Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579298

Editie 141 - Interviews


OWN

547 bezichtigingen

gallery_3251_43_1493.gif

Deze rubriek is geschreven door SA_Bulldog en Visser23

Welkom bij een nieuw interview. Aangezien Kloep er niet was deed SA_Bulldog samen met mij het interview. Dit is de eerste keer dat hij een interviewer is in deze rubriek. Degene die we interviewen is Galiorix. Dit is ook zijn eerste keer dat hij in Interviews komt. Veel plezier met lezen!

Visser23

SA_Bulldog

Galiorix

Ik denk dat we dan maar moeten gaan beginnen met het interview. Ten eerste welkom. De eerste vraag luid dan ook. Waarom en wanneer heb jij je geregistreerd op het forum?



Nu je het vraagt: ik heb echt geen flauw idee. Het was terug in 2005, het oude forum was er toen nog en ik was op de normale nieuws site van GTAGames.nl opzoek naar mods voor GTA III. Ik heb toen niks gepost, dat kwam pas in 2007.

Waarom toen pas? Da's wel erg laat.

Klopt, maar toen had ik net een nieuwe computer gekregen en toen ik daar GTA Vice City op wilde spelen, lukte dat niet. Ik ben toen opzoek gegaan naar een community en kwam uiteindelijk weer op GTAForum uit. In eerste instantie herkende ik het helemaal niet meer, maar later kwam ik er dus achter dat ik er al een account had.

Toen ben je gaan posten, Maar waar ging als eerste je interesse naar uit op het forum?

Vooral mijn probleem, voor de rest heb ik niet veel op het forum gekeken. De echte interesse in andere dingen kwam pas later.

Vind je jezelf nu actief op het forum of juist niet?

Mwah, ik ben niet wat je noemt super actief. Ik heb tijden gehad dat ik probeerde 24/7 online te zijn, maar dat is allang voorbij

24/7 dat is wel heel erg lang per dag. Ik kan me voorstellen dat het forum leuk is, maar ooit op een ander forum gezeten of aan gedacht?

Voordat ik actief ging posten op GTAForum, zat ik op een Need for Speed forum. Daar was ik ook erg actief en we hadden altijd een vast groepje leden waarmee we dan gezellig postten. Na een tijdje werd dat forum opgedoekt, en ging ik opzoek naar een andere community.

GTA is toch erg anders dan een NFS forum. Heb jij niet gezocht naar een ander NFS forum?

Nou, ik heb niet echt lang gezocht want na even denken kwam ik tot de conclusie dat ik nog een account op GTAForum had en ik dus eens zou kunnen kijken of het daar misschien leuk is. En GTA en NFS zijn toch zo'n beetje mijn favoriete game series (al is NFS de laatste tijd veel minder geworden, maar dat terzijde), dus lag de keuze voor GTAForum redelijk voor de hand.

GTAGames.nl afbeelding
Ik denk dat we nu wel genoeg informatie hebben over hoe jij op het forum bent gekomen. Nu gaan we wat persoonlijke vragen aan je stellen. Vertel de leden op het forum wat over jezelf.

Ik kom uit Brabant en ik woon bij Den Bosch in de buurt. Ik ben 15 jaar oud en ik zit in de 3e klas van het VWO. Mijn hobby’s zijn: tennissen, filmen, het monteren van films, tekenen, 3D design en animatie en internetten (GTAForum, MSN, Tweakers etc.).

Wat wil je later worden?

Vast iets met computers.

Daar zit ik eigenlijk tussen te twijfelen: ik heb voor de 4e klas een profiel gekozen met Natuurkunde, Scheikunde en Biologie, maar ook met Kunst Beeldend. Ik zit te twijfelen tussen medicijnen en de kunst academie. Oké, het zijn twee compleet verschillende opleidingen maar ik het lijken mij allebei erg boeiende opleidingen en ik weet niet precies wat ik wil als ik met het VWO klaar ben.

Je bent niet tot antwoorden verplicht. Je moet.

Het probleem met de kunst academie is ook dat er maar weinig mensen aangenomen worden voor regie, dus ik moet mogelijkheden open houden.

Dat is toch Natuur & Gezondheid, Galiorix?

Ja dat klopt.

Ah, oké.

Erg interessant is het wel inderdaad. goeie opleidingen waar je rijk mee kan worden (als je het goed doet) Dan nu de vraag als je een relatie heb of ben je verliefd?

Ik heb geen relatie en ik ben ook niet echt verliefd, maar er zijn wel bepaalde meisjes die ik leuk vind (:puh:).

Vertel gerust verder.

Nouja eentje zit er in m'n eigen klas en daar ben ik wel verliefd op geweest en de andere zit in de parallel klas. Maar ik denk dat ik er verder niet veel boeiends over te vertellen heb.

Dan gaan we even terug naar het forum, en dan niet over je registratie. Je bent nu Megalid. Hoe heb je de beide promoties ervaren?

Als een verassing. Ik ben nooit echt met het 'hoger op komen' bezig geweest, dus het was een leuke verassing dat ik Superlid werd. Hetzelfde eigenlijk met de promotie tot Megalid, ik had het niet verwacht en ik heb er ook zeker niks speciaals voor gedaan. Ik zie het in ieder geval als een waardering voor de tijd en moeite die ik in het forum steek.

