Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

OWN

 • entries
  5,186
 • comments
  17,587
 • views
  1,467,066

Editie 134 - Interviews

Sign in to follow this  
OWN

402 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep en Visser23

Welkom bij de 134e editie alweer van OWN! Deze week helemaal onder de nieuwe banners en rubrieken. Deze rubriek is wel blijven staan, maar begint wel met een prachtige nieuwe banner. De gelukkige deze week is Ikkes. Hieronder zie je het interview met de moderator van de categorie Games. Veel plezier!Kloep

Visser23

Ikkes

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Ik was opzoek naar informatie over GTA: San Andreas en ben zodoende op het toenmalige gtagames.nl tegen gekomen. Daar heb ik een hele tijd allemaal filmpjes en screens van de PS2 versie gekeken en uiteindelijk heb ik ook het bijbehorende forum gevonden.

Heb je nooit gedacht aan een ander forum waar ook veel informatie op staat?

Nee, dit was het eerste forum waar ik terecht ben gekomen en kreeg alles wat ik wilde en daarnaast beviel dit forum me prima. dus waarom zou je dan verder zoeken?

GTAGames.nl afbeelding

Wat is de reden dat je tot de dag van vandaag nog steeds blijft hangen op het forum?

Ik denk toch voor een groot gedeelte de gezelligheid, daarnaast is er ook altijd wel wat te beleven en blijf je dus terugkomen.

Heeft het modereren er ook wat mee te maken?

De laatste tijd zeker, ik moet eerlijk bekennen dat ik als ik geen moderator geweest was een stuk minder actief was geweest. Het is toch een soort van taak die je gewoon moet uitvoeren. Zij hebben jou het vertouwen gegeven om het te doen en dat moet je dan ook gewoon waar maken. Maar vat dit niet op dat het een "vervelende verplichting" is, ik vind het namelijk erg leuk om te doen.

Heb je er wel eens aan gedacht om te stoppen als crewlid?

Een paar maanden terug heeft dat wel eens door mijn hoofd gespeeld, maar ik heb toen besloten om het toch te blijven doen en heb daar tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad.

Waar irriteer je het meest aan als crewlid zijnde?

Leden haha :puh:, nee hoor. Eigenlijk irriteer ik me echt nooit aan dingen. Ik denk dat het belangrijk is dat je het met plezier doet, als je je aan dingen gaat irriteren is het denk ik een teken dat het tijd is om te stoppen.

Ben je momenteel lid van een gang?

Ja, ik ben bijna sinds mensenheugenis lid van The Oceans.

Waarom heb je speciaal voor die Corporation gekozen?

Ik heb toen voor The Oceans gekozen omdat ik gezelligheid en activiteit in The Oceans zag. The Oceans is een corporation die zich inzet voor het forum met projecten en activiteiten, zelf vond ik het erg leuk om aan dit soort dingen mee te werken. De keuze voor The Oceans was toen dus vrij snel gemaakt.

GTAGames.nl afbeelding

Hoe vind je het op dit moment in TOC, nog hetzelfde als vroeger? En zijn de veranderingen positief of negatief?Ik vind het tegenwoordig echt super gezellig in TOC en heb het er nog steeds erg naar mijn zin. Wat de veranderingen betreft kan ik alleen maar positief zijn, TOC staat voor innovatie en iedere keer weet de crew het weer zo voor elkaar te krijgen dat het wéér iets totaal nieuws is wat ook goed werkt. Dit bevalt mij enorm goed.

Er zijn al vele projecten gestart door TOC. Eén daarvan is OWN. Jij bracht altijd een mooie Game On naar voren, hoe vond je het om die rubriek voor je rekening te nemen?

Heel erg leuk. Dit komt vooral omdat ik games mij altijd wel weten te interesseren en daarnaast was het iedere week weer de uitdaging om een mooie rubriek op tafel te leggen zonder dat je in een bepaalde routine terecht kwam wat (nagenoeg) altijd ten koste ging van de kwaliteit. Maar dit is mij zeker goed bevallen altijd

Wat is de voornaamste reden dat je besloot te stoppen?

