Jump to content

Fiegel's Projects

  • artikelen
    58
  • reacties
    149
  • bezichtigingen
    30631

Wacht niet tot morgen.. Deel 28


Fiegel5

549 bezichtigingen



Verhaallogogroot--.png

Deel 28

Verteller

Sven zag zijn kansen en is gevlogen, maar niet voor lang. Beneden bij de voordeur stonden verscheidene beveiligers klaar om hem op te vangen. Een flinke stroomshock in zijn rug was het gevolg. Geheel buiten bewustzijn, en niet wetend wat hij heeft gedaan wordt hij in het gevangenisbusje opgesloten. Samen met hem stapt een verpleger in het busje, het wordt een moeilijke tijd voor hem. Terwijl Sven geboeid en geheel buiten bewustzijn vertrekt richting Almere is het binnen in de rechtbank ook niet erg gezellig. Timon zit al huilend op een bankje samen met Sanne die naast hem zit. Onder het toezicht van een bewaker zitten ze zonder te praten naast elkaar. Terwijl Karin nog steeds genageld aan de grond staat in de spreekkamer. Hoe kan één persoon zoveel veroorzaken?

Dat is een vraag, maar wie gaat die ooit beantwoorden? Zal Sven het ooit persoonlijk tegen Timon zeggen? Of is dit een afgesloten hoofdstuk? Zal Timon ooit mentaal en fysiek nog bijdraaien dat ook hij nog gelukkig wordt? Welke afslag gaat Sven nemen, gaat hij de criminaliteit in? Of komt hij uit de gevangenis en betert hij zijn leven? En hoe maken de beide jongens kerst mee? Kunnen die twee wel zonder elkaar, en de liefde met Sanne? Is dat wel echte liefde?

Al deze vragen hebben een antwoord, al deze vragen worden dan ook beantwoord. Maar voordat al die vragen beantwoord kunnen worden zitten we nog met een probleem. We hebben een serie, maar missen de laatste aflevering. We hebben een lied, maar we missen het laatste couplet. We hebben een verhaal, maar we missen het laatste deel. Lees daarom 22 november de ontknoping van “Wacht niet tot morgen, want morgen is vandaag.”

Maar dat houdt niet in dat het nu over is met Timon, Sanne en Sven. In december 2009 presenteert Fiegel’s Verhalen een geheel nieuw en kort verhaal over het leven van Timon, Sanne en Sven. Want hoe maken onze hoofdpersonen kerstmis mee? Je zult dat dan lezen in "a unique christmas"

©Fiegel5, GTAForum

2 reacties


Recommended Comments

Ik vind dit hoofdstuk niet zo heel boeiend, maar ben wel benieuwd naar het plot. :) Waarom trouwens een engelse titel voor het kerstverhaal? 'Unieke kerst' zou veel beter staan, niet? :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...