Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579973

Editie 1 - Game On


Dutchy3010

769 bezichtigingen

blog-33831-1159133126.jpg

In de rubriek Game On bespreek ik elke editie van de Oceans Weekly News een nieuwe game die binnenkort uitkomt, of net is uitgekomen. Ik plaats links naar reviews/previews en meer van dergelijke dingen. Ook kan je van mij een kleine bespreking verwachten. Ook licht voor mij de mogelijkheid open om stukjes te schrijven over grote gameshows, zoals de Electronic Entertainment Expo (E3) en de Tokyo Game Show (TGS). En alsof dat nog niet genoeg is... Ga ik ook in aankomende edities de nieuwe consoles bespreken, namelijk de Wii en de PlayStation 3, maar daar moet je wel nog even op wachten... Veel leesplezier!

:*D

blog-33831-1159133099.jpg

Even de kleine geschiedenis van Top Spin: In 2003 kwam Top Spin voor het eerst uit, wel te verstaan op de console de Xbox. Twee jaar later maakten hij een uitstapje naar de Playstation 2, dit zonder enig succes. Nu in 2006 is Top Spin terug op het hoogste niveau, op de Xbox 360, de Nintendo DS en de Playstation Portable.

blog-33831-1159133106.jpg

Mijn Ervaring

Het spel zit goed in elkaar. De meeste namen kloppen en een van de belangrijkste modi, namelijk de Carrière mode ook. Enige minpunten zijn de vele laadtijden en het - af en toe - lag op Xbox live. Ook lopen de ballenjongens alle kanten op, behalve naar de bal...



De graphics zijn erg goed, al weet ik zeker dan de Xbox 360 beter kan (kijk naar voorbeelden als Saints Row en Gears of War die eind dit jaar uitkomen)...

Andermans ervaring

Over het algemeen zijn de meeste Nederlandse gamesites het met elkaar eens: Top Spin 2 is een goed spel! Alleen sommige vinden het een top spel en andere vinden het een redelijk spel. Hier plaats ik dus een paar willekeurige recensies.

---------------

Uitgever 2K Sports bracht eind 2003 het tennisspel Top Spin uit voor de Xbox. Het spel kreeg veel positieve kritieken en vooral de online mode via Xbox Live heeft er voor gezorgd dat het spel nog lang gespeeld werd. Een jaar later verscheen Top Spin ook nog voor de PC en in 2005 kwam er als laatkomertje nog een Playstation 2-versie. Ondertussen is 2K ook druk bezig geweest met het tweede deel voor de Xbox 360. Het is lastig om binnen het tennisgenre nog te innoveren zonder het spel compleet te veranderen. Toch heeft 2K een poging gedaan. Is het echter genoeg voor een tweede deel?

Lees verder op: Gamer.nl

----------

Een review van Top Spin 2 leek me wel wat. Deel 1 nooit aan toegekomen, ook nooit in het echt tennis gespeeld, maar wel legendarische verhalen van de GV redactie, waar flinke battles uitgevochten zijn. De naam Top Spin wekt ook verwachtingen want deel 1 wordt beschouwd als een van de betere, zoniet beste tennisspellen ooit. Nou, laat die beoordeling maar aan mij over!



blog-33831-1159133116.jpg

Lees verder op: Gamevillage.nl

Dit was Game On voor deze keer, tot de volgende keer!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...