Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579314

Editie 137 - Interviews


OWN

569 bezichtigingen

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door Kloep en 2fast{0}!

Dit keer interviewen we weer eens een gewoon lid. David22 is deze week de gelukkige. Kloep en 2fast{0} gingen hem eens goed ondervragen. Wie rust er achter David22? Je komt er hier achter!

Kloep

2fast{0}

David22

De allereerste vraag, waarom heb je je geregistreerd op GTAForum?

Toen ik begon met het spelen van GTA, zocht ik hiervoor ook de nodige hulp. Een vriend van mij speelde toen ook al GTA, en hij schreef toen op een briefje voor mij de volgende tekst: "www.gtagames.nl: alles over alle GTA's". Na verloop van tijd kwam ik erachter dat bij de website ook een forum hoorde, en van het een kwam het ander. Registreren deed ik trouwens omdat ik hulp nodig had met de Vice City Ultimate trainer.

Wat was de drijfveer dat je zo lang bent blijven plakken op het forum?

GTAGames.nl afbeelding
Toen ik net op het forum zat, had ik vooral hulp nodig. Toen die problemen opgelost waren was ik ook een tijdje niet meer te vinden op het forum. Echter, na verloop van tijd kwam ik weer per ongeluk op het forum terecht, en sindsdien heb ik steeds meer meegekregen van de gezelligheid op dit forum. Gezelligheid is voor mij dus de drijfveer om op het forum te blijven.

Op welke delen van het forum ben je het meest geïntresseerd en waar kunnen we je dus het meest vinden?

Mij vind je vooral in de SA-MP fora, omdat ik scripten hiervoor erg leuk vind en mensen hier ook graag mee help. Ook zal je mij regelmatig tegenkomen in het subforum van Covesight, waar ik in de tussentijd moderator ben.

Je bent lid van de nieuwste Corporation. Hoe bevalt het lidmaatschap daar?

Het lidmaatschap bevalt mij prima. Vooral omdat Covesight ook "anders" is als andere corporations, door bijvoorbeeld een eigen server te hebben en ons open subforum. Natuurlijk zijn er af en toe wel wat ongeregeldheden binnen de corp, maar we doen altijd ons best deze zo snel mogelijk op te lossen.

Je zegt net al dat je moderator was, wat erop duidt dat je een hogere functie hebt binnen de Community. Hoe ga jij zelf met de ongeregeldheden om?

Zelf probeer ik altijd te luisteren naar wat leden te zeggen hebben, en ik probeer altijd een zo redelijk mogelijk antwoord te geven, en hier mijn daden ook op aan te passen. Ruzies moet je je nooit in mengen, maar juist proberen op te lossen. Natuurlijk lukt dit niet altijd, maar ik probeer altijd zo redelijk mogelijk te blijven.

Je zegt ook dat je geïnteresseerd bent in SA-MP, ben je naast Covesight ook veel te vinden op een SA-MP server?

Zelf speel ik niet veel SA-MP, je kan me hooguit in de Covesight server of in de 'Awesome Stuntages' server vinden. Ik vind het scripten voor het spel veel leuker, vooral als een mooi resultaat ziet na lang werken aan een script.

GTAGames.nl afbeelding
Hoe lang ben je zelf al bezig met scripten? Heeft GTAForum je daarmee geïntroduceerd?

Ik ben begonnen met scripten door Covesight. Ik zag die server, en wilde dat zelf ook kunnen maken. Toen ben ik de tutorials van =>Sandra<= gaan lezen, en gewoon wat gaan proberen. Ik ben ongeveer sinds januari-februari van dit jaar bezig met scripten, een kleine vier maanden dus nu.

Je geeft aan dat je scipt, wat script je dan vooral en hoelang ben je meestal bezig met een onderdeel?

Phoe, hoe lang ik ermee bezig ben hangt helemaal af van een onderdeel. Echt iets specifieks scripten doe ik niet, ik maar eigenlijk gewoon waar ik zin in heb. Nu ben ik bijvoorbeeld bezig met San Andreas: Modern Warfare, een geavanceerde TDM welke gebaseerd is op CoD4: Modern Warfare. Maar ik maak ook kleine, simpele scripts. Deze zijn echter vaak voor anderen, en niet voor mijzelf.

Heb je naast de Covesight ook nog in andere gangs gezeten?

Ja, behoorlijk wat. Ik heb zelf ook wat gangs gehad, zoals de Crime Scene Investigators (geflopt), The Ballas (geflopt) en Nintendo: Tha Gang (verrassing, ook geflopt). Verder heb ik nog in Tha Cooky Gang zeten, waar ik zelfs nog co-leader ben geweest. Ook heb ik nog meer als een jaar bij The Duckdome gezeten, en hebben ook de Schijtlama's de eer gehad mij voor korte tijd in hun gang te hebben. Ik zal gerust nog wel bij meer gangs hebben gezeten, maar die kan ik mij zo snel niet herinneren.

Dus alles waar jij kwam is ermee gestopt inmiddels. Gaat dat ook gebeuren met de Covesight?

Dat mag ik toch niet hopen.

Nee, even serieus. Dat zou zonde zijn, want er zit verschikkelijk veel werk in. Ik hoop dus dat Cove nog lang door zal gaan.

