Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285294

Editie 003 -- Tante Nandro


NandroDavids

589 bezichtigingen

tantenandrodb8.png

Stuurt die bengel van een Pietje II zomaar nog weer wat in, terwijl hij nog helemaal niet aan de beurt was om geholpen te worden. Een beetje egocentrisch van hem en dat valt me toch wel lichtelijk tegen. Want in mijn allereerste rubriek in MAF was er na Pietje II nóg iemand met een probleem: Mirrrr, de persoon die zichzelf Forumchick noemt; Hoogst arrogant als je weet dat er ook een Tante Nandro rondloopt op het Forum.

Maar goed, ik ben niet iemand die daar vervelend over gaat lopen doen, hoe belachelijk die titel ook maar is, maar ik zal haar toch proberen te helpen. Haar probleem is als volgt:
Ik heb een voorliefde voor goede rosé (en slechte trouwens ook :$ ) Help :{
Meid, hou op met je voorliefde…jouw liefdesleven is werkelijk het laatste waar ik in geïnteresseerd ben. Voor drankproblemen bestaan tegenwoordig klinieken, dus ik vraag me af hoe je erbij komt om mij eerst te contacteren. Ik heb wel een lichtelijk vermoeden, want iedereen die zichzelf een chick vindt zal wel heel erg blond zijn; Anders voldoe je namelijk sowieso al niet aan de eisen. Maar wat een probleem zeg…jij bent vast zo’n verwend nest die na één tegenslag huilend in een hoekje gaat zitten. Ronduit verwerpelijk vind ik het, maar ik zal je toch maar helpen.

Als je graag wat drinkt, in jouw geval rosé, hoeft dat helemaal niet erg te zijn. Zolang je maar blijft weten wat je doet, óf zolang iedereen in je omgeving ook maar beschonken is. Jouw geval klinkt vrij ernstig – Ook al stel je je waarschijnlijk nogal aan – dus ik denk niet dat optie 1 nog zin heeft. Zorg er dus voor dat je al je vrienden en vriendinnen ook aan de rosé krijgt, zodat je lekker met z’n allen laveloos kunt wezen. ’t Klinkt misschien niet als een erg goede oplossing, maar je moet ’t er maar mee doen, chick.

---

PS: Wanneer gaan we weer ’s lekker samen shoppen? Vind je zo’n gezellig mens…miss you!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...