Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579951

Editie 136 - Interviews


OWN

544 bezichtigingen

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep en Visser23

Welkom bij ons derde interview. Dit keer hebben we een interview met een Superlid. Hij is nog niet zo lang deze rang, maar toch mag hij zich een Superlid noemen. We hebben het over Sprunk. Volgende week is het weer iemand anders. Ik wens jullie veel plezier met het lezen van dit interview!

Kloep

Visser23

Sprunk

laten we meteen maar beginnen met de meest boeiende vraag. Waarom heb je je geregistreerd?



Ik heb me geregistreerd omdat ik een modificatie wilde downloaden voor GTA SA. Je moest je echter registreren om iets te kunnen downloaden. Na die download heb ik op het forum ook een aantal berichten geplaatst, en ben toen vertrokken. En 2 jaar laten kwam ik weer terug, voor een andere mod. Toen ben ik wel blijven hangen.

GTAGames.nl afbeelding
Waarom ben je toen wel blijven hangen?

Omdat ik het erg gezellig vond op het forum, de 2e keer. Er is een bepaalde sfeer op het forum, wat mij heel erg trok. Dat had ik de eerste keer niet zo ervaren als de 2e keer.

Bij welke fora kunnen we jou het meest tegenkomen?

Hardware. Ik ben zeer geïnteresseerd in computers en alles wat daarmee te maken heeft. Ik doe ook mijn best om mensen met vragen over hun PC zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook kom ik veel in de GTA IV fora.

Oké :) Ik heb je inderdaad al erg vaak gezien daar. Je naam komt ook via GTA IV, denk ik. Waarom deze naam?

Ik had me geregistreerd onder de naam tommatje. Ik vond die naam gewoon niet zo mooi passen hier. Ik wilde iets wat GTA gerelateerd was, en vond Sprunk wel een leuke, en grappige naam. Het komt overigens niet via GTA IV maar via GTA SA. En dan specifiek van de Sprunk automaten.

Met wie op het forum trek je het meest op?

Ik heb niet zo super veel mensen van het forum op MSN. Ik denk dat ik het meest buiten het forum optrek met Zamd0d1. Ik vind hem wel aardig, en heeft mij al met veel dingen geholpen.

Ok :) Je bent momenteel ook lid van een gang, BeaT DowN. Hoe bevalt je dat?

Ik ben nog niet zo lang lid, eigenlijk pas sinds gister. Maar ik vind het nu al leuk. Er zijn veel gezellige leden daar, en het is volgens mij altijd feest. Ik heb hiervoor ook mijn eigen gang gehad, maar die sloeg niet aan, jammer genoeg.

In welke gangs en corporations heb je allemaal al gezeten?

Mijn eerste gang was 'The Car Dealers'. Het gaat daar eigenlijk alleen maar over auto's, en dat is niet helemaal mijn ding. Toen heb ik mijn eigen gang gemaakt, namelijk De Stroopwafel Company. Dat sloeg niet aan, helaas, en heb mijn taken daar neergelegd. Ik wilde wel een gang in, maar wist niet welke. Ik ben toen maar lid geworden van BeaT DowN, omdat de andere gangs ook niet helemaal mijn ding zijn.

Wat hoop je dat BeaT DowN nog bereikt?



Ik hoop dat ze een hele mooie corp gaan worden. Het is nu al gezellig, maar het kan altijd beter natuurlijk.

GTAGames.nl afbeelding
Wat wil jijzelf nog bereiken op het forum?

Wat wil ik bereiken? Zolang ik het naar mijn zin heb vind ik alles best. Het is niet zo dat ik nu alles eraan doe om het beste lid ooit te worden. Misschien ooit nog eens een promotie ofzo. De tijd zal het mij leren. Voorlopig ga ik lekker gewoon door zoals ik nu doe. Lekker gezellig mee posten dus.

Je bent laatst gepromoveerd, hoe beviel je dat?

Goed natuurlijk. Het is altijd leuk als je promoveert. Dan weet je dat je het goed doet. En die extra inbox-ruime is ook heel handig.