Er is ook een groot topic in Covesight te vinden waarin de leiding van Covesight word aangeklaagd, wat vind je hier van?

Aanklagen vind ik een groot woord, maar ik vind het super dat de leden van Covesight hun mening geven, en niet zomaar alles van de crew slikken. Bovendien vind ik dat hun argumenten goed opgebouwd worden, en binnen de leiding doen we er dan ook alles aan om de problemen op te lossen.

Met wie op het forum trek je het meest op?

Ik trek met veel leden op, maar in het speciaal met NeoSyp, Die Hard, Rullez, Remi-X, Basssss en natuurlijk de OWN & Covesight leden die ik hier niet in het speciaal noem.

Spreek je deze alleen op het forum of ook gewoon buiten het forum op MSN of in het echt?

Deze spreek ik ook op MSN, maar in het echt doe ik niet aan. Ik wil namelijk privé en (GTA)Forum gescheiden houden. Ik ken niemand van het forum irl en andersom, en dat wil ik graag zo houden.

Wat wil jij zelf nog bereiken op het forum?

Eigenlijk hoef ik niets te bereiken. Ik vind het wel prima zoals het nu gaat, en wat mij betreft hoeft daar geen verandering in te komen.

Heb je wel eens aan een ander forum gedacht in plaats van GTAForum?

Ik ben actief op meerdere fora. Zo kan je mij ook vinden op het Mr. Green forum, en lees ik het SA-MP forum wel eens. Zo lees ik andere fora ook wel eens, maar zo actief als op GTAForum ben ik nergens.

GTAGames.nl afbeelding
Dus als GTAForum verdwijnt, dan verdwijnt een groot deel van je leven ook?

Nee, niet echt. Ik zou prima kunnen leven zonder GTAForum, maar het is gewoon een leuke site om te bezoeken.

Het gedeelte David kom ik nog wel uit, maar waarom de 22? Volgens je profiel ben je toch echt 15. Hoe zit dat?

Haha, ik wist dat die vraag zou komen. Het begon allemaal een paar jaar terug op Kindertent. Ik wilde een eigen site aanmaken, en gebruikte hiervoor mijn eigen naam, David. Helaas was deze naam al bezet. Daarom zette ik een 2 achter mijn naam, wat het resultaat David2 opleverde. Deze naam was echter ook al bezet. Toen, uit pure luiheid en omdat ik geen zin had om de 2 weg te halen zette ik nog een 2 achter mijn naam wat de naam die ik nu nog steeds gebruik opleverde, namelijk David22.

Bevalt je deze naam dan ook nog of wil je toch liever een nieuwe?

Ik zou wel graag een nieuwe willen, maar ik heb mijn namechange al gebruikt en weet geen betere naam te verzinnen.

Dus je hebt al een namechange gehad. Wat was je oude naam en waarom besloot je hem te veranderen?

Mijn naam waarmee ik registreerde was David22. Deze heb ik daarna laten veranderen in ...:::David:::... (ik denk dat je het probleem al ziet ). Deze naam was ik door de :D en vele dubbele punten zo snel zat dat ik mijn naam snel terug heb laten veranderen in David22.

Maar als je een namechange zou krijgen van het forum, waarin zou je het dan het liefst in veranderen?

Ik vertelde net al dat ik geen orginele username weet te bedenken, ik heb dan ook geen idee waarin ik mijn naam zou moeten laten veranderen.

Laten we dan nu naar de persoon achter David22 gaan. Leeftijd? Opleiding? Relatie?

Je vertelde net zelf al dat ik 15 ben, dat hoef ik dus waarschijnlijk niet meer te vertellen. Ik doe op het moment VWO, en zit in de 4e. Relatie heb ik op het moment niet. Fijn single dus.

En heb je ook hobby's? En welke?

Tuurlijk heb ik hobby's. Ik vind het leuk om te gamen, te internetten en te SA-MP scripten. Bovendien luister ik graag muziek en ga ik graag met vrienden om.

En in welke genres ligt jou muzieksmaak?

In heel veel genres. Trance, Dance, 80's, Classic Rock & Drum 'n Bass, vooral.

sig.jpg

En dan over de games. Het draait natuurlijk wel allemaal om GTA. Welke heb je allemaal in je bezit?

GTA I, GTA II, GTA III, GTA VC, GTA SA en GTA IV. Zowel I, II, III, VC als SA heb ik zowel op de PC als op de PS2, en IV heb ik op de PS3.

En welke van deze hele selectie heb je uitgespeeld? En welke is dan natuurlijk jou favoriet?

Van zowel III, VC en IV heb ik de storyline uitgespeeld, en ik probeer nu de 100% te halen. Mijn favoriet is, zoals in mijn profiel te vinden, Vice City. Dit omdat de sfeer en setting van VC gewoon de beste is.

En dan weer terug naar het forum zelf. Tegen wie kijk je op op het forum?

Vooral tegen =>Sandra<=, Big Boss en NeoSyp, en de crew niet te vergeten.

Wie zou je graag nog even terug willen zien in dit interview?

Phoe, ik zou op zich de interviewers wel eens geïnterviewed willen zien.

Ik ben al geinterviewd dus dat is even edities terug kijken. Wat vond je van het interview en de interviewers?

Het interview was leuk en de interviewers stelden goede vragen, een geslaagd interview dus.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...