Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579282

Editie 1 - De Snuffelaar


Dutchy3010

808 bezichtigingen

blog-33831-1159134375.jpg

Vinger Drumstel

Toen ik van de week van het werk terug kwam begon ik opeens helemaal uit het niets gevoel voor eigen gemaakte muziek te krijgen. Ik zocht naar een drumstel, natuurlijk wel een tweedehands drum- set. Tot ik op eens iets tegen kwam waar jij en ik verteld van staan. Een drumstel dat zo groot is als je hand. Het is namelijk een Drumstel die je met je vingers kan bespelen er zit tevens een ingebouwde sensor in die de slagen op de bepaalde instrumenten om zet naar het geluid uit de luidspreker. Dit is de Sensatie van 2006, mis het niet en koop hem voordat hij uit alle winkels is verdwenen. Kijk ‘hier’ voor een vrijblijvend voorbeeld van deze prachtige Gadget.

Opblaas Sumo

Heb jij altijd al een Sumo willen zijn, maar heb je er gewoonweg het lichaam niet voor. Gebruik dan deze gepatenteerde opblaas-sumo. Hij is geschikt voor zowel vrouwen als mannen, bent u geen van beide dan is er altijd nog een elastisch hulp stuk die u kunt helpen. De speciale membraam zorgt voor een continue lucht toevoer. Het pak heeft een zelfopblazende pomp, hiervoor dien u wel 2 stuks jumbo batterijen toe te voegen. Geen Kostbare Make-overs meer, iedereen zal vanaf nu geloven aan het super Sumo opblaas pakket. Geen kostbare etenswaren meer naar binnen slikken, maar binnen enkele seconden van magere haas naar de dikste sumo ooit. Wil je alvast een blik wagen op dit speciale Opblaaspakket, doe dit dan binnen nu en 5 seconden 'hier’.

Onderwater Scooter

Ben jij het compleet zat om van die gasten te zien die stoer doen met hun prachtige in de prak gereden scooters dan heeft het Officieel test lab van 'Oceans Weekly News' voor jou de perfecte oplossing gevonden. Het is geen Waterscooter, maar een speciaal uit Thailand overgevlogen en compleet origineel Onderwater Scooter pakket. Je monteert de onderdelen aan elkaar en je bent er klaar voor, maar pas wel op dat wij van 'Oceans Weekly News' niet aansprakelijk te stellen zijn voor enige schade gemaakt door niet veilige producten, je kunt showen met dit apparaat. Want niemand heeft interesse in een apparaat wat onderwater werkt, misschien van die gasten van de Hogere Geleerde. Maar jij helpt ons nederige volk uniek te maken, stem voor een wereld met Onderwater Scooters neem het initiatief. Kijk 'hier' om alvast naar dit enorm zeldzame stuk stenen tijdperk te kijken.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kunt ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...