk niet missen! -eend-, ik heet je welkom als Diarree Schijter. :dans:

- PrI3sT bleef als Diarree Schijter nog steeds lekker veel meeposten in het gangtalk topic, en daarom hebben Youp en ik besloten dat hij het wel verdiend heeft om Spetter Schijter te mogen worden!

- Evan is ook goed doorgegaan met zijn steentje bij te dragen aan de gezelligheid van de gang, en dat vonden Youp en ik reden genoeg om hem te promoveren tot Spetter Schijter!

- gtafreak007 heeft zich goed bewezen als Proeflid, en heeft laten zien dat hij een lid is dat bijdraagt aan een goede sfeer in de gang, wat wil je nog meer? Vandaar dat gtafreak007 vanaf nu een Diarree Schijter is. :dans:

- gta-freak-24 heeft zich ook erg goed bewezen als Diarree Schijter. Toen je pas net in de gang zat, spamde je wel eens, en typte je soms wel 10 keer achter elkaar in het grootste lettertype dat je je maar kunt voorstellen: ''_O_ HEILIGE SCHIJTLAMA!!! _O_'' Maar dat doe je nu nooit meer, je post gewoon gezellig mee, en je doet leuk mee met spelletjes. Je hebt je gedrag héél goed verbeterd, top. thumbsup2.gif Youp en ik vonden daarom dat je wel een promotie naar Spetter Schijter verdiend had, gefeliciteerd!

- -->nick<-- werd de vorige keer niet gepromoveerd naar Spetter Schijter, omdat Youp en ik van mening waren dat hij er nog nét niet aan toe was. Maar dat is nu alweer een tijd geleden, en heb je intussen echt een ontzettend goede bijdrage geleverd aan de Schijtlama's, je bent echt een lid geworden dat we absoluut niet kwijt willen. Vandaar dat we voor jou een uitzonderingetje hebben gemaakt: Jij wordt van Diarree Schijter in één keer gepromoveerd naar Über Schijter. Ik wil hier nog even bij zeggen dat dit absoluut niet vaak voor gaat komen, en dat dit ook echt een uitzondering is. Maar jij hebt het gewoon écht verdiend, vandaar dat we dit zo doen. -->nick<--, gefeliciteerd. smile3uw8.gif

- Sunray heeft niet bepaald veel meegepost, maar aangezien hij de Schijtlama's in het begin goed geholpen had (daarna was hij uit de Schijtlama's gestapt, en een tijdje later is hij er weer in gekomen), zullen Youp en ik eens een keer niet te streng zijn: Sunray, je bent gepromoveerd tot Diarree Schijter, gefeliciteerd! smile3uw8.gif

- GrandTheftTwanO is nu precies een week Proeflid, en in die week heeft hij goed genoeg gepost om te laten zien dat hij een waardig lid is voor de Schijtlama's, vandaar dat hij zich vanaf nu een trotste Diarree Schijter mag noemen! :dans:

Degradaties:

Gelukkig geen degradaties deze keer. :dans:

Overig:

- Hanneswasco besloot de gang te verlaten, helaas...

- David22 heeft ook de gang verlaten, om weer verder te gaan met zijn eigen gang. Hij is dan ook geen Diarree Schijter meer. David22, ik wil je nog even veel succes toewensen met je gang! smile3uw8.gif

- ThunderDuck heeft de gang helaas ook verlaten, hij wou zich meer gaan focussen op school en zijn persoonlijke leven. Daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor, en we staan achter je keuze. Maar de volgende keer als je wat afwezig bent, hoef je daarvoor echt nog niet persé uit de gang te gaan hoor. Je mag best in de gang blijven, ook als je wat minder actief bent dan normaal. Maar in ieder geval, veel succes met school en de rest, en wie weet zien we je nog wel eens terug. smile3uw8.gif

- Onze geliefde Blue Yoshi 97 is helaas gebanned van GTAForum... :-( Hij was een erg trouw en dapper lid van de Schijtlama's, hij heeft er deels voor gezorgd dat onze gang zo groot is geworden als 'ie nu is... Daarom vonden we dat het onterecht zou zijn om hem zomaar uit de Member Teams te flikkeren, integendeel zelfs: Hij verdient wel wat eer voor wat hij voor de Schijtlama's gedaan heeft. Vandaar heeft hij nu de rang: ''Honoured Member.''

R.I.P. Blue Yoshi 97, je was een echte held voor de Schijtlama's...

:cry:

En voor de rest van de leden was het nog geen tijd om te oordelen over promoties/ degradaties.

Oké, dit waren de Promoties en Degradaties. :D Ik heb er nog even over nagedacht om dit item open te laten zodat jullie de mensen die gepromoveerd zijn kunnen feliciteren, maar ik heb het uiteindelijk toch maar niet gedaan. Dit heb ik gedaan in het kader van ''We gaan de Blog leuk maken, maar het gangtalk topic moet ook nog wel zo gezellig mogelijk blijven (lees dit item voor meer info: Klik).'' Als je iemand wilt feliciteren met zijn promotie, kun je dat dus gewoon in het gangtalk topic doen. :D

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...