Precies hetzelfde gevoel wat ik kreeg het is inderdaad een fijn en eervol gevoel. Heb je ook tijden op het forum gehad dat het wat minder met jou ging? of dat je dacht dat er iets heel erg goed mis was?



Dat had ik halverwege 2008 (geloof ik). Toen was mijn interesse helemaal weg en dat vond ik aan de ene kant jammer en ik wist ook niet wat ik er mee moest doen. Ik ben toen een langere periode gewoon nauwelijks online geweest en toen had ik langzaam wel weer interesse in het forum. Genoeg om gewoon een beetje gezellig mee te posten.

Weet je ook waarom je interesse weg was?

Nee, niet precies. Ik denk dat je dat soms gewoon hebt, met alles. De ene keer is mijn interesse in het monteren van video's of het modellen van 3D dingen ook gewoon even weg, dan heb ik er even geen zin en dan komt die zin vanzelf wel terug. Na een tijdje raak je ook gewoon een beetje in een sleur en ben op zoek naar iets nieuws, een nieuwe uitdaging.

Je aller-leukste herinnering aan het forum tot nu toe is?

Goh, nou vraag je me iets.

Dat is ook de bedoeling van een interview. Niet alles gaat makkelijk.

Iets wat mij in ieder geval altijd bij blijft is de tijd toen The Duckdome op z'n best was. Het was toen gewoon een grote gezellig boel en dat zorgde er voor dat het forum behalve serieus, ook gewoon echt gezellig was. Maar er zullen nog wel meer leuke herinneringen zijn, maar die kan ik nu niet bedenken

Als ik het goed heb ben je op dit moment gangloos. Heb je weer zin om in een gang of corporation te gaan of absoluut niet?

Als er een concept is wat me aanspreekt wel ja, maar dat is het probleem; er is niks waarvan ik denk dat het bij mij past en dat de leden bij mij passen.

GTAGames.nl afbeelding
Als je iets vind wat bij jou zou passen en het bestaat niet. Zou je dan gaan denken om een eigen gang op te starten?

Ik heb er wel aan gedacht en ook met anderen over gesproken maar ik kon niet echt een goed concept bedenken dus ik weet niet of het wel zo'n succes zou worden.

Waar heb je dan allemaal aangedacht?

Gewoon een gezellige gang met niet al te veel poes pas. Maar veel verder ben ik niet gekomen.

Wie niet waagt wie niet wint zeggen ze wel eens. Verder nog dingen wat je kwijt zou willen over gang en corporations?

Ik vond het erg jammer dat The Oceans er mee opgehouden is, maar voor de rest heb ik weinig te zeggen. Ik denk dat ik nog wel een tijdje gewoon gangloos blijf.

Nu gaan we weer even ergens anders heen. Met welk lid van het forum trek je het meest op?

Nou, eigenlijk niet echt iemand. Maar ik heb vaak contact met Silverbyte.

Gezien je persoonlijke foto klopt dat erg

Heb je enig idee hoelang je op het forum gaat verblijven? En heb je een vergunning?

Geen flauw idee hoe lang ik nog blijf, ik kan net zo goed morgen mijn biezen pakken en vertrekken. En voor zover ik weet heb ik een vergunning.

Oké dan hoeven we je namelijk niet aan de Moderators uit te leveren voor uitzetting. Belangrijke vraag zoiets hè. Altijd checken voor het onzekere.

Ik vind het bijna een belediging, ik ben een gerespecteerd Megalid en dan twijfel je of ik wel legaal ben?

Ja, ik zou er ook aan twijfelen.

Wat zou je er van vinden als je moderator zou zijn?



Leuk, zou weer een nieuwe impuls geven aan het forum, maar ik ben er verder niet echt mee bezig.

GTAGames.nl afbeelding

Wat voor veranderingen zou jij willen aanbrengen als Admin aan het forum?

Ik heb echt geen flauw idee.

Vast wel

Zou je bijvoorbeeld feedback weer bovenaan zetten? of lifestyle verwijderen?

Ik zou misschien inderdaad Feedback weer bovenaan zetten, maar Lifestyle zou van mij best mogen blijven.

Nou, genoeg over forum. Nu meerkeuze vragen. Paris Hilton of trio?

Trio. Hilton is alles behalve echt knap.

Kat of hond?

Hond

Good boy

Kiwi of banaan?

Banaan

Hahahaha Hannes!! Goed zo Galiorix!!

In een bed of in een auto?

Uhm, in een bed. Lijkt me toch net iets ruimer.

Chatban of degradatie?

Chatban, ik gebruik de chat toch nooit.

GTA Versie of andere game?

GTA

GTAGames.nl afbeelding
Wie zou je graag terug willen zien in dit interview?

Geen idee, Silverbyte of Sprunk ofzo? Of zijn die al geweest?

Ik weet niet. We kunnen altijd zien.

Wat vond je van het interview zelf? En van de personen die jou hebben geïnterviewd?

Het interview was leuk, maar ietwat lang en de interviewers waren goed.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...