Ik werk zaterdag overdag van 8 tot 5, daarna had ik niet meteen zin om achter de PC te kruipen en een rubriek te schrijven, het begon dus steeds meer als verplichting dan plezier te voelen. Hier had ik geen zin in en heb toen dus besloten na 121 edities te stoppen.

121 edities is een zeer groot aantal. Wat vind je er zelf van, dat je zo veel edities hebt meegedaan aan OWN?

Dat is het zeker. Ik kan alleen maar met heel veer plezier terug kijken op die periode. Ik heb het met enorm veel plezier gedaan en heb altijd geprobeerd OWN op een hoog niveau te krijgen en te houden. En wat ik van de hoeveelheid vind? Tja, dat merk je geen eens, het gaat gewoon door en voor je het weet zit je op de 121.

Nu even terug naar jezelf, hoe ben je aan je huidige naam gekomen?

Geen idee Het stamt uit de tijd dat ik voor het eerst een game, James Bond Nightfire, online ging spelen en toen had ik dus een nickname nodig. Uit een vreemde hersenkronkel is toen "Ikkes" naar voren gekomen en dat is sinds dien niet meer veranderd. Er zit dus geen achterliggende gedachte achter.

Je had dus blijkbaar bij James Bond Nightfire gewoon wat ingetikt zonder er bij na te denken?

Zo kan je dat wel noemen ja.

Je bent dus nu erg bekend onder je naam Ikkes, en met je rang Moderator. Maar wat zou je dan aan het forum veranderen als je admin was in plaats van moderator?

Pfff, daar vraag je me wat. Ik zou sowieso het WikGTA- en het Feedbackforum weer bovenaan zetten, waarom kan je teruglezen in de topics daarover. Maar voor de rest zal ik weinig veranderen. Ik denk dat het forum nu erg goed in elkaar steekt en daar moet je dus niet teveel aan knutselen.

GTAGames.nl afbeelding

Veel mensen willen de postcount en de ledengroepen afschaffen. Jij wilt dus blijkbaar gewoon behouden?

Ik zie geen reden om die af te schaffen, heb met beide punten echt totaal geen problemen. Postcount is gewoon leuk om te zien, maar heeft voor de rest weinig waarde dus vind ik een beetje zeuren om niks en de ledengroepen heb ik altijd als positieve impuls voor de leden van het forum gezien dus het lijkt mij niet verstandig deze af te schaffen.

Dan vind ik het nu wel weer genoeg over forum zelf, laten we het even hebben over de persoon achter Ikkes. Leeftijd? Opleiding? Relatie?

Ik ben 18 lentes jong en zit momenteel in 6 VWO. Wat relatie betreft is er wel wat spelende maar dat is nog te pril om dat aan de grote klok te hangen.

Vertel.. :)

Haha, wat een voorspelbare reactie Maar nee ik ga echt niks vertellen, zodra het echt wat blijkt te worden zijn jullie de eerste die het horen

Daar houd ik je aan.

Laten we het voorlopig op wederzijds interesse houden :puh:

Is het een vriend of een vriendin?

Mijn ervaring leert dat het een vriendin is :puh:

Vertel.. :)

Geen commentaar :engel:

Mooi, je zit momenteel dus in 6 VWO. Wat ga je volgend jaar doen?

Ik was altijd er heel zeker van de ik Bedrijfs Economie zou gaan studeren, maar de laatste weken ben ik toch steeds meer gaan twijfelen, mede omdat ik niet zeker weet of ik er nou echt vrolijk van wordt om iedere dag met cijfertjes bezig te zijn, hetgeen wat toch redelijk essentieel is bij zo een studie. Maar ik weet het dus nog niet zeker.

