Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285141

NandroDavids

854 bezichtigingen

alphamalemm7.png

Een flinke tijd geleden heb ik meerdere keren aangegeven bij de OWN-redactie dat er dringend wat gedaan moet worden aan de rubriek ”Lid van de Week”, dat al vanaf het begin een bestaande rubriek is binnen OWN. Ik ben van mening dat het veel te simplistisch is, niets losmaakt bij de leden en eigenlijk helemaal geen inhoud heeft. Wat is het je waard om nu in editie 114 of iets dergelijks uitgeroepen te worden tot Lid van de Week terwijl je eigenlijk dus pas 435e keus bent? Juist, helemaal niets. Máár, je wordt dan wel weer beloond met een avatar die je vol trots kunt gaan dragen. Want ja, van keus 435, 436, 437 en 438 was je wel even de allerbeste. Diep respect uiteraard.

Dat gaan we bij MAF dus even helemaal anders doen en wel door regelmatig een andere serieuze of ludieke categorie te kiezen. Wij zoeken daarbij een aantal genomineerden uit en aan u, de lezer, om te stemmen op de allerbeste in de betreffende categorie. De genomineerden zullen uiteraard op willekeurige volgorde staan, namelijk op alfabetische volgorde. In deze eerste editie gaan we op zoek naar de grootste Alpha Male van het Forum. En nee, geen lullige avatar als beloning, maar een heuse Alpha Male-signature! Hoog tijd om de genomineerden bekend te maken:

Dutchy3010 --- First lady van het Forum die met ijzeren vuist regeert. Haar grote overredingskracht en haar harde edoch rechtvaardige modereren hebben ervoor gezorgd dat ze in het rood is gekomen en in dit geval is dat dus positief rood. Om dat als vrouw te kunnen bereiken en om al die mannelijke leden in het gareel te houden moet je toch wel over huge cojones beschikken.

Mania-92 --- De man die overal een mening over heeft en die altijd helder en duidelijk uiteenzet. Discussieert wat dat betreft als een volwassene, ondanks het jaartal ’92 in zijn username. Dat compenseert hij dan ook volledig door gewoon al Man in zijn username te plaatsen. Alleen hoort een echte man eigenlijk verstand van voetbal te hebben en Mania-92 faalt daar opzichtig in door openlijk supporter van Feyenoord te zijn.

Mazzeltje --- Volgens de welbekende piptheorie van Daan007 de persoon met de grootste virtuele penis van het Forum en die kan natuurlijk niet ontbreken in deze categorie. Zijn grote liefde voor auto’s van het betere merk dragen ook bij aan het mannelijke beeld dat wij allen hebben van Mazzeltje. Wie weet bezit hij ooit nog eens een hele BMW-serie.

Miek --- Stuntmannen genieten altijd groot aanzien en dat is volkomen terecht. Miek bewijst keer op keer zéér camerageniek te zijn en is niet bang om letterlijk en figuurlijk op z’n bek te gaan. Zijn stoere praat in het topic van de Wilde Ganzen doet nog weleens de wenkbrauwen fronsen, want is hij nou echt zo mannelijk of doet hij maar alsof?

Pietje II --- Pietje II veinst al tijden het breed te hebben en is sinds de kansloze aftocht van Disturbed ook een stuk geloofwaardiger geworden. Wat echter nog altijd ontbreekt, is een foto van zijn imposante figuur als bewijs voor zijn Alpha Maleness. Moeten we hem nou echt op zijn woord geloven, of zijn z’n bovenarmen net zo breed als die van de broer van Nstyle08Z?

Weet jij wie van bovenstaande kandidaten dé Alpha Male van het Forum is? Waarvan je denkt, die heeft nou echt de eigenschappen die een echte Alpha Male behoort te hebben? Stem dan in bovenstaande poll op de desbetreffende persoon. Stemmen kan tot en met 26 december, waarna er zo spoedig mogelijk in een volgend item de winnaar bekend wordt gemaakt. Wie wordt de grootste Alpha Male van het Forum en wint bijbehorende roem én de schitterende Alpha Male-signature?

11 reacties


Recommended Comments

Best wel grappig, een rubriek waarin je Lid van de Week van OWN enigszins afkraakt en de eerste die erop reageert draagt vol trots een LVDW avatar :bier:

Als Dutchy nou wint, word die dan ook uitgeroepen tot Alpha Male? :7

Link to comment
Waarom sta ik er niet tussen? Volgens mij ben ik namelijk veel mannelijker dan de leden die in de poll staan. :@

Een Kiwi is onzijdig, dat is het probleem :N

Link to comment

Tis te merken dat er niet veel maleness (en al helemaal geen alpha-) is hiero. Tenzij Dutchy aan de testosteronboosters zit zijn er klaarblijkelijk alleen maar faggots. Beetje balen :(

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...