Hoop je ooit nog Megalid te worden?

Stiekem wel natuurlijk. Al is het als SL ook heel leuk natuurlijk. Het is dus niet zo dat ik nooit meer op het forum kom als ik geen ML wordt. Het gaat om de lol die je er hebt. Die lol heb ik ook als SL, en had ik ook als Lid al.

Je zou dus niet weg willen van het forum? Ook niet als je weer gedegradeerd wordt? (Voorbeeld hoor)

Nee hoor. Ik zal er wel even van balen, maar denk niet dat ik boos vetrek en niet meer terug kom. Zolang ik het naar mijn zin hebt, blijf ik. En ik denk dat ik er wel overheen kom hoor, mocht ik degraderen.

Heb je wel ooit aan een ander forum gedacht?

Een ander forum over GTA? Zover ik weet zijn er geen andere GTA forums in het Nederlands. En als die er zijn betwijfel ik of die net zo groot en leuk zijn als dit forum

Ik bedoelde meer een forum in het algemeen. Misschien een andre gameforum?

Nee. Ik heb wel een eigen forum, maar zit niet op andere forums, of ben er niet meer actief. Dus ik kom eigenlijk alleen maar op GTAforum.nl.

Wat mist er volgens jou aan GTAForum? Of mist er helemaal niets?

Ik mis eigenlijk niks. Zou echt niet weten wat er nog bij moet komen. Het forum is wel compleet vind ik.

Je hebt al gangs, blogs etc. Het moet ook niet té veel worden natuurlijk.

Vind je wel dat er wat moet worden afgeschaft?



Ook niet. Ik doe persoonlijk niet aan modden, en kijk nooit in die fora. Maar die hoeven van mij echt niet weg. Ik zou ook echt niet weten wat er ander weg moet. Er is niet iets waarvan ik denk 'bah' op het forum.

GTAGames.nl afbeelding
Oké, genoeg over het forum zelf. Laten we het sprongetje wagen en overgaan naar de persoon achter Sprunk. Opleiding? Relatie? Leeftijd?

Ik doe de opleiding Administrateur. Ik wil later dit beroep gaan doen. Mijn vader heeft een eigen administratiekantoor, en wil later bij hem in het bedrijf gaan werken. Een relatie heb ik niet, ben dus een alleenstaande vent van 16 jaar. Want dat is mijn leeftijd. Ik word trouwens wel 17 binnenkort.

Wat heb je als hobby's, naast GTAForum (als dat één van je hobby's is)

Dat is wel een hobby ja. Maar ik ben ook een grote fan van Feyenoord, en voetbal in het algemeen. Ik kan zelf niet zo goed voetballen, maar naar het stadion gaan bijvoorbeeld vind ik erg leuk. En gamen is ook een grote hobby van mij. Ik zit dus redelijk vaak te gamen in mijn vrije tijd.

Welke games doe je dan vooral?

Meestal GTA IV, of een ander GTA spel. Maar speel ook o.a. Crysis, Far Cry 2, Rollercoaster tycoon 3, en speel nog altijd veel op mijn Gamecube. Ik ben namelijk ook helemaal gek op de Zelda spellen, en die speel ik nog vrij regelmatig. en nog wat andere oudere games, niet echt bijzonder

Over GTA gesproken, welke GTA's bezit je nog meer en welke vind je het leukste?

Ik heb bijna alle GTA delen, dus IV, SA, VC, GTA III, II en GTA I. Ook heb ik Chinatown Wars op de DS en GTA Advance voor de GBA. Het leukste GTA deel vind ik GTA IV, de niewste. Heel mooie graphics. Gewoon een geweldig spel dus.

Wie zou je graag nog even terug willen zien in dit interview?

Ik weet niet uit mijn hoofd welke allemaal zijn geweest. Zamg0d1 lijkt me wel leuk.

Wat vond je van het interview en de interviewers?

Leuk en Leuk. Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst ben geïnterviewd

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...