Je bent zeker liever bezig met games en modereren? ^_^

Nee ik vind journalistiek ook erg leuk, en aan de andere kant ook de aardrijkskundige kant op of misschien zelfs wel het onderwijs. In plaats van knopen doorhakken zijn er de afgelopen alleen maar knopen bijgekomen.

Veel talenten heb je dus, welke van de drie vind je nu echt het leukste?

Als ik dat wist was de keuze voor een studie snel gemaakt nee ik vind het allemaal leuk en er is niet echt iets wat er bovenuit springt.

Dus je wilt de gamerichting absoluut niet in?

Nee, veel te technisch voor mij laat mij het maar spelen en eventueel beoordelen maar daar blijft het wel bij.

Over games gesproken, welke GTA delen bezit je?

GTA 1, GTA london (incl. uitbreiding), GTA 2, GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories en GTA IV.

En welke is het leukste?

Dat zullen GTA Vice City en GTA IV zijn, al heb ik ook enorm veel plezier aan San Andreas beleeft.

Waarom juist die twee?

Vice City omdat dat mij eerste intensieve ervaring was met een GTA game en IV omdat het gewoon zo enorm goed in elkaar steekt.

Welk persoon wil je graag terugzien in dit geniaal fantastische interview?

Mij lijkt het wel leuk om Jowx eens terug te zien op deze stoel (of is die pas geweest )

Volgens mij is ie een tijdje terug nog geweest Maar we zullen zien

Dan de laatste, en natuurlijk orgineelste vraag: Wat vond je van interview en de interviewers?

Prima duidelijke vragen en ook niet bang om van je standaard rijtje af te wijken

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Goed interview! :tu:

Ik was altijd er heel zeker van de ik Bedrijfs Economie zou gaan studeren

Ik studeer op dit moment Economie & Bedrijfs Economie in Rotterdam, maar het is echt niet alleen cijfertjes. De vakken in mijn eerste jaar zijn:

1. Inleiding Accounting: dit is wel iets met cijfertjes, maar ook gewoon veel andere dingen.

2. Wiskunde 1: dit is leuke, niet al te moeilijke wiskunde.

3. Micro-economie: hier moet je wel af en toe mee rekenen, maar het is veel over modellen. Zeker niet "met cijfertjes werken".

4. Boekhouden: dit is misschien wel met cijfertjes werken, maar ook veel dat je erbij moet bedenken. Het is niet alleen 1+1=2 of zo.

5. Macro-economie: te vergelijken met micro-economie, maar dan niet kleinschalige economie maar grootschalig (bijv. een land).

6. Wiskunde 2: nog makkelijkere wiskunde dan wiskunde 1.

7. Marketing: helemaal geen cijfertjes!

8. Statistiek: dit is natuurlijk wel beetje wiskundig en met cijfertjes, maar steekt echt meer achter.

9. Organisatie: heb ik eigenlijk nog niet gehad (krijg ik vanaf volgende week), maar denk niet dat dit echt veel cijfertjes zijn...

10. Vaardigheden: hierbij leer je presenteren, debatteren en het schrijven van essays.

Dus, lang niet alles is met cijfertjes, en degene waarmee je met cijfertjes werkt, zijn over het algemeen niet alleen cijfertjes en komt er veel meer bij kijken. Als je het hebt over "later", dan kan ik je vertellen dat er heel veel richtingen zijn, en niet alleen accounting.

Dit is niet om je te overtuigen, maar om je te informeren. Ik dacht eerst ook dat hier vrij weinig aan was, en koos het als "minst slechte" alternatief. Nu ben ik er helemaal weg van. :D

Share this comment


Link to comment

Bedankt voor je uitleg :) ,

Echter is de keuze toch op Bedrijfskunde in Nijmegen gevallen. Voornaamste reden is dat dit meer de sociale kant van het bedrijfsleven bestrijkt wat mij erg boeit. Daarnaast is er in nijmegen de optie om na 1,5 jaar alsnog de overstap te maken naar Bedrijfseconomie.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...